Ρεπόρτερ Πασσάς: Θα έκλεινες τους λογαριασμούς σου στα social media αν στο ζητούσε η σχέση σου;




#netwix #reporterpassas

Ο τριχωτός τρόμος των περαστικών στην Ερμού ξαναχτύπησε, με ένα πραγματικά δύσκολο ερώτημα: Αν στο ζητούσε αυτός/ή που αγαπάς, θα έσβηνες τους λογαριασμούς σου στα social media; Οι απαντήσεις στο βίντεο!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Νομίζω ότι η ερωτηση ήταν λάθος εξ αρχής.Επρεπενα ερωτηθουν ποιοι από αυτούς έχουν σχέση πρώτα από όλα.Διοτι αν έστω και ένας από όλους αυτούς έχει δεσμό πρέπει να αρχίσουμε να προβληματιζομαστε?

  2. Άμα είναι να φας κέρατο, θα το φας. Δεν χρειάζεσαι Instagram, Facebook. Υπάρχει και το viber,τα μηνύματα,οι κλήσεις. Μην σας φοβίζουν τα social media.

  3. Χαθηκε καθε νοημα ζωης, σχεσης, ερωτα, φιλιας, οικογενειας μπροστα στα social media
    Σε λιγα χρονια θα δειξει τι αποτελεσματα θα εχει αυτο οταν οι περισσοτεροι θα ειναι με ψυχοφαρμακα. Πλεον δεν υπαρχουν αισθηματα και οταν συμβαινει αυτο ο ανθρωπος τρελενεται.

  4. Άντε βρε νούμερα την είδατε όλοι προσωπικότητες και δημοσιότητες!!Δεύτερο βρακί στο κωλο δεν έχετε να ουμε!!! Που δεν μπορείτε και χωρίς ινστα και φβ…!!

  5. Πασά άμα βάζεις το Facebook-Instagram που είναι κάτι ψεύτικο και δεν νοιάζεται κανένας από αυτούς για σένα μπροστά από το πρόσωπα που έχεις δίπλα σου που σαγαπάνε και τους αγαπάς τότε είσαι μεγάλος τρόμπας της κοινωνίας