Ο μύκητας που σκέφτεται – What The Fact?! #14




Οι εξωγήινοι είναι εδώ! Και τους λένε “μύκητες”.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. 03:30 ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΙΚ…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ….ΦΥΣΑ ΠΟΛΥΚΕΦΑΛΟΣ….ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ -UM.

  2. Γκαιζ απλα να ξερετε οτι οι
    μυξομύκητες δεν ειναι μυκητες αλλα Πρώτιστα ( κατι μεταξυ μύκητα και πρωτοζωου ). Εαν και το ποιντ του βιντεο δεν αλλαζει.
    Γενικά η εκλαΐκευση της επιστήμης πολλες φορες δινει λαθος πληροφορίες και θελει λιγο προσοχη. Οποιοδήποτε αξουαλ ατομο της επιστημονικής κοινοτητας εβλεπε το βιντεακι θα έπρεπε να το πει κατα την γνωμη μου. Φυσικά εγω κάθε αλλο απο αυτο ειμαι :-).
    Πλιζ οποιος θελει να ασχοληθεί λιγο παραπάνω απλα να γκουγκλαρει και να κανει μια μινι ερευνα ξερω εγω για να διασταυρώσει λιγο τις πληροφορίες.

  3. Μιχάλη είσαι υπέροχος ,γράφεις Ιστορία άκουσα την κουβέντα σας στο απλά+ανδρικά και ενθουσιαστικά. Νομίζω ότι έχεις «υποχρέωση» τα βιντεο σου να τα δουν όλα τα άτομα της νέας γενεάς, μην φτήνιες την τηλεόραση, σίγουρα θα βρεθεί κανάλι να συμφωνήσει πάνω από τις μισές προϋποθέσεις που ζητάς, βοήθησε τον μέσο ¨Έλληνα να πλουτίσει τις γνώσεις του. Υπερήλικας (86) θαυμαστής σου

  4. Ρε Μαικ πραγματικά ίσως η πιο ωραία εκπομπή στο yt.Τα έχω δει όλα και κάνω και την επανάληψη που και που..Θα θέλαμε και άλλα

  5. χαχα χαζος μυκητας λυνει το προβλημα με bruteforce. δεν εφαρμοζει καν dijkstra

  6. πες το σε μενα για μυκητες που ζω μαζι τους χρονια τωρα,με τρωνε μεσα και εξω,στα ποδια μου,στα γεννητικα μου οργανα,στο στομα,στη μυτη,στα αυτια και οπου υπαρχει υγρασια και θελει σιγουρα ιατρικη αντιμετωπιση,που ομως δεν νομιζω ποτε να θεραπευτω πληρως απο αυτους,λογου προβληματος του ανοσοποιητικου μου γιατι πασχω απο ενα πολυ σπανιο αυτοανοσο νοσημα που δεν θεραπευεται και στην πορεια αλλα και τωρα μου εχει γαμησει τη ζωη και σιγουρα στο τελος δεν θα εχω καλη καταληξη,γι αυτο κι εξαιτιας του ανοσοποιητικου εχω υπεραναπτυξη μυκητων.ετσι οι μυκητες ειναι οι αναποφευκτοι φιλοι μου που αναγκαστικα τους εχω στο σβερκο μου…και μαλιστα οι γαμημενοι εχω καταλαβει ποσο πολυ γουσταρουν την ζαχαρη,γιατι με σηκωνουν κυριολεκτικα απο το κρεβατι μου κανωντας με να εχω μεγαλη επιθυμια για γλυκα και σαν εθισμενος τρεχω να τα αναζητησω επειδη αυτοι οι μυκητες με κανουν σαν ζομπι για γλυκα.τελεια συμβιωση!μονο τηλεοραση δεν βλεπουν μαζι μου,αλλα κι εκει ισως μερικοι απο αυτους να βλεπουν,αυτο δεν το γνωριζω…

  7. Τέλειο το βιντεάκι!!! Πραγματικά τα λατρεύω! Είναι ο πιο ωραίος τρόπος να μάθεις καινούργια πράγματα! Απλώς θα ήθελα να αναφέρω ότι ο physarum polycephalum είναι πρώτιστο και όχι μύκητας.

  8. Γαματη αυτη η σειρα τελια κανε βιντεο για αγγγελους και εξωγηνους και για το 666 να κανεις αυτα τα βιντεο θελω να μαθω για αυτα τα πραγματα

  9. Μπράβο ρε Mikeius, φαντάζομαι πόσο διάβασμα έχεις ρήξει… Α ήθελα να σου πω και κάτι άλλο 😄… Το πιστεύεις ότι εγώ με έναν φίλο μου είχαμε την ιδέα να δείξουμε στην τάξη ένα βίντεο σου την ώρα της βιολογίας αν θυμάμαι καλά και ο κύριος δέχτηκε… Δεν θυμάμαι όμως πιο βίντεο ήταν ρε συ ☹️ πάντως ο κύριος θυμάμαι είχε συμφωνήσει απόλυτα.

  10. Το σημαντικό όπως ανέφεραν και κάποιοι άλλοι είναι να βάζετε τις έγκυρες πηγές της πλοροφόρησής σας για κάθε τι που λέτε.
    Έτσι θα είχατε αποφύγει το ατόπημα να αναφέρετε το μυξομύκητα Physarum polycephalum ως μύκητα.
    Οι μυξομύκητες ή slime molds αγγλιστί ανήκουν στο βασίλειο Protista!!