Οι Amigos πανηγυρίζουν την αποχώρηση του Ντάφυ με πολύ ευφάνταστο τρόπο




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

50 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Κάνοντας ένα rewind μπορούμε ξεκάθαρα να καταλάβουμε ότι ένας από τους βασικούς λόγους και έγινε δημοφιλής και κέρδισε ο Σακης ήταν τα καραγκιοζιλίκια των αμιγκος!! Δεν σας λυπάμαι καθόλου σας άξιζε η ήττα!

  2. Kai meta leganeee gia marilenakai saki pouklegan gia to tafi pou klegan kai legane oreo sxitsaki enno auti to termatisan en pravo sto asumakopoulo pou to trooei oloimeros otan girisi o koroo kala h karolina les kai exi alaksi prosopo pos itan otan mpike kai pos einai tora marialena kai sakis tha to paroun

  3. Εγώ θα έπαιζα δυναμίτες από τη χαρά μου κι ας έκλαιγαν οι υποκριτές εκεί δίπλα για το παιδάκι τους Πραγματικά υπάρχει κάποιος που πιστεύει το ζεύγος της Αγίας Παρασκευής; Μ'αρεσει που πέσαμε να φάμε την Άννα Μαρία που είχε σχέση έξω και τριβιοταν στον Νίκο με αυτό το κοντοπιθαρο τι να πρωτοπώ;;;;

  4. Εγώ δεν έβλεπα και πολύ survivor και το λίγο που έβλεπα το έβλεπα για τον νταφη και από τότε που έφυγε δεν έχω ξαναδεί και ούτε πρόκειται απλά θέλω να φύγει ο Ασημακόπουλος για να δούμε μετά ποιος είναι ο καραγκιόζης και ποιος όχι

  5. γελασα πολυ και respect που ειστε ειλικρινεις και δεν κανετε παρασταση για να παρετε το κοινο τριανταφυλλου!

  6. ποιος βεβηλος εβαλε μοτσαρτ να παιζει με αυτα τα καραγκιοζιλικια?? θα τριζουν τα κοκαλα του

  7. Πτυχιο ανωτατης Καραγκιοζικης λεει!!!Ενω αυτοι ειναι η επιτομη της σοβαροτητας μ αυτα που κανουν.Καθολου καραγκιοζιλικια!!

  8. Για πολλοστή φορά χειρότεροι καραγκιοζιδες από αυτούς δεν υπάρχει.Τα ίδια έκαναν και όταν έφυγε ο Παππάς οι αμιγκος και ο James με των Νίκο. Όταν δεν έχεις καμία σχέση με την "υποκριτική τέχνη" που θέλει ειδικές γνώσεις να ξέρεις όσων αφορά το επάγγελμα για να κάνεις "σάτυρα"μην την κάνεις αλλιώς καταντάς Γελοίος με την αρνητική έννοια.Αν ήσουν ηθοποιός, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός κτλ. Τότε να σε δικαιολογήσω. Έχετε καταντήσει το παιχνίδι να είναι εμετικό το τουλάχιστον..μετά σας φταίει ο Σάκης με την Μαριαλένα.

  9. Αντίδραση της πεντάχρονης κόρης μου: Μπαμπά δεν είναι σωστό αυτοί οι άνθρωποι να κοροϊδεύουν έναν άλλο και να γελάνε μαζί του.
    Αντίδραση της 35χρονης (κάπου τόσο) Καρολίνας : Κάναμε σάτυρα που είναι το κακό;
    Τα συμπεράσματα δικά σας…