Πως είδαν οι παίκτες τις αλλαγές




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Αν τα φτιάξει ο Σάκης με την Νικολέτα και όχι με την Μαριαλενα εξαιτίας της παραγωγής εγώ δεν θα ξαναδώ αυτό το Survivor.

  2. Συγγνώμη η Ελευθερία όταν μιλούσε ο Κορο για πιο λόγο έκλαιγε? Εκτός κι αν είδε την Μαριλένα και ήθελε να κάνει παράσταση!

  3. ΣεφΤακη οι κοκκινοι πρεπει να χασουν και την δευτερη ασυλια για να βγαλουν στο τακο μαζι με τον 30φ. Παππα και Ελευθερια τουλαχιστον να φυγει το ενα παλτο.

  4. Κάποτε εμείς είχαμε για πολύ λίγο έναν βαθύτατα προβληματικό παίκτη. Τον Λέτο. Τον πήραμε δανεικό απ' την Λίβερπουλ που δεν είχε παίξει νομίζω ποτέ (σε αγώνα επίσημο) επειδή βάσει νόμου (Αγγλία) δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Έμεινε μόλις λίγους μήνες, πλάκωσε…..όλο τον κόσμο στο ξύλο, τσακώθηκε και με τον προπονητή, έβριζε και την ομάδα μας και τους συμπαίκτες του και είπε στον τότε κόουτς μας ότι……βρωμάνε τα χνώτα του. Στο λιγοστό διάστημα που έπαιξε ήθελε…..τέσσερις μπάλες μόνος του, και στο τέλος, μόλις τελείωσε ο δανεισμός του, μάζεψε……….τα μπογαλάκια του και πήγε στον αιώνιο αντίπαλο! Κάνοντας πάλι δηλώσεις εναντίον μας! Ξέρετε τι έλεγα γι' αυτόν τότε;
    Ό,τι λέω σε ΟΛΕΣ τις παρόμοιες περιπτώσεις!
    Δεν μας θέλει αυτός……μία? Εμείς δεν τον θέλουμε δέκα! Στο καλό και να μας γράφει! Ας πάει εκεί που θέλει. Όπου κι αν θέλει. Σιγά μην κλάψουμε.
    Το ίδιο ισχύει τώρα και για όσους δεν θέλουν τους μπλε. Ο Παύλος ήθελε! Ήρθε γελώντας. Με καλό ύφος. Φιλική και ζεστή συμπεριφορά. Ο Κόρο, το ίδιο. Δεν τον χάλασε. Έκανε και δηλώσεις. Ο Κώστας δυστρόπησε. Και πριν, και μετά! Κι η ξανθούλα το ίδιο. Κλώτσησε. Δεν ήθελε. Ξένο σώμα, φαίνεται. Ε, ας πάνε πίσω κι οι δύο! Εμείς δεν τους θέλουμε! Και ας ξανάρθουν η Ελευθερία κι ο Σάκης! Που γουστάρουνε.
    Θα σκάσουμε δηλαδή?
    Άντε τώρα

  5. Με αυτά που βλέπω κλίκα και ρεαλιτι προκαλούν. Ηλίας,Ασημακοπουλος,Παπαδοπουλος και φυσικά ο ΚΟΝΟΜΙ. Επίσης ο Κονομι γεννήθηκε στην Βουδαπέστη αλλά ειναι Αλβανός. Τι να κάνουμε τον Αλβανό φάνηκαν ποιοι τον ακολούθησαν…….. Ο Ηλίας στο τέλος χτυπιοταν σαν ΑΜΕΑ και τους ενοχλούσαν τι έκαναν οι αντίπαλοι…. Τον εαυτό τους τον εχουν δει? Ας κρίνουμε ως τηλεθεατές με αυτά που βλέπουμε κι αν ήταν σωστές κάποιες συμπεριφορές…Και κάτι τελευταίο… Από αυτούς που προαναφέραμε ειδικά από τον Ασημακοπουλο κλάμα για το φαΐ.Τα λεφτά που παίρνετε είναι καλά? Να μην πηγαίνατε στο κάτω κάτω. Έτσι κλαίνε οι μυξοπαρθενες…

  6. Θα ήθελα να "σπάσουνε και το δίδυμο James-Μπάρτζη να βλέπαμε λίγο να αγωνίζονται ως αντίπαλοι… Αν και δεν διάλεγε ποτέ κανένας τους ον ένας τον άλλον?

