Πέντε καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει σε λεωφορείο




#netwix #parepente

Σε αυτό το επεισόδιο ΠΑΡΕ ΠΕΝΤΕ, ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μας ξεναγεί στο μαγικό κόσμο των αστικών λεωφορείων. Τηλεματική, ανώμαλοι με καρό πουκάμισα, η miss λεωφορείο και φυσικά, ο οδηγός!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

47 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Tσουβελα εισαι τρομερη ευφυΐα ρε μαλακα.. Πεφτουν τα φελιζολ,και αμεσως σου κοβει και αυτοσχεδιαζεις!Αδραξες την στιγμη.Εχεις αγγιξει τα παιδια μεσα μας <3

  2. ρεεε που ειναι οι γριες…..δν υπαρχει λεωφορειο χωρις γριες που αγωνιζονται για το πια θα παρει τη καλυτερη θεση

  3. ΚΑΛΟΣ Ο ΤΣΟΥΒΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΩΡΩΝΤΑΣ.Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑΤΙ 1 ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ 3 ΟΤΑΝ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ 5 ΘΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΙΝΟΙ.ΠΡΙΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΕΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΔΗΓΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ.ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

  4. Σε λεωφορείο κάτι χρόνια (πολλά) πίσω κάθονται δίπλα απ' τον οδηγό γιαγιάδες από εκκλησία (γούνες, το μαλλί μπομπαριστο και Μυρτώ κολώνια στα τέρματα). Μπαίνουν κάτι πιτσιρικάδες 14-16 χρονών και αρχίζουν τα " έλα ρε μαλακα, μη γαμιεσαι έτσι ρε φίλε κτλ", οι θειτσες δαγκωθηκαν, άρχισαν τα τς τς τς. Λίγο μετά κατέβηκαν τα πιτσιρίκια και κλασικά οι θειτσες άρχισαν να μιλάνε στον οδηγό. "Πώς έγινε έτσι η νεολαία, τι λεξιλόγιο είναι αυτό, ντροπή στους γονείς τους" τα γνωστά " ε κύριε οδηγε;"… Γυρίζει λοιπόν αυτή η μορφή του αιώνα και απαντάει στη μία που έθεσε την ερώτηση… " Ε δεν τα γαμειτε μανδαμ"???

    1. Έχει κατακλεψει τα Σταντ απ από τα παιδιά της Ρικάκη
      …. για τα 15χρονα καλός είναι

  5. Εκεί που συνδυάζει τα διαφορετικά είδη είναι τρομερός!! Αυτό όμως στο οποίο τον παραδέχομαι περισσότερο και από το κωμικό κομμάτι, είναι ότι δεν διστάζει και σε αυτό αλλά και σε άλλα βίντεο να καταδείξει την κατάντια ουσιαστικά στην καθημερινότητα (της Αθήνας κατά κύριο λόγο), μέσα από την κωμική πλευρά..

  6. 1:471:53 Ανοιξε τη τηλεωφοριειο τωρα….ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΙΕΟ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ εχω χεστει απο τα γελιααά

  7. Ως φοιτήτρια στην Αθήνα, έφαγα τα χρόνια μου με το να μετακινουμαι με λεωφορεία, τραμ , μετρό, ηλεκτρικο. Πλέον όταν το σκέφτομαι φρικαρω κ όποτε ανεβω Αθήνα χρησιμοποιώ ταξι κ αντε κ κανα μετρό. Λεωφορεία??απαπαπα που λέει κ η Βανδή. Όλα αυτα που περιγράφει δεν αρκουν ν περιγραψουν την.αθλιοτητα, την βρωμα, το στρίμωγμα κ όλους τους τρελούς που αναπόφευκτα θα συναντήσεις στο λεωφορείο.

  8. Λοιπόν εγώ το χειρότερο πράγμα που έχω δεί σε λεωφορείο ήταν στο λατρεμένο 843 από Πειραιά προς Πέραμα. Ήταν μιά γριά που καθόταν δίπλα σε μιά κοπελίτσα η οποία φόραγε ακουστικά και κοίταζε έξω από το παράθυρο και κάποια στιγμή της ζητάει η γριά να ανοίξει το παράθυρο αλλά επειδή είχε ακουστικά η κοπέλα δεν την άκουσε κι εκείνη την στιγμή την έπιασε την γριά κάτι που μόνο σαν αμόκ θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω. Πετάχτηκε όρθια κι άρχισε να ουρλιάζει: ΜΕ ΑΓΝΟΕΙ Η ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΑ! Η ΞΑΝΘΟΨΕΙΡΑ! Κι έλεγε και κάτι άλλες βρισιές πολύ χυδαίες προς την κοπελίτσα η οποία τα είχε χάσει και σε μια στιγμή η γριά την χαστούκισε! Τότε άρχισε να φωνάζει μια γυναίκα για να μας κινητοποιήσει να κάνουμε κάτι και να μην καθόμαστε απλά να κοιτάζουμε και σηκώθηκαν κάτι επιβάτες και την έσπρωξαν για να φύγει από το λεωφορείο κι αυτή φώναζε και ούρλιαζε κι έβριζε ακόμα την κοπέλα και όταν επιτέλους κατάφεραν να την κατεβάσουν φωνάξαμε στον οδηγό και του ζητήσαμε να κλείσει την πόρτα και να φύγει και μόλις την έκλεισε και φεύγαμε η γριά άρχισε να κοπανάει το παράθυρο και να φωνάζει! Μιλάμε για τελείως psycho!!!