Ο Νίκος συζητάει με την Ευδοκία στο captain’s zone




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο Νικος είναι ο καλύτερος χαρακτήρας που έχω δει σε ριαλιτι και τα συναισθήματά που τρέφει προς την ευδοκία δεν είναι απλά φιλικά.

  2. Το καλύτερο θα ήταν ως έξτρα έπαθλο του αρχηγού να δώσει ασυλία σε ένα ακόμη άτομο (π.χ. Ευδοκία) και ένας από τους 2 να κερδίσει το βέτο και να το δώσει π.χ. στη Μαίρη και άσε όλους τους άλλους να γίνουν όπα στην ψηφοφορία! ??

  3. Ο Νικος απλα εχει νικήσει και δεν το ξερει! Κανεις δεν τον ξεπερναει! Που με βαλαν μεσα τη Κύπρια και τον Στηβ με Πετσα ! Δν πιανουν αυτα σε εμας! ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ!

  4. Σας παρακαλω φιλοι μου,τα δυο αυτα χρυσα παιδια στον τελικο!!!Ο Νικος ενα κομματι μαλαμα,πραγματικο αρσενικο και η Ευδοκια τοσο γλυκια και τοσο αδικο που της κανουν αδυσωπητο και προστυχο μπουλινγκ

  5. Λοιπον το ειπα και το ξανα λεω και μαλλον θα το λεω μεχρι να τελειωσει το παιχνιδι. Νικος + Ευδοκια τελικο!!!!! 😀

  6. Ο τίτλος τι φάση? Captain's room ξέρουμε ότι λέγεται.. Εκτός και αν θέλατε να γράψετε Twilight Zone έτσι κοντεύει να γίνει το σπίτι του Big Brother.. ?