  7. Δεν περίμενα να πει τέτοια αισχρά ο Ηλίας ότι σιχαίνεται τον τριαντάφυλλο . Είναι γελοιος και καραγκιοζης ο ίδιος όταν λέει στεγνά είναι ηλίθιος . Αυτό λεω εγώ . Μπορεί ο τριανταφυλλος να κάνει σαχλαμάρες αλλά δεν βρίζει έτσι.

  8. Αν ειναι εξυπνοι οι κοκκινοι αν χασουν τις ασυλιες θα βγαλουν υποψηφιους Νταφυ Αλεξη Ελευθερια. Και η ομαδα με αυτες τις αλλαγες θα παει μια χαρα.

  9. Οι πρώην κόκκινοι όλοι τους παιδάκια με κουβαδάκια….Για μένα δεν υπάρχει ο Ντάφυ, ούτε να τον βλέπω, δεν τον θέλουν πουθενά αλλά τον κατηγορούν που δεν κάθεται μαζί τους στην φωτιά, δεν θέλω να του μιλάω μπλα μπλα ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ γι αυτόν μιλούν. 8 εναντίον του Νταφυ. Πολλοί λεν για τον Παππά, ψεύτη υποκριτή κλπ επειδή τα χώνει με το γάντι με υπονοούμενα και ειρωνικά σε αυτούς που γουστάρουν και που κατηγορεί ο Παππάς, που είναι παιδάκια της παιδικής χαράς και δεν έχουν νοινιό. Θυμάστε που δεν του έδιναν φαγητό οι μπλε Τζέϊμς και βοσκός;;; τους την φυλάει ο Παππάς και καλά κάνει. Αυτοί που θα φέρουν νίκες στους κόκκινους τώρα είναι ο Σάκης που θα τα πάρει όλα στον τελικό, και ο Παππάς αχτύπητος στους στόχους αλλά και έχει περάσει πολλούς και στα run τελευταία., μόνο κάτω από δυχτια και λάσπες υστερεί λόγο ύψους.

  10. Η παραγωγή άλλαξε πάλι τις ομάδες για δύο λόγος πιστεύω. Πρώτον γιατί ορισμένοι είχαν αρχίσει να ξεφεύγουν κ θα μπορούσε να συμβεί κάτι χειρότερο οπότε θα έκλεινε το μαγαζί σίγουρα, το Ελληνικό τουλάχιστον. Δεύτερων να γίνουν
    ποιο ανταγωνιστικές οι ομάδες.

  11. Καλά μωρέ , βλαμμενα είναι;; Τι στενοχώριουνται;; Αφού στην ίδια παραλία μένουν …σιγά πια, την ριξη που προκαλούν τα αγωνίσματα!!! Στο κάτω κάτω , ακόμη και στους πάγκους όταν είναι μιλούν και έχουν επαφή….σιγά……

  12. Μπράβο Κώστα το όνειρο σου ηταν αληθινο?.Μαριαλενα και σακη???? ηταν πολύ κοντά μαζί αλλά τώρα…

  13. Όλο αυτό έγινε για την στάση που κρατούσανε απέναντι στον Τριανταφυλλο οι κόκκινοι ο οποίος κρατάει ένα πρόγραμμα μόνος του για να μην φύγει κ χάσουν ένα σορό λεφτά από την τηλεθέαση

  14. Ο Κώστας να σταματήσει να είναι ζαχαροπλάστης… Μεντιουμ να γίνει… Πιο πολλα θα βγάζει…