Πώς να μην πεθάνει το παιδί σου – What The Fact?! #12




Το σημερινό What the Fact εμπνεύστηκε εν μέρει απο το καταπληκτικό βιβλίο:
George F. Smith – The man who saved the world from smallpox: Doctor Edward Jenner.
Μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν σε μορφή audiobook κάνοντας τον λογαριασμό σας στην Audible ΕΔΩ:

Πώς μια απλή ιδέα έσωσε περισσότερες ζωές από οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία της ιατρικής. Και γιατί πρέπει να το ξέρεις.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

27 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το σημερινό What the Fact εμπνεύστηκε εν μέρει απο το καταπληκτικό βιβλίο:
    George F. Smith – The man who saved the world from smallpox: Doctor Edward Jenner.
    Μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν σε μορφή audiobook, όπως και πολλά ακόμα φοβερά βιβλία εκλαϊκευμένης επιστήμης από το link της περιγραφης.

  2. πλακα εχεις !! αυτο το βιντεο το ειδα τοτε αλλα κ τωρα !! τι μεσολαβισε ?! το βιντεο του mad scientist που σου τα χωνει επειδη εσυ εκανες βιντεο κατα του εμβολιου για τον κορωνοιο !!! εσεις οι διεθνιστουλιδες εχετε πλακα τελικα,δεν σας το χα !!!

  3. Μην μπερδεύουμε πανδημίες που άμα αρρώσταινες το πιθανότερο ήταν να παιθάνεις με περιπτώσεις που πεθαίνουν λιγότερο από το 80% κάτω τον 60

  4. Φοβερο βιντεο μακαρι να μπορουσαν να δειξουν αυτο το βιντεο σημερα στον ελληνα που ειναι αρνητης του εμβολιου (οχι αυτον που φοβαται)

  5. Μαλακα μου ΔΕΝ είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο πολλοί ηλίθιοι που να μην καταλαβαίνουν ότι ΔΕΝ ήταν σύγκριση η αναφορά στους ήρωες του 21 και στα εμβόλια και τους δημιουργούς τους… Σοβαρά δεν γίνεται να είστε ΤΟΣΟ βλάκες ρε 😂😂😂

  6. Φανταζόσουν τότε τι θα ακολουθήσει στην ανθρωπότητα μερικούς μήνες μετά..; Απίστευτο… 😀

  7. Ναι το 1974 δεν μπήκαν οι Τούρκοι και έσφαξαν οικογένειες. Κρίμα μια ανιστόρητη μπούρδα να προσπαθεί να επισκιάσει ένα εξαιρετικό βίντεο.

  8. Πόσο επίκαιρο και διαχρονικό το βίντεο σου 🤯🤯🤯, συγχαρητήρια 👏

  9. Απλα οτι καλυτερο εχω δει πανω στο θεμα …. Χιλια μπραβο και δεν ξερω γιατι δεν το παιζουν στα σχολια και επισημα … Για αλλη μια φορα το What the Fact εγραψε …

  10. 2021 Μάικ με κοβιντ 19 στο απόγειο του και εμείς ακόμα ψάχνουμε αν το εμβόλιο σώζει ζωές! Αυτό τίποτα άλλο

  11. ΠΟΣΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΣΤΗΝ COVID ΕΠΟΧΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΕΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΑΝ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ.

  12. Πόσο επίκαιρο με τη σημερινή κατάσταση και τους ψεκασμένους που αρνουνται να καταλάβουν τι σημαίνει εμβόλιο για την ανθρωπότητα. Από το 1ο ιστορικά μέχρι τα σημερινά.

  13. Εμβόλιο πριν δύο χρόνια: Ω φίλε έσωσε ζωές!
    Εμβόλιο στα μάτια του μέσου Έλληνα!

    . Run!

  14. 5:58 συμφωνώ αλλά έως ένα όριο εννοώ ότι δεν είναι απαραίτητο να αναφέρεις τον Καλωκοτρονη την Μπουμπουλίνα και τον Καραϊσκάκη δεν έσωσαν τόσους όσους έσωσε ο Edward Jenner αλλά θυσίασαν πολλά περισσότερα από ότι αυτός αυτά, ωραίο βίντεο πάντως

  15. Eκανες ενα λαθος ομως για τους Ηρωες της Χωρας….οτι πέθαναν(Θυσιασαν) για αυτην την χωρα και πολλοι με άσχημο τροπο φτωχοι φυλακισμένοι σουβλεριστη και και,Ενω ο Κυριος οικονόμησε καλα και έζησε πανευτυχείς εξάλλου ειχε την ελευθερία του και την περιουσία των γονέων του.Αλλα οκ μπραβο του για τα εμβολια οντος ναι χρειαζονται οταν θα ειναι υπο την ευθηνη του κρατους!Με σεβασμο παντα ειναι καθαρα δικα μου αποψη!Καλη συνέχεια φιλε μου στο καναλι σου μπραβο σου!