Παναγιώτης σε Στιβ: Μου είπε η Ανχελίτα ότι η σχέση μας δεν αληθινή αλλά στρατηγική από το μέρος μου




Δείτε περισσότερα στο

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα καλωσορίζουν το τηλεοπτικό κοινό στο εβδομαδιαίο LIVE του «Μεγάλου Αδελφού». Μαζί τους θα βρίσκεται η Αφροδίτη Γραμμέλη που με το εύστοχο σχόλιό της συζητά με τους δύο παρουσιαστές για ό,τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι. Κάθε LIVE ολοκληρώνεται με την αποχώρηση του παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Guest καλεσμένοι και εκπλήξεις περιμένουν κάθε Παρασκευή το τηλεοπτικό κοινό.
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

31 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αχ καημένε μου και εσένα σε εκμεταλλεύεται και χαμπάρι δεν έχεις πάρει!! Αυτή από το Μενίδι……

  2. Εγώ πιστεύω ότι ο Πέτσας όντως του αρέσει αυτή δεν τον θέλει και φενεται ότι θέλει να περάσει την ώρα της και το κάνει για το παιχνίδι.

  3. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η Ευδοκία ήρθε κοντά με Νίκο ..

    Ο Παναγιώτης έχει ξενερώσει φουλ και βρήκε δικαιολογία να ξεσπάσει.
    Προφανώς και δεν μπορεί να πει το πραγματικό λόγο… Μπορεί να μην του χει περάσει καν από το μυαλό εδώ που τα λέμε.

    Αν ήθελε να περάσει καλά στο ρομαντικό δείπνο, θα περνούσε. Ο εγωισμουλης του όμως πληγώθηκε…

  4. Αυτος που γραφει το σεναριο ας μπει λιγο στο τουιτερ να δει τι γνωμη εχει ο κοσμος για το ψευτοζευγαρο.

  5. Δεν υπάρχει χειρότερη βλακεία από το να διαβάζω σχόλια τύπου «ποτέ πρόλαβαν και ερωτεύτηκαν». Για μπαστα ρε ladies and gentlemen. Έχετε βγει ποτέ έξω σε μπαρ ή σε κλαμπ; Έχει τύχει να σας γυαλίσει καμία από αυτές τις εντυπωσιακές που κυκλοφορούν εκεί έξω; Έχει τύχει μετά να πάτε να τις μιλήσετε και να υπάρχει ανταπόκριση και από την άλλη μεριά; Αν ναι, ποσό καιρό σας πήρε να καταλήξετε μαζί; Κάνα εξάμηνο; Και οι δυο τους είναι τέρμα εμφανίσιμοι. Και κακά τα ψέμματα όλα από την εμφάνιση ξεκινάνε. Μην διαβάζω σαχλαμάρες λοιπόν!! Και μιλάμε για άτομα που 7/24 είναι μαζί και αυτό μεγενθύνει τα πράγματα!!

  6. Παναγιώτη μη κλάψεις, η σοβαρή σχέση σου…Μόνο κρεβάτι! Μπλούζες δε έχει ο Πέτσας; Ναι Ανχελίτα "δε το ξέρεις από χτες, αλλά μια χαρά του δόθηκες 100 φορές"!!!

  7. Το πιθανοτερο ειναι οτι και οι δυο το κανουν λογω στρατηγικης. Νομιζουν οτι ο κοσμος ενδιαφερεται να βλεπει ζευγαρια. Τωρα το αποφασισαν αυτοι, τους εβαλε ο μπιγκ μπραδερ, δεν θα το μαθουμε. Πολυ πιθανο επισης οτι την Ανχελιτα την εβαλε ο μπιγκ να του το πει. Τα κανει κατι τετοια για να δημιουργει αντιπαραθεσεις. Αλλα βαρεθηκα να ακουω συνεχεια ματσ μουτσ οπως και ο Στηβ που τους πεταγε παντοφλες.Αλλωστε ξεφτιλα για τους δυο παικτες. Τα μπαλαμουτια και τα ματσ μουτσ ειναι προσωπικες στιγμες. Δεν μπαινεις μπροστα απο την καμερα να μπαλαμουτιαζεσαι. Κοφτε το απο την παραγωγη, γιατι ακουμπα τα ορια του ανηθικου.Οσο ωραιο ειναι ιδιωτικα, τοσο χυδαιο μετατρεπεται οταν το κανεις μπροστα απο τις καμερες και ιδιως για τη τηλεθεαση.

  8. Πότε ερωτευτήκατε ρε Παναγιώτη από την πρώτη εβδομάδα μην τρελαθούμε στρατηγική έχειs και εσύ και η Ανχελίτα.

  9. Vrrs aidia to kantatisate to pexnidi petsas k i giftisa to pezi k eroteumenos stimena ola afti gonis den exi den exi ligo axioprepia panos tis sourgela nikos monno reeee

  10. Oxi mono apo pleura sou alla Kai apo tin anxelita einai stratixiki sas exoun valei na ta kanetai kai twra apla pate na to peksetai oti Kai Kala einai alithino