Παιχνίδι Ερωτήσεων – Ποια ομάδα κερδίζει; | Survivor | 02/01/2022




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πόσα μηδενικά έχει το εκατομμύριο…λιγότερα από τα μηδενικά που βρίσκονται στο Survivor σίγουρα…κατά τα αλλα ο χαμηλός δείκτης IQ δεν ξέρω αν "θεραπευευται" αλλα να μου πεις…φτάσαμε πέντε Survivor…ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΛΕ!

  2. Η Μυριελλα έπεσε πιο κοντά με τα δελφίνια γιατί είπε 18 και ο στρακαστρούκας 5 άρα 18-12=6 και 12-5=7 άρα η μυριελλα έπρεπε να πάρει τον πόντο

  3. Έχει γίνει λάθος στην αναμέτρηση Μιριελα-Κατσαούνης …. Η σωστή απαντηση 12 είναι πιο κοντά στο 18 της Μιριελας αποτι στο 5 του Κατσαουνη….

  4. Η Ασημινα μεχρι και στο παιχνίδι των ερωτήσεων δεν μπορεί να μην κλέψει και έλεγε στην βρησιηδα για πρωταθλητισμους και οτι δεν εχει μαθει να κλεβει, τοτε π ειχε κρυφό κοιτάξει στο αγωνισμα.

  5. αυτος ο σπυρος ποοοοοολυ εξυπνος(πανπονηρος κακουλης)εχει διαβασει πολυ το παιχνιδι και παιζει οντως πολυ εξυπνα!!!αλλα ο κοσμος βλεπει σπυρακοοοοοοο

  6. Το παρακολουθούσα αραχτός, στην καρέκλα μου. Κι όπως ήμουν αναπαυτικά και ζεστά και είχα ζαλιστεί, βαρύναν τα ματόκλαδα και τον έκλεψα με τ' ακουστικά στ' αυτιά. Αποδείχτηκε μέγα λάθος, ευτυχώς όχι και μοιραίο. Ξαφνικά… Τί ήταν αυτό Θεέ μου… Άλλο πράμα, τί να σας λέω ρε παιδιά… Έρχεται το 10:47. Πετάχτηκα πάνω, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσω, αν στο όνειρό μου έπιασε η Μάγισσα τα παιδάκια, αν (επίσης στον ύπνο μου) νίκησε ο Τζόκερ τον Μπάτμαν, ή αν (στον ξύπνιο μου) έκανε κάποιος σαλταρισμένος δραπέτης "ψυχάδικου" εισβολή στο σπίτι μας και μου 'σφαξε κανέναν. Έκανα 8 λεπτά για να συνέρθω! Στον λόγο μου, είμαι 32 χρονών, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!! Να μην το πάθει άνθρωπος… Μην κάνετε καμιά βλακεία και το δείξετε σε παιδάκι και καλά για να φάει το φαγητό του. Είναι επικίνδυνη κραυγή και η γυναίκα για τις "μπλούζες"

  7. Η Βρησιήδα δεν ήξερε πόσα μηδενικά έχουν τα 15 εκατομμύρια; Κάποια πρέπει να γυρίσει στην 1η δημοτικού. Ήμαρτον!

  8. Καλησπέρα κορίτσια ελάτε και εσείς στο νέο ακόμα κανάλι μου ελπίζω να σας αρέσει προσπαθώ πολύ ♥️