Ποιος αποχωρεί από το σπίτι




Δείτε περισσότερα στο

Δευτέρα με Πέμπτη στις 23.00

Παρασκευή LIVE στις 22.00

Ο «Μεγάλος Αδελφός» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Για περισσότερες από 100 μέρες οι παίκτες συγκατοικούν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και τα social media διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Ευρηματικές δοκιμασίες και αποστολές οδηγούν σε ημερήσια ή εβδομαδιαία έπαθλα, ανατρέποντας την καθημερινότητα των παικτών. Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης αποχωρεί από το σπίτι του BIG BROTHER. Ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό;

Ο BIG BROTHER ανοίγει τις πόρτες του νέου του σπιτιού και 14 παίκτες διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα στο πρώτο BIG BROTHER LIVE δίνουν το σήμα έναρξης της 2ης σεζόν. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη με το εύστοχο σχόλιό της.

BIG BROTHER
Αληθινοί άνθρωποι – Αληθινό reality

#BigBrotherGR

Βίντεο από το κανάλι Big Brother Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

40 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Πρεπει να ντρεπεσε ετσι που φερθηκες την αξιοπρεπεστατη ΜΑΙΡΗ κρητικε, εξ αιτιας του Νασου που εχει συμπεριφορα Χ.Α

  2. Kwlogria leei o amorfwtos o Ksepetsas de ftanei pou I Roxalita tis guftogeitonias eipe stin Mairi tin kopela oti einai 36 xronwn k einai teleutaio xarti to reality I teleutaia krinei eks'idiwn ta allwtria.

  3. Στο 4:17 Ο Νάσος αποκαλεί κάποιαν Κ ο λ ό γ ρ ι α …. Βάλτε σε αργή κίνηση το βίντεο και διαβάστε τα χείλη του. Η Παραγωγή τι ποινή θα δώσει ? Είμαι σίγουρη ότι η παραγωγή δεν θέλει να δώσει παραδείγματα τραμπουκισμού στους νέους που βλέπουν το παιχνίδι. Δεν συμπαθώ την Άννα, αλλά τέτοιες εκφράσεις καλύτερα να αποφεύγονται. Νάσο πιστεύω είσαι ο επόμενος. Συμπεριφέρεσαι πολύ άσχημα και δεν το καταλαβαίνεις. Και αυτοί έξω που είναι γύρω σου που νόμιζαν οτι σε ήξεραν τώρα θα σε μάθουν πολύ καλύτερα. Σίγουρα οτι κάνεις μέσα το κανεις και εξω. Τους κράζεις όλους πίσω απο την πλάτη τους. Μακρυά απο τέτοιους ανθρώπους. Ο Κωστής είναι ένα καλόψυχο παιδί που δυστυχώς πίστευε όλα όσα του λέγανε και ειδικά η "παρέα" του. Η Μαίρη τον αγαπούσε και τον νοιαζόταν πραγματικά. Εύχομαι να το αντιληφθεί. Του εύχομαι καλή τύχη ?

  4. Δηλαδή τώρα που μείνανε τρεις στο δωμάτιο ο Νάσος θα κρατάει το φαναράκι στο ζεύγος; Αχ ρε κακόμοιρε!!!!! Αυτό και εάν είναι τιμωρία!!!!!!! Κάνε όμως υπομονή! Μια εβδομάδα έμεινε θα το αντέξεις!

  5. 4:15 Ντροπή και Αισχος που αποκαλεί την Άννα ΚΟΛΟΓΡΙΑ ο Πάνος επειδή παρέμεινε στο παιχνίδι, επειδή την ψήφισε ο κόσμος.Πρεπει να πέσουν ποινές από την παραγωγή στον Πάνο.?????

  6. Αυτά παθαίνει σύντεκνε αυτός που στήνει παιχνίδια…..αυτός που δεν παίζει για να κερδίσει…..κι ας είσαι καλό παιδι….

  7. Ψηφιστε εσεις, δωστε φραγκα να διαλεγει η παραγωγη ποιος πουλαει και ποιος οχι και να διωχνει αναλογα!!!! Ο Νασος ειναι απο τους πιο κακους χαρακτηρες εκει μεσα!

  8. an metamorfona se Zoakia osa paidia emeinan , tha edina ston kathena kai to antoistixo Zoaki pou tou teriazei :
    Evdokia : Tigris
    Nikos : Liontari
    Maria : Gorilaki
    Panos : Rakoun
    Anxelita : Nyfitsa
    Nasos : Katsarida (dyskola psofaei)
    Mairi : Cobra
    Anna : Aroureos vromeros kypriakos xD

  9. Στο μεταξύ, θα το ξαναπώ: Ο Νάσος είναι ένας επικίνδυνος παίχτης και άνθρωπος λόγω των ναρκισσιστικών/αυταρχικών στοιχείων προσωπικότητας. Ένα τσακ θέλει για να χάσει τον εύθραυστο αυτοέλεγχό του. Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι στον ίδιο χώρο με αυτόν τον άνθρωπο μετά την χθεσινή αποχώρηση. Επίσης, η αίσθησή μου είναι οτι ο Πάνος θα είναι εκτός εαυτού από δω και πέρα. Ο ψυχολόγος του παιχνιδιού τί κάνει;

  10. Η κοπελιά της κρητης επιτέλους αποχώρησε ενώ νόμιζε είναι δημοφιλής κοπελιά!! Ντροπή στο 2022 πορευόμαστε να μην κάνει come out ενω όλος ο κόσμος το ξέρει!!! Τον γλεντήσε κανονικοτατα ο ξεβγαλμενος στηβ!!! Χαχα κριμα για την Κρήτη και το χωριό του κρίμα.. Θέλει να είμαι και γκομενιαρης τρομερα του.. Πάλι καλά έχει καλη μανούλα και θα τον στηρίξει

  11. Εχω προσέξει κάτι που ισχύει και έχω επαληθευτεί εδω και πάρα πολλές εβδομάδες. Σε κάθε live, ο big brother κσλεί τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο δωμάτιο επικοινωνίας για την μικρη συνέντευξη που τους παίρνουν οι παρουσιαστές. Έχω διαπιστώσει πως το άτομο που φωνάζει τελευταίο ο big brother είναι αυτός που τελικά αποχωρεί. Δείτε το στις τελευταιες τουλάχιστον 5 αποχωρησεις οτι ισχύει.

  12. Αντε γειά Κωστή κ την τύχη σου μη τη δίνεις σε κανέναν!?
    Στη θέση που είναι το ?ζευγάρι?θα ήσουν εσύ!?

  13. Na ginei amesa test eggimosinis stin Annoula giati tis epiasan to xeri, sto allo reality enas paixtis tin akoubise kata lathos sto podi kai gia mines isxirizotan oti tis tin epese.

  14. Κ ξαφνικά όποιος βγαίνει είναι πολύ χαρούμενος που θα πάει στους δικούς του..
    Παρεμπιπτόντως, τον Κωστή δεν τον πήγαινα. Οπότε, στο καλό..