Οι Islanders θεωρούν πως η Νίκη θα διαλέξει τον Παναγιώτη –Τι πιστεύει ο ίδιος και τι λέει ο Χρήστος




Love Island
Τρίτη με Σάββατο στις 23.15

Το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη! Κορίτσια και αγόρια συγκατοικούν σε έναν επίγειο παράδεισο στην εξωτική Τενερίφη, διασκεδάζουν, γνωρίζονται και ερωτεύονται! Όσο οι μέρες προχωρούν ο έρωτας περνά από δοκιμασίες, οι σχέσεις εξελίσσονται και τα ζευγάρια αλλάζουν. Ο δρόμος για την αγάπη δεν είναι εύκολος και η love guard του παιχνιδιού δεν «μασάει» τα λόγια της, υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη! Ποιος θα καταφέρει να βρει τον έρωτα ανάμεσα στους συγκάτοικούς του;
#LoveIslandGR

Ακολουθήστε το Love Island στα social media:

Facebook:
@LoveIslandGreece

Instagram:
@LoveIslandGreece

Twitter: @LoveIslandGR

TikTok: @LoveIslandGR

Κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή του Love Island εδώ:

iOS:
Android:

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Love Island Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

7 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Να πω την αλήθεια δεν βλέπω πολύ "Love island", μα αυτό που παρατήρησα, όσο είδα, και είμαι σίγουρος ότι δεν πέφτω έξω, είναι ότι Λου – Κλαούντια είναι με διαφορά οι χειρότεροι χαρακτήρες εκεί μέσα, που παρασύρουν και κάποιους άλλους, πράγματι τα καταφέρνουν, όπως με την Αναστασία, μα και με το ζεύγος αυτό του Αλέξανδρου, με την κοπελιά του, με όλο αυτό το συνεχές μπλα – μπλα και την μίρλα. Που το κάνουν όπως είπαμε πονηρά. Για να ρίξουν λάσπη και να οδηγήσουν και τις εξελίξεις εκεί που θέλουν. Και να γλυτώνουν οι ίδιοι. Με λίγα σμπάρα… πολλά τρυγώνια.
    Βλέπω και πολύ στήσιμο στο παιχνίδι. Και από την παραγωγή, και από τους παίκτες (ορισμένους).

    Θα συνεχίσω όμως με τους χαρακτήρες. Αυτό το κομμάτι είναι που έχει ενδιαφέρον. Το μόνο. Η Κατερίνα λοιπόν, επίσης δεν είναι καλός άνθρωπος. Ούτε ο Γεωργίου. Ο Γεωργίου παραείναι ύπουλος, και φέρεται πολύ κουτοπόνηρα και πισωπλατίστικα. Κι όταν απομονώνει τον οποιονδήποτε για να του μιλήσει, το κάνει με σκοπιμότητα.
    Δεν έχω δει όλα τα επεισόδια, αλλά από τα λίγα που είδα, κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα. Εγώ πάντα σ' αυτά τα παιχνίδια κοιτάζω μόνο τα στοιχεία reality, έτσι, για να δω τους χαρακτήρες.
    Τέλος, η Νίκη είναι πιο καλό κορίτσι απ' όσο έδειχνε στην αρχή, αλλά χαζή. (Δυστυχώς). 'Οσο για τον Παναγιώτη; Θύμα! Και είναι κι όλοι εναντίον του. Δεν τον βλέπω να μακροημερεύει. Θα λυσσάξουν να τον διώξουν. Εγώ, τα πήρα τα μηνύματα. Είδα αυτά που έπρεπε. Αρκούν.