Οι παίκτες εύχονται τα καλύτερα στο Νίκο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

23 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τα 2 παιδιά δέχτηκαν ύπουλα χτυπήματα από τότε που μπήκαν κάποιοι μεσα, στην τελευταία "φουρνιά ", με τον αέρα ότι "ξέρανε" τι "παίζει" έξω, προκειμένου να οφεληθουν οι ίδιοι αρχηγίες. Να υπολογίσουμε και το θάψιμο που τους έριχναν…

  2. Μιλάμε για αξιοπρέπεια Μπράβο Νίκο που γύρισες να τους χαιρετήσεις περίμενα να φωνάξουν έστω και μία φορά το όνομά σου μοναδικά λιοντάρια Νίκος και James??????????????

  3. Ατόφιος μάγκας ο πιο ρομαντικός Νίκος Μπαρτζης παναθηναϊκός Νίκο σ αγαπάμε ποτέ δε σε ξεχνάμε

  4. O Nίκοs ηταν μαχητήs αξιοπρεπήs και τα περισσότερα άτομα χάρηκαν που έφυγε επειδή δεν τα πήγαιναν καλά μαζί του.

  5. Καλή επιστροφή Νίκο Περαστικά και σήμερα γύρισες να αποχαιρετήσεις αυτούς που σας πολεμούσαν . και ακόμα μια φορά έκανες τη διαφορά Νίκο .
    Πάνω από όλα υγεία και τα καλά θα έρθουν Νίκο αργότερα !!!
    Περαστικά.♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  6. Ακόμα ακούω την φωνή της Μαριαλενας να λέει ότι ο Τζέιμς και ο Νίκος είναι κακοί άνθρωποι !!!!!!!!! Ακούω και τον Κόρο και την Ελένη να λένε με το παρεάκι τους ότι πρέπει να φύγουν ο Νίκος και ο Τζέιμς γιατί άγωνιστικα έχουν πέσει και να τους βγάζουν στον Τακο συνέχεια !!!! Ναι Κόρο ο Νίκος έφυγε γιατί έφτασε στην πηγή και νερό δεν ήπιε . Όμως ο Νίκος είχε καθαρότητα ήθος και αξιοπρέπεια που λείπει από ΕΣΆΣ !!!!!
    Λοιπόν τώρα ότι και να λέτε δεν σας πιστεύουμε και δεν ξεχνάμε αυτά που λέγατε για το Νίκο και Τζέιμς.!!!! Δεν μας πείθετε
    Ο Νίκος ήταν ο μόνος παίκτης που δεν είχε στρατηγική και κακίες για κανέναν !!!!!

  7. Ο Νικος ηταν ο πιο αληθινος παικτης του παιχνιδιου ηθελε να τον κοιταζεις στα ματια και να μην του λες ψεματα.

  8. Μονο η Ελενη και ο Κορο στεναχωρηθηκαν πραγματικα, οι υπολοιποι μες την υποκρισια.

  9. Απώλεια η αποχώρηση του Νίκου από το survivor! Αντικείμενικα δυνατός και πολύ γρήγορος παίκτης καθώς και αληθινός χαρακτήρας. Καλή συνέχεια Νικόλα! Στηρίζουμε Ηλια για νικητή!

  10. Τους έκαναν ψυχολογικό πολεμο έβγαζαν την κακία τους όλοι κ κάνουν ναι τους λυπημένος..τα σιχαματα όλα..δε θέλω να τους βλέπω..δεν αξιζουν

  11. Καλησπέρα να σας ενημερώσω πως βάζοντας τον κωδικό 98GVQ έχετε έκπτωση 6€ στην πρώτη και δεύτερη παραγγελία Wolt.?