Ο λόγος στους υποψήφιους | Survivor | 28/12/2021




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

16 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ή λογική προστάζει να φυγει ο Βαλάντης λόγω της κακής απόδοσης του στα αγωνίσματα

  2. Ελπιζω να μην μεινει ο Βαλαντης. Φαγαμε στην μαπα τον αχρηστο Νταφυ στο προηγουμενο δεν ειναι αναγκη να μεινει καποιος που δεν το εχει παλι.

  3. Εγώ πιστεύω ότι ο Βαλάντης και η Ελισάβετ αν παραμείνουν θα δώσουν περισσότερο ριαλιτι από ότι ο Σπύρος που θέλει να το παίξει ζεν και ψηφίστε με και αν παραμείνω θα μείνω στάσιμος και δεν θα γίνει τίποτα στην καλύβα. Θα ναι πολύ boring αν γίνει το λάθος και μείνει ο Σπύρος.

  4. Η Ελισάβετ θα ήταν προτειμότερο να φύγει από τουs διάσημουs Βαλάντηs δεν πιστεύω ούτε και για τον Σπύρο οι μαχητέs είπαν ότι δεν κάνει δουλειέs εμείs δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο.

  5. Παιδιά καμία σχέση με το περσινό , ειδικά αν βάλουν και τη Δαλάκα μέσα 3η φορά που λένε θα γίνει πολύ βαρετό…

  6. Κρατηστε Σπυρο να δουμε λιγο ριαλιτι. Το πιο καλο απο αποψη εκπομπης ειναι η ελισαβετ να χαιρετησει και να μεινει Σπυρος και Βαλαντης να μας φτιαχνεται η διαθεση. Με ολο το σεβασμο βεβαια στην Ελισαβετ , απλα μιλαω σαν τηλεθεατης.

  7. Δηλαδη ο Σπυρος πηγε εκει…ηθελε να ψηφιστει γιατι εχει λαο…αλλα κατεληξε να παρακαλα τον κοσμο να στηριξει διασημους.Λογικα πηρε κανενα κοκτειλ φαρμακων απ τα φαρμακεια του αυτος η απλα δεν μπορει ουτε σωστο ριαλιτι να κανει

  8. Ο Σπύρος πήγε το ταξιδάκι του – είδε πως είναι – θα κάνει μια βδομάδα και τα μπανάκια του
    – και θα γυρίσει να συνεχίσει την δουλίτσα του.
    Σιγά μην κάτσει με τις κατίνες εκεί μέσα,
    χαίρομαι όμως που ξεβρακωσε (άθελά του) πολλούς.
    Υ.Γ. τα 100.000 γι'αυτόν είναι υπόθεση 6 μηνών και πολλών λέω.