ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ επ 24: Πώς γιορτάζουν το Πάσχα στα Μέθανα; Τα ήθη και τα έθιμα




#netwix #paraskevasnetwix

Τι τρώνε στα Μέθανα της Κυριακή του Πάσχα; Τι έθιμο έχουν για τη Μεγάλη Παρασκευή; Τα ήθη και τα έθιμα που τηρεί ευλαβικά ο Παρασκευάς Κουτσίκος! Ένα πασχαλιάτικο επεισόδιο με τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

32 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πωω όταν είπες δυμαμητακια θυμηθηκα που χα πάει στα ξαδέρφια μου στα Μέθανα ,μαλακες τα δυμαμητακια στα Μέθανα είναι σαν τις τσίχλες στην Αθήνα ??

  2. 3:57 αυτος με βαφτισε στα 13 του ήταν από τα σπάνια φενομενα εγω ειμουν 30 γιατι στα Μέθανα μας βαφτιζουν 10 Χρόνια μικροτερου
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ

  3. Παρασκευα παρασκευάκο τι μπλουζάκι είναι αυτό???? Γράφει schwinn. Η schwinn είναι εταιρία ποδηλάτων. Είσαι ένας από εμάς μην το αρνιέσαι είσαι ποδηλάτης ΕΙΣΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ απλά δεν το παραδέχεσαι…. γιατί όταν ήσουν μικρός έχανες στις κόντρες που έκαναν τα παιδάκια με τα ποδηλατάκια τους….. γιατί ήσουν λίγο χοντρουλης και δυσκίνητος…. γι αυτό μισείς τους ποδηλάτες…..

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ

  4. Έρχεται το πισωκίνητο (από μακριά το βλέπεις ότι γράφει) impreza με τις πάντες,μόνο σούζα δεν κάνει,οι οδηγοί είναι μεθυσμένοι,κ στο τέλος το παίρνει γερανός γιατί έμεινε.

    Περιφορά Επιταφίου by Παρασκευάς..!!

  5. φίλε δεν είδα το βίντεο ακόμη δεν ξέρω τι είπες αλλά να ξέρεις στα Μέθανα το νο1 έθιμο είναι να καίμε τον Ιούδα, κουκλάκι σκιάχτρο Ιούδας στήνεται έξω από την εκκλησία στο οποίο ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του. κάποιοι μερακλήδες σκάνε με καραμπίνες και του ρίχνουν, άλλοι κάνουν ακατανόμαστα πράγματα . νο2 έθιμο, βεγγαλικά, έχω πάει στο παλιό σπίτι της γιαγιάς που μέσα στην αυλή είχε ξύλα για το τζάκι. μου λένε λοιπόν πριν πάω πρόσεχε μην πάει κάνα πιτσιρίκι την ανάσταση και ρίξει κάνα δυναμιτάκι και πάρουμε φωτιά (η εκκλησία ήταν δίπλα από το σπίτι). οκ λέω θα προσέχω. με το που χτυπάει η καμπάνα ότι βεγγαλικό υπήρχε το έριξαν στα ξύλα, το θαύμα της ανάστασης αυτής ήταν που δεν καήκαμε ζωντανοί. νο3 πριν σουβλίσουμε το αρνί τα παλιά τα χρόνια είχαμε τύπους που του ρίχναν και ένα …..αυτά πάνω κάτω.

  6. Ο λαός απαιτεί βίντεο τουτόριαλ τον άρχοντα του σκότους πώς να περάσουμε τ αρνί στη σούβλα και να το ετοιμάσουμε. Δέ τρώμε μόνο το Πάσχα.

  7. Τα λόγια και οι κινήσεις του Παρασκευα έχουν βαθυτατους σεξουαλικους υποτονους. Ανατρίχιασα.

  8. Eγω θυμαμαι Παρασκευα σε Ανασταση , στα 47 μου, στην Αγια Αναστασια Περισσου , ειχε παρει φωτια η λεύκα ενα μεγαλο δεντρο, απο βεγγαλικα, που ηταν μπροστα στις σκαλες της εκκλησίας και εφυγε κλαδι και καηκαν τα γενεια του παπα…Πραγματικοτητα ομως….οχι φασολια..!!!!..αυτα γινανε απο περισσιωτες… τρέλα…