Οι τρεις υποψήφιοι




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Παιδιά παμε Νίκο λίγο έχει μείνει πίσω στις ψήφους λένε μην τους κάνουμε την χάρη…..Νίκο Ευδοκία φουλλλλλ

  2. Μέχρι να λήξει η ψηφοφορία ψηφίζουμε νικο και ευδοκια!!!! Η ξανθιά σαυρα πρέπει να φύγει η τώρα η ποτέ!!!! Σκαι αν δε τον διώξεις θα πας άπατος σε τηλεθέαση

  3. μακαρι την ωρα της ανακοινωσης της αποχωρησης ο big να ανατρεψει το αποτελεσμα και να γινει αποχωρηση εκπληξη ( την Σαμανθα)και ας μην ειναι υποψηφια.

  4. Κανονιστε να μην διωξετε τον στηβ σημερα..σε ολες τις δημοσκοπησεις παντου ειναι τελευταιος με διαφορα..μην μαγειρεψει η παραγωγη τπτ..δεν σας βλεπουν που δεν σας βλεπουν αρκετοι μην σταματησει ο κοσμος να σας βλεπει τελειως..

  5. Να πετάξουν τον Στιβ γιατί πολύ! Άνετος είναι ότι δεν των πετάει κανείς.κ.αυτος κ.ο Πάνος. Σιγά! Ρε!! Ψωνάρες!! Ποιοί νομίζουν ότι είναι? Ο Νίκος κ. Καλό παιδί δεν έχει θάψει κανέναν παλικάρι! Κ. Με ωραία! Μάτια.

  6. Νίκος και Ευδοκια δυο ανώτερα παιδιά με παιδεία, μεγαλωμένα με αξίες, έντιμα, χαμηλών τόνων που αξίζει να είναι μέσα και να τους βλέπει ο κόσμος! Αν παραμείνει ο βόθρος που δεν ξέρει να μιλάει που νομίζει ότι το σύμπαν του ανήκει, που το παίζει ωραίος και κάνει εκφοβισμό σε όλο το σπίτι θα είναι ντροπή του καναλιού που στηρίζει τέτοια αποβράσματα!

  7. ΜΟΥΝΟΠ@ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΒ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ !! 10% ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΩΣ !! 5-6% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ

  8. Επειδή εργάζομαι στο τμήμα επικοινωνίας του Σκάι και ξέρω …μέχρι εχθές το βράδυ στους ψήφους ήταν πολύ πίσω ο Στιβ και όλοι λέγανε φεύγει..σήμερα το πρωί έπεσαν σοριδον ψήφοι υπέρ του περίπου 560 και ανατρέπονται όλα..όπως είναι τα πράγματα μέχρι στιγμής και με αυτά που μαθαίνω φεύγει η Ευδοκία ..
    Ο Νίκος μέχρι κ το μεσημέρι είναι πολύ μπροστά στους ψήφους και δεν κινδυνεύει.
    Μεταξύ Ευδοκίας και στηβ θα γίνει ντερμπι

  9. έτσι και δεν φυγει ο Στιβ αντίο η τηλεθέαση σας γιατί είναι πραγματικά ξεφτίλα να κρατάτε κάποιον επειδή έχει μια δήθεν φήμη ενώ τα έχει κάνει όλα της ποπης στο σπίτι

  10. Αν μείνει ο Στηβ ούτε 0,5 % τηλεθέαση δεν θα έχετε. Θέλουμε να βλέπουμε άτομα που αξίζουν και αν δεν το δέχεστε τότε δυστυχώς ούτε εμείς θα δεχτούμε να βλέπουμε τα σκουπίδια που είναι εκεί μέσα.

  11. Μάγκες πρέπει να ψηφίσουμε και τους δυο και Νίκο και Ευδοκία ίσος να πρέπει να μοιραστούμε. !!!!

  12. Παιδια το γνωριζετε ποσους φανς εχει ο ξανθομαλλης?Νομιζετε οτι ειναι στημενο?Δεν προκειται να φυγει αυριο ο steve,Εχει 115 k followers,Η ευδοκια ειναι η νεα αννα μαρια ,οποτε αυριο φευγει ο νικολης..Και χωρις τον Μιλατο,θα ειναι το σπιτι το μικρο σπιτι στο λιβαδι.

  13. Σήμερα ψηφίζουμε και στηρίζουμε όλοι Νίκο και Ευδοκία!! Όχι στα λόγια όμως, αλλά με γραπτά μηνύματα, γιατί μετά θα φύγει ο Νίκος και θα μιλάτε δήθεν για στημένες ψηφοφορίες. Στηρίζω σημαίνει παίρνω το κινητό και το κάνω, όχι μόνο στα λόγια!!!!!

  14. Η ευδοκια δεν φεύγει σίγουρα . Πάμε ολοι να κρατήσουμε τον Νίκο μέσα και να διώξουμε τον βλακα τον στηβ.

  15. Εάν δεν φύγει ο Στιβ ο εμετός αυτός θα είναι κατεστημένο από την παραγωγή….Αυτή ή ξανθιά νυφιτσα πού ψάχνει εναγωνίως για γκομενα και ή παραγωγή την έβαλε ώς διά μαγείας και αυτό το πρατσακλο και λες και είμαστε τόσο κορόιδα και το χαψαμε το παραμύθι πού μάς σερβίρουν…..Έβγαλαν από την παρέα τη Συλια και έφεραν στην παρέα γκομενα για τον Στιβ εμετός….Στήνουν ψηφοφορία και δεν τούς πετάνε έξω με τής κλοτσιές μάς κοροϊδεύουν;;;???Νομίζετε παραγωγουλα….Είστε πατομενη από εβδομάδα δεν θα το βλέπει κανείς άν βγάλετε Νίκο ή Ευδοκία…..Ξέρουμε τα πεχνιδακια τής παραγωγής….

  16. Ο Αλαφούζος να πούμε.. είναι τόσο γελοίος.. πού για 1 λεπτό πού θα μιλήσουν.. κάνει διαφήμιση 10 λεπτά (μπορεί και παραπάνω…)

    Το καφενείο "Steve" πρέπει να κλείσει. Έχουν μαζευτεί πολλοί "χωριάτες" που νομίζουν πως είναι τέλειοι και όλοι οι άλλοι άχρηστοι. Ψηφίζουμε Νίκο και Ευδοκία 😌😌