ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΖΟΓΟ




O Μιχάλης Σεβαστέρης και ο τζόγος.

Τα social media του Μιχάλη Σεβαστέρη:

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σιγά ρε όλοι οι επιστήμονες που μαζευτηκατε εδώ πέρα
    Μια χαρά αστεία έχει το παιδί
    Είναι κρύα, αλλά όποιος έχει χιούμορ ξέρει να αναγνωρίζει τα κρύα
    Επίσης τι σας νοιάζει πόσα views κάνει το comedy lab?? Μαζί το έχετε και χάνετε έσοδα??? Αφήστε το παλικάρι να κάνει τον κύκλο του. Μπορεί σε δέκα βιντεάκια από τώρα να γίνει ο καλύτερος performer. Ανεβάστε και εσείς τίποτα αστείο να το δούμε.

  2. Νομίζω πως το Comedy lab υποτιμά την νοημοσύνη μας. Το όνομα του καναλιού λέει για την κωμωδία αλλά αν κρίνουμε συνολικά την μεγάλη εικόνα η κωμωδία πέρασε και δεν ακούμπησε.

  3. Η μοναδική εξήγηση που υπάρχει είναι πως πέθαναν όλοι στο Comedy Lab και το παλικάρι ειναι ο μόνος που έμεινε. Ρε μεγάλε, δεν το χεις, έλεος. Δεν ειναι για όλους. Φτάνει. Όχι άλλο κάρβουνο!

  4. Αν θες λεφτα πιγενε σε μια τραπεζα με μια μασκα και ενα οπλο κακ πες ληστια ολοι κατω
    Απλο ρε παιδια

  5. RE PAPARA LEVON DE NTREPESAI NA MHN AKOUS TON KOSMO POU KATHE FORA SOU LEEI OTI DEN PREPEI NA ANEVAZEIS TETOIA VIDEO?'H KALYTERA VIDEO ME AYTON K DE TO LEW MONO EGW RE KAKOMOIRH OLO TO COMMENT SECTION TO LEEI MHNES TWRA OUTE VIEWS DE KANETE RE KAHMENOI

  6. Μαλάκες από τότε που έκλεισε το Μαλιάτσης cooking το ComedyLab έχει πέσει και από τότε που Σταμάτησε το Θάψε το Σενάριο Όλα έχουν γίνει σκατά