ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ S03E24: Αν σκέφτεσαι να φύγεις έξω για ένα καλύτερο αύριο, δες αυτό το επεισόδιο!




#netwix #paraskevasnetwix

To brain drain, η μετανάστευση στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον, οι τεράστιες διαφορές που έχουν τα συστήματα υγείας και παιδείας στο εξωτερικό σε σχέση με την Ελλάδα και πολλά άλλα! Νέο επεισόδιο με τον Φάνη Λαμπρόπουλο (aka Παρασκευά Κουτσίκο) και τον Νικόλα Ράπτη!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

48 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Kαι μετα πρεπει να στενοχωριομαστε οταν κλεινουν τετοιοι ανθρωποι τις επιχειρησεις τους λογω κρισης… Σιγουρα δεν ειναι ολοι ετσι, αλλα σιγουρα δεν ειναι και λιγοι.

  2. Πρέπει να έρθει να κάνει ένα stand up να μιλάει για βλαχους Έλληνες της Αμερικής που το παίζουν ιστορία και βάζουν φουστανέλες με τον Γιάννη αλλά ταυτόχρονα μισούν και τους Έλληνες από Ελλάδα.

  3. Παρόλο που είχε πολύ χιούμορ το βίντεο δεν γέλασα και πολύ. Γιατί μου θύμισε ποσο μπουρδελο είμαστε

  4. Το επεισόδιο αυτό θα πρέπει να το δουν ολοι οσοι ειναι θυματα των αφεντικων τους μπας και αντιληφθουν την κατασταση τους…

  5. Αυτό πάντως με Σκανδιναβία και 6ωρα δεν παίζει. Δουλεύω νοσηλευτής και με πάει 7/8 χωρίς και κάποια σοβαρή πληρωμή.

  6. ΖΩ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΥΠΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑ…

  7. Λέει να δουλεύει ο μπούφος 20 ώρες για 40 ευρώ. Είμαι γιατρός και καταθέτω επίσημα ότι δούλευα 32 ώρες σερί για 63,50 ,όταν ήμουν ειδικευομενος. Εεεεεετσιιιιιιιιιιι

  8. Μαλάκες σοβαρευτείτε και συνεχίστε τον Παρασκευά.
    Με κάτι τέτοια βίντεο, μέσα από την σάτιρα του, μας τρίβετε την ελληνική πραγματικότητα στη μούρη.

  9. στο 7:14 και μετα ο Ραπτης λεει οτι καποιος στο εξωτερικο ανοιξε καντινα και κανουνε ουρα οι πελατες- επρεπε ο Παρασκευας να του πει '' ε και εδω κανουν ουρα…προς την τουαλετα!!'' ??

  10. Φανη χαιρομαι που σε βλεπω οτι εχεις χασει καποια κιλα. Μπραβο σου, ειναι οτι πιο καλο εχεις κανει για την υγεια σου. Εαν θες, μπορεις να επικοινωνησεις μαζι μου και να σου πω (δωρεαν) το πως μπορεις να επιταχυνεις τη διαδικασια και το πως μπορεις μετα να διατηρηθεις στο επιπεδο που θελεις, χωρις κοπο, χωρις πεινα.