Πώς θα ήταν μια ρεαλιστική Zombie Apocalypse – What the Fact?! #41




Η ποπ κουλτούρα έχει γεμίσει ζόμπι, αλλά πόσο ρεαλιστικές είναι οι ιστορίες; Σήμερα θα δούμε γιατί μια εισβολή ζόμπι θα τελείωνε σχεδόν την ίδια στιγμή που θα ξεκίναγε.

Ευχαριστούμε πολύ τον 969 ROCK FM, που στηρίζει το What the Fact και μας βοηθάει να φέρνουμε την επιστήμη κοντά σας.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Που να ήξερες ότι θα έρχονταν μετά από δύο χρόνια μια αρρώστια μεταδηδωμανη γρίπη και πανδιμια

  2. Όσο έχει να να κάνει με τα ζόμπι,σηκώνω τα χέρια ψηλά. Όσο έχει να κάνει με μικρόβια, ασ το. Ελα εδω να σε μάθω από βιολογία-μικροβιολογια. Ότι έχεις μάθει, θα το ξεχάσεις…….

  3. Μία ρεαλιστική zombie apocalypse θα είχε αρνητές ζόμπυ (ότι είναι ηθοποιοί κλπ) αλλα και άτομα που θα ήταν υπέρ των δικαιωμάτων των ζόμπυ (καθώς είναι της φύσης-θεού) κι αυτά

  4. Αυτό το βίντεο με την σημερινή COVID-19 κατάσταση είναι ότι άκους ακριβώς τ ανάποδα δλδ…το μόνο που παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο είναι εκει που λέει ότι η ανθρωπότητα αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά είναι να σκοτώνει άγρια ζώα😐άρα θα τολμησω να πω ότι COVID-19=μουφα-ψεμα γιατί εάν υπήρχε τότε θα είχαν βγει τα ζόμπι εκτός εάν περιμένουν να πάει για"ύπνο"ο ιός και να ξυπνήσουν,αυτό μου μυρίζει αλλά με τους ανεγκεφαλους που τριγυρνούν καλύτερα μην ανοίγεις το στόμα σου εάν δεν βαριεσαι να τους ακούς να καθαρίζουν και γουστάρεις την χούντα…μμμμ…άστο όταν έρθει ώρα θα ξυπνήσουμε και τον Μέγα Αλέξανδρο να ξαναδημιουργήσει τον πολιτισμό ξανά φτου κι απ' την αρχή…η ιστορία επαναλαμβάνεται..

  5. Αυτό το βίντεο με την σημερινή COVID-19 κατάσταση είναι ότι άκους ακριβώς τ ανάποδα δλδ…το μόνο που παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο είναι εκει που λέει ότι η ανθρωπότητα αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά είναι να σκοτώνει άγρια ζώα😐άρα θα τολμησω να πω ότι COVID-19=μουφα-ψεμα γιατί εάν υπήρχε τότε θα είχαν βγει τα ζόμπι εκτός εάν περιμένουν να πάει για"ύπνο"ο ιός και να ξυπνήσουν,αυτό μου μυρίζει αλλά με τους ανεγκεφαλους που τριγυρνούν καλύτερα μην ανοίγεις το στόμα σου εάν δεν βαριεσαι να τους ακούς να καθαρίζουν και γουστάρεις την χούντα…μμμμ…άστο όταν έρθει ώρα θα ξυπνήσουμε και τον Μέγα Αλέξανδρο να ξαναδημιουργήσει τον πολιτισμό ξανά φτου κι απ' την αρχή…η ιστορία επαναλαμβάνεται..

  6. Δεν έλαβες μέρος την κακόβουλη θέληση του ανθρώπου και τον πανικό.δεν θα ήταν μόνο τα ζόμπι εμείς είμαστε ο χειρότερος εχθρός μας

  7. Ηφαση που ειχαμε εμβόλια για γρίπη χοίρων μεσα σε λιγους μηνες αλλα δεν ηταν ύποπτο τωρα ειναι για καποιο λογο 😂

  8. Για την ακρίβεια αυτό που λες οτι καμια ταινία δεν μας δείχνει πως γίνεται το πρώτο ζόμπι και απο που ξεκιναει ο ιός είναι λάθος επειδή στις ταινίες του resident evil η πλοκή ξεκινάει από την αρχή και δείχνει τον τρόπο που δημιουργείται ο ιός και τον πρώτο άνθρωπο που γίνεται ζόμπι.