Πέντε πράγματα που θα συναντήσεις σε κάθε λαϊκή




#netwix #parepente

Και όταν λέμε λαϊκή, εννοούμε την κανονική λαϊκή, όχι καμία από εκείνες τις βιολογικές! Νέο επεισόδιο ΠΑΡΕ ΠΕΝΤΕ, γεμάτο ντομάτες, μαρούλια και προσωπικές εμπειρίες του Αλέξανδρου Τσουβέλα!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ρε θυμήθηκα ότι ειχα παει στην λαϊκή και φώναζε ενας ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΊΤΡΙΝΗ ????? για τις μπανάνες ρε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. Καθε Σαββατο εχει λαϊκή εξω ΑΚΡΙΒΩΣ από το σπιτι μου. Εννοείται ότι από τις 8 με ξυπνάει ο "ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΆ, ΠΑΙΔΙΆ!" αλλά για μένα κορυφή είναι ένας τύπος πιο κάτω που φωνάζει "ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!"

  3. Αυτά βγαίνουνε σε μια ιδική κατασκευή στη Λαμία…όταν είναι πιο μικρά τους βάζουμε Τσαϊκόφσκι…τα συγκεκριμένα έχουν ακούσει Μαρία Κάλλας ?????

  4. Δεν ξέρω τσουβελα και οι υπόλοιποι τι λέτε αλλά εγώ τον Σεπτέμβρη πήρα παπούτσια απο λαϊκή απο μαύρους και έχουμε Απρίλιο και δεν έχουν πάθει τίποτα και τα φοράω κάθε μέρα.

  5. Ατάκες από λαϊκή:
    1 ευρώ! 1 ευρώ! Κλεμμένα είναι!!
    Έχω τα καλύτερα, πειράζει? Όχι δεν πειράζει…
    (για λεμόνια) έχουν κουκούτσια? Τα'χω βγάλει τα κουκούτσια…
    (για πορτοκάλια) όλο χυμό, όλο χυμό, με το'να λούζεσαι, με δύο κάνεις μπάνιο!

  6. Ρε τσου η καλαμάκια η σουβλάκια διάλεξε. Αλλά το σωστό είναι σουβλάκια. Το κρέας το σουβλίζουν δε το καλαμακονουν. Καλαμάκι είναι αυτό πού πίνεις το φρεντο κόμπρες Αθηναίοι.

  7. H λαϊκή λειτουργεί και ως μηχανή του χρόνου : η ογδονταφεύγα γιαγιά με το καρότσι, γίνεται "Καλώς την κοπέλα ! Καλώς το κορίτσι !". Και φυσικά, πάντα υπάρχουν και οι ετοιμόλογοι ντελάληδες :
    – Κορίτσιααααα ! Ελάτε τώρα που τα κατέβασα !
    – Τρώτε σπανάκι, και φεύγει η πυτιρίδα !