Πώς σώθηκε η NIKE – BigBusiness #1 | powered by Freedom24




για ΔΩΡΕΑΝ επενδυτικές συναλλαγές στη Freedom 24 ΚΑΙ μια ΔΩΡΕΑΝ Μετοχή αξίας ως 700$ (ισχύει για 25+).

In collaboration with

Κείμενο: Καλλιρόη Βολονάκη, Mikeius
Κάμερα – Ήχος: Pedram Vossoughi (@directorslife)
Παρουσίαση – Μοντάζ – Εικόνες: Mikeius (@brafmikeius)

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Να σημειωθεί ότι η Nike εμπνεύστηκε την ονομασία της από το ελληνικό άγαλμα Νίκη της Σαμοθράκης (Nike Of Samothrace )

  2. 8:31 Ρε σύ ψηλέ τι ακριβώς συμβαίνει; Πως γίνεται να ανακάμπτουν οι πωλήσεις αφού δεν έπεσαν ποτέ… Ο ρυθμός ανάπτυξης έπεσε που είναι λογικό και αναμενόμενο μαθηματικά. Που κολλάει το «ανακάμπτουν» δεν καταλαβαίνω. Επίσης πως γίνεται το ‘85 ενώ έχουν ανεβεί οι πωλήσεις το γράφημα με το καθαρό κέρδος να έπεσε τόσο. Ίσως να έκανε η εταιρία κάποια επένδυση εκείνη τη χρονιά που παραληπεις. Anyway, πάντα αντικείμενο μελέτης τα βιντεο σου.

  3. Στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΆ όσο ήταν ΤΕΙ , τώρα είναι πανεπιστήμιο, γίνεται ακριβώς το ίδιο. Μόνο που δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί που να δείχνουν ενδιαφέρον. Οι καθηγητές που διδάσκουν στο πολυτεχνείο, είναι πολλές φορές οι ίδιοι που απλά συμπληρώνουν ώρες. Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας.
    Ωραία εκπομπή . Διασκεδάζουμε.

  4. Αυτή η σειρά είναι τέλεια ξεκίνησα με του netflix και τώρα τα έχω δει όλα! Σπουδάζω διοίκηση επιχειρήσεων και με ενδιαφέρουν τέτοια βίντεο και εσύ τα κάνεις με τον καλύτερο τρόπο
    αν μπορείς κάνε και άλλα !!

  5. Δεν κατάλαβα τι σχέση έχει η σύνδεση σελεμπριτι με προϊόν με τον Κοντούλη από τη Σάμο

  6. Βασικά το όνομα της εταιρίας είναι Onitsuka , Tiger είναι ένα παπούτσι τους (διαβάζω την αυτοδιογραφια του ιδρυτή Phil Knight) BTW εξαιρετικό βίντεο

  7. Το Nike προέρχεται από την ελληνική λέξη νίκη και συγκεκριμένα από την θέα Νίκη έδωσαν αυτό το όνομα για να νικάει αυτός που τα φοράει.
    Το σύμβολο √ συμβολίζει τα φτερά της θεάς Νίκης ώστε όχι μόνο να νικάει οποίος τα φοράει αλλά και να "πετάει"(να πηγαίνει γρήγορα).
    Τίποτα τυχαίο 😉

  8. σαγιοναρα ,το αγαπημενο μου παπουτσι , για βουνο , για θαλασσα , για ανοιξη καλοκαιρι και φθινοπωρο . στον χειμωνα μασαω λιγο .
    σε τι αλλο ανδρικο υποδημα μπορεις να κοψεις τα νυχια σου χωρις να το βγαλεις ; ; εε ;
    το βατραχοπεδιλο θα μου πεις , αλλα για δοκιμασε να σταθεις στο ενα ποδι κρατωντας το αλλο ,με τον ογκο μιας κιθαρας , στο χερι ,να δεις …

  9. Μια μικρή διόρθωση Μάικ στο 7:15. Ο κανονισμός άλλαξε εκείνη την περίοδο μετά από κάποιο διάστημα του γεγονότος. Δηλαδή από τότε μέχρι τώρα, επιτρέπεται να βάλεις ότι χρώμα και μάρκα παπούτσι θέλεις.

  10. Κοίτα Mikeus… μου εισαι πολύ αντιπαθής αλλα βγαζεις τοσο ωραιο υλικό ρε φιλε…. τρομερο βίντεο για αλλη μια φορά

  11. 2:20 Μ'αρέσει που λες "πριν από μία δεκαετία" για το 1970. Νιουζ φλας: αυτό ήταν 50 χρόνια πριν.

  12. Τα παπούτσια που είχαν απαγορευτεί τότε δεν ήταν τα Air Jordan 1 αλλά τα Air Ship. Η Nike για λόγους μάρκετινγκ προώθησε επίτηδες τα Air Jordan 1 ως banned.

  13. Ο Mike πιστεύω πως είναι από τους πιο αγαπημένους youtubers στο ελληνικό προσκήνιο και δικαιολογημενα ο τυπάς έχει κάνει edgy περιεχόμενο χάθηκε για μερικά χρόνια και ξαφνικά τον βλέπουμε να "διδασκει" μέσα από μια πλατφόρμα η οποία από μερικές απόψεις είναι παρεξηγήσιμη

  14. Καλο το θεμα σου αλλα σε εχω δει και σε παλαιοτερα βίντεο υποτιμας οποτε μπορεις αυτο που συμβαινει στην Ελλάδα θα σε παρακαλούσα να μην υποτιμας απλα αλλαξε.

  15. Αυτό γίνεται όταν ακολουθούμε της μόδες μόνο και μόνο για να κάνουμε αυτό που κάνουν και η άλλη έτσι γίνονται η ποίο έξυπνη Ποίο πλούσιοι από δικια μας χαζομάρα θα έλεγα γιατί άλλη λέξη δεν βρίσκω άλλα δεν θα προσπαθήσω να βρω άλλη λέξη γιατί βιάζομαι να απαντήσω σε μύνημα στο Instagram .

  16. Ανασυγκροτημένος και αρκετά ποιο σοβαρός θα λεγα. Επίσης θα σου πρότεινα να αλλάξεις τον ήχο τις εισαγωγής μιας και ακούγεται και σε ακόμα μια ελληνική σειρά στο YouTube.

  17. Xexases Mixalio m n mas peis Mexri pote ta ERGOSTASIA itan sto USA ????? Pote efigan gia Bietnam ,Idia Mpaglntes opou ta fyaxnoun PAIDIA 6 XRONON K PANO ????Ayto k an einai Thauma ME 1 k mono Dolario ena paidi exei ftiaxei 20 zeygoi tin imera 🙁 Ora n foras k n poulas k mopuri ALLA n Xerei k apo proerxonte Kai an den eklinan k ta dika mas egostasia Den nomizo to thayma n sinexizotan k sti xora mas NA ta leme oooooloa !!!!