Ο Πρωταθλητής Water Ski




#netwix #istorieskarantinasbyvice

Ο Νικόλας Πλυτάς είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο θαλάσσιο σκι. Η άσκηση στη θάλασσα απαγορεύτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, κι έτσι δεν μπορεί να προπονηθεί κανονικά. Χρησιμοποιεί τη δημιουργικότητά του για να κρατήσει τη φόρμα του κάνοντας ασκήσεις ισορροπίας και ενδυνάμωσης μέσα στο σπίτι.
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

29 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. για τον παρασκευα και τον ραπ ειμαστε εδω οχι αλλο αυτες τις παπααριες……τι αστειο βρισκετσι σε αυτη τη σειρα?

  2. Το επόμενο… ο πρεζακιας στην καραντινα, χαρμανες στερητικα και εληψη σεων στα φαρμακεία,μεγαλη ταλαιπωρία!

  3. όχι ρε μλκς κομπλέ είναι αυτός λες και οι περισσότεροι βλέπατε νετγουιξ πριν τέσσερα χρόνια και ξαφνικά σας χάλασε το περιεχόμενο τους.. Το μάθατε από τον Παρασκευα και συνεχεια τα ίδια βίντεος θέλετε… Γιατί μέχρι να βγουν δεν βλεπετε σε επανάληψη αλλά και βγάζετε κόμπλεξ σε ότι άλλο ανεβάσουν?

  4. Ένα παιδί που έχει καταφέρει τόσα στο χώρο του θαλάσσιου αθλητισμού κλπ κάθεστε και τον ρωτάτε για την καραντίνα και το lockdown αντί να δώσετε παραπάνω βάση στο να ρωτήσετε για τα επιτεύγματα του και ίσως και κάποια ιστορία από κάποιο πρωτάθλημα που μπορεί να είχε να πει. Μπορεί η σειρά να λέγεται ιστορίες καραντίνας αλλα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα που θα μπορούσατε να μην σταθείτε μόνο σε αυτό. Τουλάχιστον αν είναι να παίρνετε συνεντεύξεις αντί για να βλέπουμε κωμικό περιεχόμενο κάντε το σωστά.

  5. Επομενο βιντεο ποσα πιτογυρα εφαγε ο Μακης απο τα Σεπόλια στην καραντινα