Οι τοποθετήσεις των υποψήφιων




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

14 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κόρο αν κάποιον πρέπει να ευχαριστήσεις είναι τον James που σε γλίτωσε με την αποχώρησή του. Τυχερός ήσουν.. Θα είχες φύγει προ πολλού.

  2. Από το φτύσιμο στα ζουμιά επειδή ο Πατρινός έκανε "φιλανθρωπική" κίνηση.
    Πήρε 30, μετα τους φόρους θα δώσει 20.
    Το μαγαζί του θα φουλάρει από πελάτες για να δούν ζωντανά το ίνδαλμά τους.
    Έξη μήνες είρωνεία, ταξίδια που δεν θα έκανε, ίσως ποτέ, αστακούς και ξάπλες και με 20χιλ όλα καλά και για τους φανς του.
    ΟΚ, και τα 20 καλά είναι για τον σκοπό.
    Ελπίζω να γίνει αύριο να δείξει κυριλίκι, να ανοίξει το συρτάρι του και να μην περιμένει πότε θα τα πάρει από τον Ατζούν.

  3. Ασημακοπουλε σε έχουμε μάθει δεν χρειάστηκε και πολυ φυσικά όπως και τον γορο μόλις είδαν τα δύσκολα την έκαναν Λουίς όταν θέλεις να κάνεις κάτι καλό δεν χρειάζεται να το πεις εκείνη την ώρα για την εντύπωση πρώτα βγες από το παιχνίδι και μετά οργάνωσετο αφού θέλεις να βοηθήσεις τόσο πολύ παιδιά με καρκίνο δεν λέω σεβαστο αλλά ξέρεις πόσοι το ελεγαν και έμειναν στα λόγια μόνο.

  4. Ο Ασημ έκανε μια καλή πρόταση να δωρησει τα χρήματα που πήρε από το παιχνίδι. Μια παλιά παροιμία λέει κάνε το καλό και ριξτο στο γιαλό!!! Δεν ήταν λοιπόν σωστό να το ανακοινώσει με πάει σε άλλες σκέψεις.

  5. Μπραβο σου Γιωργο εχεις μεγαλη καρδια για αυτα τα παιδια,δεν εισαι ψευτης οπως ο Νταφη και ο Σακης για τα ευρωπουλα,πολλα συγχαρητηρια.