Ο Σάκης εξηγεί στη Μαριαλένα τι έχασε με τους amigos




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

28 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΌ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΏΣΕΙ ΤΗΝ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ" ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΑΛΆΤΣΙ…. ΑΛΛΆ ΟΙ "ΘΕΑΤΕΣ" ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΎΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ?… ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ… ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΊΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΆΞΕΩΝ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ… ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΊ ΝΙΚΗΤΕΣ ΈΦΥΓΑΝ ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΝ..!!

  2. Μάγκες ακούστε για μένα ο νικητής αγωνιστικά πρέπει να είναι ο Σάκης .ΑΛΛΑ σύμφωνα με όλο το πακέτο ο πιο καλός εινσι ο Ηλίας .Αλλά από ότι φαίνεται νικητές θα βγει το ψευτοζευγαρο .κριμα

  3. Καλά ο Σάκης αλλά λέει στο. Ηλία αλλά στην Μαριαλένα .Στον Ηλία το παίζει φίλος και στην Μαριαλένα τον κράζει έλεος ?

  4. Αυτοί την μια βγάζουν κακό τον κορο και τον ασημακοπουλο και χθες λέει η μαριαλενα ότι μάλλον ο Ηλίας φταιει…Μήπως όλα αυτά τα λένε για να τους βγάλουν όλους σκαρτους και να φανούν καλοί?

  5. Αυτό το το είπε ο έναs στον άλλον και τι έκανε δεν έχει σταματήσει από την αρχή του παιχνιδιού και αναρωτιέσαι γιατί γίνεται συνέχεια.

  6. Τι χαρα ειναι αυτη βρε μεξικανα….να χαιρεσαι τοσο πολυ ….εσυ τι εχεις με τον καδενα…που μας το πουλησες
    Λυκοφιλια….λυκοφιλια..μας πρηξατε
    Δειτε τα δικα σας αισχη..

  7. Τώρα απλά θέλουν να βγάλουν κακό και τον Ηλία ενώ πριν λέγανε τα καλύτερα για αυτόν

    ??πείτε ότι είναι μπιφτέκια

  8. Ο καλύτερος είναι ο Σάκης! Από την αρχή που μπήκε δεν εκανε καμία κωλοτούμπα, δεν εχει κοροιδέψει κανέναν, μιλάει σε όλους καλά κι εσωσε και την Μαριαλένα από Άμι και Τζέιμς …

  9. Διώξτε τον μωρέ τον καραγκιόζη τον Κατσούλη έχει κουράσει τελευταία σχολιάζοντας συνεχώς τους Amigos

  10. Μαριαλένα όταν μπήκε ο Σάκης:Πραγματικά έχω φάει 60 μέρες σκατά σε αυτό το παιχνίδι και πραγματικά ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να γίνει στην προκειμένη φάση.Αλλά δεν θέλω να με ρίξει αυτό το πράγμα είμαι δυνατή δεν θέλω να μου ρίξει την ψυχολογία πορεύομαι με αυτό που έχω θα προσπαθήσω να το διαχειριστό όσο μπορώ χωρίς όμως αυτό να μειώσει την δυναμική της ομάδας και να δημιουργήσω έξτρα προβλήματα από αυτά που είδη υπάρχουν. Ο άλλος που ξέρει ότι θα είναι η πρώην του και φέρνει και την νύν του τι καραγκιόζης μπορεί να είναι.
    Μαριαλένα λίγο καιρό μετά:Όλα έχουν ξεκινήσει από τότε που ήρθε ο Σάκης στην ομάδα καλώς η κακώς.Εγώ είμουνα πολύ κοντά με τα παιδιά αλλά πλέον έχω απομακρυνθεί.Βέβαια πάντα ήθελα να είμαι αντικειμενική και δίκαιη σε αυτά που λέω και κάνω αλλά δύο μήνες ίσως να επηρεαζόμουνα αρκετά και να μην έβλεπα τόσο καθαρά τα πράγματα.
    ΡΕ ΜΑΣΣΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕΕ ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΙΙ? ?

  11. Λυπάμαι πολυ για τον Ηλία τον έχουν εγκαταλείψει για τα Καλα οι δυνάμεις του…..πλέον δεν είναι Καλα ούτε σωματικά αλλά ούτε ψυχολογικά που είναι το σημαντικότερο. Και το γεγονός με τον Κορο και Ασημ τον έριξε ακόμη περισσότερο και είναι κρίμα γιατί είναι πολυ καλο παιδί. Όμως αγωνιστικά πλέον δεν μπορεί όπως παλιά , είναι μελαγχολικός και γενικά τον έχει πάρει από κατω… Παρόλα αυτά για εμένα παραμένει ένας πραγματικός survivor και είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Σάκης τον στηρίζει γιατί οντως η στήριξη είναι κατι που του λειπει . Μην γελιόμαστε ( Ο Ηλίας δεν είναι όπως στις αρχές που μπήκε και έδωσε ζωή στην ψόφια τότε κόκκινη ομάδα.

  12. Πάντως το ποια πήγε και άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα,ακόμη δεν το μάθαμε…όχι να τα λέμε κι αυτά???

  13. Όταν οι Amigos κοροϊδευαν Σάκη και Μαριαλένα για το φιλί τους ήταν ωραία ε? Τώρα που γυρίζουν τα πράγματα και το κανουν ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν σας αρέσει ε?Σάκης, Μαριαλένα μόνο!

  14. Μόνο ο Τζέιμς με Νίκο καταλαβαν τι παίζετε με το βλαχοζευγαρο και πως είναι δωσμενο το παιχνίδι εκεί από την αρχή και την έκαναν. Έπρεπε να φύγουν όλοι μαζικά και να του το διαλύσουν το στημένο του Λαχματζούν. Και στα δικαστήρια all together εναντίον του. Να φύγει νύχτα από Ελλάδα μαζί με το βλαχοζευγαρο.