Ο Σκεπτικός Κάφρος – 1. To πείραμα της Φιλαδέλφειας




Το ιστορικό πείραμα stealth τεχνολογίας του Β’ Παγκοσμίου. Πώς ξεκίνησε ο μύθος, πώς διαδόθηκε και γιατί τον πιστεύουν ακόμα τόσοι πολλοί.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πες μας και για τον τεκτονισμο. Και ποια εναι τα σχεδια του. και που πιστευουν οι αθεοι και οι σατανιστες.
    Ευχαριστω

  2. λες ΠΙΠΕΣ … υπάρχουν πολλά μυστικά …δεν μπορεί όλα να είναι ψέματα ..πολλά από αυτά τα ζούμε . τι δεν βλέπεις ??? ψέματα είναι η παγκοσμιοποίηση ???. Ότι από πίσω από όλες της κυβερνήσεις είναι ο σατανάς είναι ψέματα ??? δες τι λες γιατί ο πολύς ύπνος δεν κάνει καλό … φυσικά υπάρχουν και υπερβολές ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ….

  3. Μετά από 8 χρόνια όμως εχθές στον αντένα έδειξε βίντεο που διευρευσε βίντεο από την νασα με τρίγωνο σκάφος και μιλάνε για εξωγήινους…!!! Την ίδια άποψη με εσένα έχω αλλά κοίτα να δεις που μιλήσαμε και.για αυτό επί εποχή Μητσοτάκη….χαχαχαχαχα

  4. Και γιατί ο Αϊνστάιν είχε πει μετά το πείραμα ότι η ανθρώποτητα δεν είναι έτοιμη Για μια τέτοια τεχνολογία

  5. Για χρόνια προσπαθούσα να βρω πληροφορίες για το πείραμα της Φιλαδέλφειας όταν ήμουν μεταξύ 18 και 24 χρονών αλλά ποτέ δε βρήκα τίποτα περισσότερο από κάτι αναφορές σε συνωμοσιολογικές πηγές. Επομένως το πείραμα της Φιλαδέλφειας ποτέ δεν έγινε, είναι καθαρή επινόηση κάποιου συγγραφέα science fiction.

  6. Και μάλιστα και το Λέο το πιρε η Ελλάδα και μάλιστα όταν έγινε έρευνα βρέθηκαν πολλά πολλά καλοδια

  7. Ένα θα πω: αν είχε γίνει όντως το πείραμα της Φιλαδέλφειας οι συνωμοσιολογοι θα έλεγαν ότι ήταν σκηνοθετημένο στα στούντιο του Χόλυγουντ όπως η αποστολή στη Σελήνη!!!
    Αυτό είναι το τραγικό με τους συνωμοσιολόγους, τους αρκεί να πιστεύουν το αντίθετο από την επίσημη εκδοχή χωρίς κάποια ιδεολογια ή λογική.

  8. Μια λεπτομέρεια μόνο mikeius… Το πειραμα οντως εγινε ΑΛΛΑ δεν ειχε καμια σχεση με αυτο. Σύμφωνα με πηγες απο το αμερικανικό ναυτικό το πείραμα ηταν για μια καινούργια συσκευή η οποια θα εντοπιζε γερμανικα υποβρύχια

  9. η αμερικη εδωσε 2 καραβια το λεων και αλλο 1 τον αετο νομιζω, στο λεων ομως γυριστηκε η ταινια η αλικη στο ναυτικο .αθτο το ηξερες.

  10. Ε ρε παλιό μαλακές όλοι μας λέτε την γνώμη σας όλοι για κάτι στα αρχιδια μας το τι λέτε το μπραφ σταμάτησε γιατί δεν έχει άλλο υλικό για τον ίδιο λόγο σταματησε και αυτό και όλες η εκπομπες που σταματανε γιατί τον πρήζεται όλη λέγοντας γιατί παρατήσες το μπραφ το σκεπτικος καφρος και ότι ειναι μαλακας και όλα αυτά αλλά και αυτός είναι άνθρωπος και όταν κάτι δεν θέλει να το κάνει γιατί έχει τελειώσει ο κύκλος του θα το κάνει ευχαριστώ που το διάβασες mikeus

  11. Όντως δεν έγινε, αφού το συγκεκριμένο πλοίο πουλήθηκε στην Ελλάδα. Με το όνομα Λέων.
    Που όπως είδα το είπες… άψογος…