Ο Daffy δίνει τη μπαντάνα του και το πάρτυ συνεχίζεται




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Είναι ένας καλός πατέρας και το έδειξε με επιτυχία σε ένα παιδί ξένο φαντάσου πόσο αγάπη το παιδί του Και κάτι ακόμα στα τελευταία λεπτα 13:43 στο βίντεο έχει ένα τραγούδι είναι πολύ ωραίο ξέρετε ποιο είναι

  2. Αλειθια εγώ συμπαθώ τον Ντάφι και συγκινήθηκα παρά μα πάρα πολύ και του εύχομαι να περάσει τέλεια έξω στην οικογένειά του…?

  3. Δείτε ποιόν ανθρώπο δεν στηρίξατε και έφυγε επειδή αποφασίσατε να ψηφίσετε την Καρολίνα τον Σάκη και την Μαριαλένα!!!… Πρέπει να είστε πολύ υπερήφανοι τώρα για τις επιλογές σας και για το ότι το έπαθλο δεν θα πάει στα χέρια ενός ενάρετου ανθρώπου όπως είναι ο Τριαντάφυλλος… συγχαρητήρια στον ελληνικό λαό που για μια ακόμα φορά ψήφισε ότι να ναι (όπως ακριβώς κάνει κ στις εκλογές βέβαια)!!

  4. Ναι, είναι τόσο καλός άνθρωπος που πήγε στο Μαϊάμι ενώ έχει κερδίσει 140.000 αντί να πάει κάποιος άλλος που και αγωνίζεται και μπορεί να επιβιώσει βασιζόμενος στις δυνάμεις του. Απορώ πόσο ηλίθιοι είναι όσοι τον υποστηρίζουν αλήθεια.

  5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΆΦΙ ΨΥΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!
    ΕΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΛΑΨΕΣ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ….
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΣ ΦΟΡ ΕΒΕΡ!! ΣΆΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΛΈΝΑ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΊΣΑΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡ!!???????????

  6. The blue team turned into rebellion because of triandafillos,dont forget that his character is not good,only now that he showed a such good if thats what they say but the truth is he showed them his badside that turned the blue team to hate him and how come you dont remember that,so unfair you people to judge them instead of encouraging them(blue team)

  7. Αν πραγματικά του λείπει η οικογένεια του να πάρει εισιτήριο επιστροφής. Βαρεθήκατε το θέατρο που παίζει. Ο κόσμος κουράστηκε, το Survivor έγινε Reality.
    Φτάνει με τους ψευτοερωτες και τις ίντριγκες. Ο μόνος που κρατάει και δίνει λίγο χιούμορ είναι ο Ασημακοπουλος.

  8. Το μεγαλύτερο σουριελο, ψεύτης, υποκριτης, αλαζονεία, κοπριτης, καραγκιοζης, γελοίος, σίχαμα, χωρίς αξιοπρέπεια και σεβασμό. Ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ.. θα μείνει στην ιστορία ολλων των survivor σαν ο μεγαλύτερος καραγκιοζης που πέρασε ποτέ. Εμετός ξευτιλας σε όλο το πανελλήνιο.. ?????

  9. Μπράβο ρε φίλε!!! Μην ακούς τις κακίες τον άλλον!! Είσαι πατέρας και σε νιώθουμε!! Να είσαι πάντα ο εαυτός σου…και άσε τους άλλους τριγύρω σου να λένε τις κακίες τούς επειδή πολύ απλά δεν σου μοιάζουν στην καλοσύνη.. όχι γιατί δεν θέλουν απλά δεν μπορούν!!