Ο Κόρο βγάζει λόγο αλά… Τριαντάφυλλος




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το ότι περισσότεροι εδώ μέσα χαίρονται Που κάποιος άνθρωπος ειρωνεύεται κάποιον άλλον και με τέτοιο χυδαίο τρόπο όποιος και αν είναι ο άλλος είστε Απαράδεκτοι

  2. Κογο χαχα σουργελο.
    Ότι ποιό βρόμικο έχω δει ποτέ είναι αυτός ο εμετός.
    Ουυυυυυυυυστ.

  3. Ο κορο Απλά ΜΑΛΑΚΑΣ
    όλοι ζηλευουν τον τρίανταφυλλο γιατί απλά είναι ο μόνος που έχει πετύχει και είναι διάσημος και γωλνωστος τόσα χρόνια. Οι άλλοι ξέρω εγώ τους μάθαμε πριν από κάτι μήνες και τον τρίανταφυλλο τον ξέρουμε 20+ χρόνια

  4. Διώξτε τον τον ξεφτίλα έχει καταντήσει αηδία τον έχω σιχαθεί πραγματικά.. Περιμένει να κάνει κάτι ο νταφυ για να τον χαρακτηρίσει και να τον στήσει στο τοίχο αυτό δείχνει το πυον του χαρακτήρα του πραγματικά ξεφτίλας

  5. Οταν λεει Κορο φαγαμε τοσο που πηγα και εχ μπιπ κουραδα εβγαλε και τι κουραδα σαν αυτες που βγαζει απο το στομα του

  6. Είναι κακοψυχος ειρωνας Σαλτιμπαγκος ο κόρο . Κοροϊδεύει πισώπλατα θυγει προσωπικότητες . κάνει μπουλινγκ και γενικά είναι απαράδεκτος .
    Ο κόρο είναι εκδικητικός πονηρός και είναι αυτός που είπε την Ανθή
    Παράσιτο . Είναι αυτός που έλεγε την Μαρίανθη Επικίνδυνη που κατηγορούσε την Σοφία με άσχημα λόγια . Δεν έχει Ήθος και δεν έχει μπέσα . Είναι ένας υπερόπτης συμφεροντολογος.

  7. Η καζουρα που τρώει ο Νταφυ είναι λιγότερη από ότι θα έπρεπε να τρώει. Αυτός ο άνθρωπος είναι γελοίος κ γραφικός. Άραγε θα καταλάβει ποτε όταν βγεί ότι ο κόσμος τον κράταγε όχι επειδή τον γουσταρε σαν άνθρωπο αλλά επειδή το βράδυ ο κόσμος θα αράξει στον καναπέ να δει κάτι να χαλαρώσει κ να γελάσει? Μια χαρά του τα λέει ο Κορο κ λίγα του λέει βασικά όπως κ ο Ασημακοπουλος.

  8. Τριανταφυλλε ποιος είναι συμφεροντολόγους?Ξεχνας τι λες ,η θέλεις να να ξεχνάς?Εμεις δεν ξεχνάμε.Πολλά λες δεν αντέχω άλλο.Παπά πολλές κακίες λες

  9. Νταφυ είσαι ψυχαραααααααα!!! Μην μασάς αδερφέ εμείς που σε ξέρουμε σ αγαπάμε γιατί πολυ απλά ξέρουμε ποιος και τι είσαι!!!

  10. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΔΝ ΜΟΥ ΑΡΕΔΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ!!!!!!!

  11. Γιατί όμως κανείς δεν μιλάει για την ΑΡΊΣΤΗ ορθογραφία του τίτλου??ένα μπράβο σε αυτόν που το ανέβασε ?(αλά)