Οι παίκτες συγκινούνται για ακόμα μια φορά από το έπαθλο επικοινωνίας




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μόνο εμένα μου φάνηκε ο Λιανός μετά την αποχώρηση του Τζέιμς, πιο down από την υπόλοιπη μπλε ομαδα;

  2. Ρε Ασημακόπουλε τό μόνο πού ξέρεις να κάνεις καλά είναι να μιλάς για το ποπο σου ή να το πιάνεις κάθε φορά .

  3. Όχι μόνο αδιάφορο αλλά τα ζώα που κέρδισαν δεν σήκωσαν το ποτήρι να πουν στην υγεία του Τζέιμς και τού Νίκου..αλλά έτρωγαν σαν σκυλιά ..να χαθούν

  4. Πρώτον Τριαντάφυλλε που θα φτάσει η κακιά και η πονηριά σου αλήθεια?? Ανθή Σαλαγκουδη θεά μπροστά σου
    Και για τι βρε γλυφτει του κέρατά να πει ο Κορο ευχαριστώ στο Τζέιμς,,ποσο κατινα και γελοίος είσαι,,εμετός σκέτος.
    Και δεύτερον εσείς που δεν μπορείτε να το δείτε το παιχνίδι χωρίς το Τζέιμς,,όλο δεν μπορούμε λέτε και όλο εδώ σας βλέπω,,ε μη το βλέπετε ,γιατί όπου νανε πολύ δεν θα το δούμε αλλά όχι για το Τζέιμς για πολλά άλλα αηδιαστικά που συμβαίνουν..

  5. Καλύτερα να βάζατε κανένα ντοκυμαντέρ με τίποτα μέδουσες στην Αυστραλία πιο ενδιαφέρον θα χε από αυτήν την σούπα….

  6. Ένα αίσχος όλο το παιχνίδι! Παίκτες, παραγωγή, κανόνες της πλάκας και όποτε μας συμφέρει. Κάνουν και νάζια τα αγόρια….πφφφ….θέατρο και παιχνίδι της πλάκας….δε θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά ήδη και οι τηλεθεατές γυρίζουν τις μπιφτέκες…φτάνει με αυτή την παρωδία! Ό,τι θέλουν τον άχρηστο στην παρέα τους? Αμ αυτός? Μια ζωή κακοφωνίξ ήταν, τώρα και κακός ηθοποιός, κανένα ταλέντο! Η λέξη "άθλιος" σε χαρακτηρίζει.

  7. Όσοι ήταν team Τζέιμς – Νίκος να στηρίξει κορο γιατί ο Νίκος από ότι φαίνεται θα αποχωρήσει και ο μόνο μπλε που έχει και ψυχή είναι ο κορο και σε σχέση με τους άλλους είναι ο κλτρος σε χαρακτήρα κανένας Σάκης και κανένας Τριαντάφυλλος

  8. Ποια οπλα βρε μπουλη παρεδωσε οτι ναναι ετσι σε βολευει?? Εφυγε με το κεφαλι ψηλα αξιοπρεπεστατος ….

  9. Σκηνοθετημένο από την παραγωγή.. χάσανε οι κόκκινοι για να τονώσουν τους μπλέ και να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι και πιστεύω την Κυριακή Δευτέρα θα γίνει ατομικό γιατί πια δεν εχει καθόλου ενδιαφέρον και ούτε θα έχει

  10. Ένα παιχνίδι είχαμε να βλέπουμε και μας το στέρησαν και αυτό με την ξαφνική του απόφαση να παρατείνουν το παιχνίδι.
    Πόσο τραγικοί;!
    Δεν έχει ουσία το παιχνιδι έτσι χώρις τα αστεία του James και του Νίκου..Δέχτηκαν τόσα πυρά και έχουν αφήσει εκκρεμότητες στη μέση, παίκτες που έπρεπε να είχαν φύγει χθες..

  11. Αν δεν μείνει ο Νίκος που θέλω να είναι ο νικητής μετά από αποχώρηση James πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να το δωω

  12. Χωρις τζειμς νικο φαινεται απο το σημερινο επεισοδιο ποσο αδιαφορο γινεται το σαρβαιβορ ???

  13. Σε έναν κόσμο που έχει άτομα σαν αυτούς που βλέπουμε στο βίντεο (με μοναδική εξαίρεση την Ελένη) πόσο χαίρομαι που υπάρχουν άτομα σαν τον James και τον Νίκο.

  14. ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σήμερα είναι ένας αγώνας για γατάκια Όπως θα έλεγε και ο Νίκος . Παιχνιδάκι για κοριτσάκια του δημοτικού !!!
    Σήμερα ήταν για κλάματα χαχα ΧΑ είδαμε ένα παιχνίδι για παιχταραδες !!! Είναι για κλάματα

  15. Λοιπόν απλά για να ξέρετε το φετινό survivor το έχουν καταντήσει μαχητές vs μαχητές… Οι μαχητές πάντα είναι καλύτεροι και πιο δυνατοί από τους διάσημους και τους νικάνε… Εξάλλου ποτέ δεν έχει νικήσει το survivor κόκκινος δηλαδή διάσημος και ούτε πρόκειται…η παραγωγή για κάποιον λόγο υποστηρίζει φανατικά τους διάσημους όπως και ο Λιανός για κάποιον περίεργο λόγο…και τώρα ρε ξεφτίλες γιατί δεν βάζετε έναν παίκτη στους μαχητές δυνατό… Αφού ο Κορο είναι μόνος του… Μαθηματικά… Όπως είχατε κάνει τότε με την Καρολίνα… Παρόλο που ήταν ήδη αρκετές κοπέλες στους διάσημους… Τζέιμς σε παρακαλώ γύρνα πίσω… Όλα είναι σκατα✌️επίσης έχετε υποτιμήσει πολύ την Μαριαλενα χωρίς λόγο και είναι η καλύτερη εκεί μέσα με διαφορά σε όλα και σε κοινό και αγωνιστικά και σε χαρακτήρα.. Ο Σάκης κάτι κάνει… Ανήκει στους μαχητές… Ο Ηλίας είναι ότι χειρότερο… Όπως και οι άλλοι '' διάσημοι''..✌️???Να νικήσει ο Νταφυ άμα είναι ανακλαστικά να νικήσει κάποιος διάσημος… Το αξίζει είναι καλός έχει χιούμορ ανεβάζει τηλεθέαση και είναι εκεί από την πρώτη μέρα…