Οι ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού από την αστρολόγο, Στέφανι Στεφανόπουλος




Πιο ερωτική και ανανεωμένη από ποτέ η αστρολόγος Στέφανι Στεφανόπουλος, επιστρέφει στο Netwix με τα ζώδια του καλοκαιριού. Η προσωπική της ζωή, οι προκλήσεις κάθε ζωδίου και οι πλανήτες θα βρεθούν στο επίκεντρο μίας, ομολογουμένως, ενδιαφέρουσας συζήτησης!

Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τί διάμάντι είναι αυτό;; Κρίμα άργησα να τ ανακαλύψω!! Όχι τιποτ άλλο αλλά ειλικρινά, έπεσε μέσα στις προβλέψεις του 18!!

  2. Το γεγονός ότι κάθεται σε ένα τεράστιο φουσκοτό μέσα στο σπίτι του δεν σας κάνει να γελάτε. Πάντος δεν το σχολίασε κανείς για αυτό το είπα

  3. Μου θυμιζει πραγματικη γυναικεια ομιλια. Πω ρε φιλε ποσο ιδιος ειναι, μου θυμιζει διαφορες γυναικες που εβλεπα παλια που τις επαιρναν συνεντευξεις στην τηλεοραση. Καποιες φορες εχω ακουσει αυτο το στυλ ομιλας και ειναι ιδιος παιδια. Ειναι καταπληκτικος αληθεια, ειναι πιστο αντιγραφο. Πως το κανει αυτο χαχαχαχαχαχα πραγματικα με εχει εντυπωσιασει.

  4. Κρίμα γιατί τώρα είναι γνωστός αλλά αν δεν τον ήξερε η Πάνια θα την τρολλαρε στην εκπομπή τής.Τον κόβω πολύ γατονι και έχει έξυπνο χιούμορ.Καμια σχέση με τους άλλους στο netwix.Δεν ξέρω αν είναι ηθοποιός αν έχει σπουδάσει εννοώ αλλά όταν παίζει ο Στέφανος δεν υπάρχουν backstage είναι απλά τόσο σοβαρός στο ρόλο του πάντα.Ντυνεται πάντα με την κάθε προσωπικότητα την οικειοποιείται στο 100%.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ????

  5. καλα κανεις ετσι περιπεξε τους και καλα κανεις που σατηριζεις εκοινη τη τρισαθλια αστρολο καμε τους ροπα ωραιος εισαι