Οι νικητές απολαμβάνουν το έπαθλο από το ΧΑΛΒΑ ΟΛΥΜΠΟ




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

19 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Με τόσο χαλβά θα αποκτήσουν κανένα ζάχαρο οι μπλε πάντωs ο james ενα χαράκτηρα ευαίσθητου παιδιού και η αλήθεια είναι ότι δεν του το είχα μπράβο του.

  2. Παιδιά η Άννα μαρια ειναι καψουρα με τον Νίκο, στα μάτια τον κοιτάει, η κοπέλα ειναι ερωτευμένη,ουτε γκομενο ουτε τιποτα δεν λογαριαζει.

  3. Είναι η πρώτη φορά, που βλέπω τον Τζέιμς να δείχνει τα συναισθήματά του.Φαίνεται, ότι είναι ευαίσθητο παιδί, απλά βάζει τη λογική μπροστά και το σώζει,ίσως και για αυτό να τον παρεξηγούν.

  4. Και εγώ που έλεγα ότι ο Τζέιμς μιλάει καλύτερα αγγλικά και ελληνικά απο άλλους εκεί μέσα, κάποιοι μου λέγανε ότι δεν είναι Άγγλος. Βρε, και βρετανική προφορά έχει ο Πρίγκιψ! Συνέχισε γίγαντα.

  5. Γαμωτο κερδισαν παλι και επρεπε να ακούσουμε παλι αυτο το απαραδεκτο τραγουδακι που εχουν βγαλει!

  6. Εχθές 2 ασυλια με κλεψιά ο γνωστόςσήμερα επικοινωνίας και χαλβα στα σκουπίδια που η παραγωγή τους προσέχουν σαν τα μάτια τους μην πάθουν και τύποτα τα παιδιά τους να σας έρθει ανάποδα η νίκη και ο Χαλβάς το λέω μόνο για την αδικια που γίνεται στην κόκκινη ομάδα μερχι εκεί. Εμετός είστε. ??

  7. η Καρολίνα εκδηλώθηκε…..άντε ένας ενας να πέφτουν οι μάσκες…ήρθαν ενημερωμένοι αλλά δεν θα τους βγει…απαράδεκτη συμπεριφορά στην Μαριανθη..λες και είναι το αφεντικό….

  8. Παιδιά πέθανα με το αγγλικό του πρίγκιπα το εννοώ τον θέλω ακόμα περισσότερο