Ρεπόρτερ Πασσάς: Θα γινόσουν βίγκαν αν στο ζητούσε η σχέση σου;




#reporterpassas #netwix

Το ερώτημα του ενός εκατομμύριου λουκάνικων: Τι θα έκανες αν σου ζητούσε αυτός, ο άνθρωπος αυτός, να γίνεις βίγκαν; Οι απαντήσεις που έδωσε το κοινό στον τριχωτό ρεπόρτερ, στο βίντεο!
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

39 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Για αυτό πάμε κατά διαόλου επειδή είμαστε σαν κοινωνία τόσο αποβλακωμενοι και πετάμε την έκφραση "ΧωΡίΣ κΡεΑς ΔεΝ γΙνΕτΑι" γελώντας και αδιαφορώντας για τα ζωντανά… Αχ πόσο κρίμα!!

  2. Κτηνοτροφία – υγειονομική βόμβα!
    -50% νερού μολύνεται,
    -Αέρια όσο όλος ο μεταφ. τομέας.
    -37% νεκρές ζώνες στη Γη
    -60-80% αντιβιοτικών στη κτηνοτροφία. 90% για πάχυνση.
    -Υπερβακτήρια στο 50% των κρεάτων στα σούπερ
    @ Google it: "Drug resistance in livestock" "superbugs meat statistics"

    @Σπογγώδης εγκεφαλοπάθεια, Νόσος των Χοίρων κ πτηνών (κοτόπουλα) + HIV από κακοποίηση ζώων
    @ Ανάλυση από wikipedia – Διάστημα για να συμβεί μία πανδημία/Επιδημία μειώθηκε κάτω από 6 έτη από το 2009 σε σχέση 1889-2009
    @ 50% όλων των ζωονόσων ασθενειών οφείλεται στη κρεατοφαγία…. https://www.facebook.com/Estatisticseu-112044333775088/photos/?tab=album&album_id=112053133774208

  3. Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους που δεν θέλουν να αλλάξουν την διατροφή τους, όχι μόνο για την σχέση τους, αλλά και για την υγεία τους, τα ζώα που σκοτώνονται άδικα και για το περιβάλλον που ζούμε.

  4. Λυπάμαι να βλέπω νέους ανθρώπους οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται στο ελάχιστο για την υγεία τους και τη σωστή διατροφή. Ο καρκίνος έχει εκτοξευτεί και οι άνθρωποι συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι δεν είναι διατροφικά εξαρτώμενος. Πραγματικά κρίμα. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για συνέντευξη με χιουμοριστικό χαρακτήρα αλλά είναι λυπηρό..

  5. Υ.Γ. Καποια επρεπε να πει οτι "Εγω θα γινομουν βιγκαν εαν αυτος συμφωνουσε οχι σε στοματικο και σεξ".

  6. Μια χαρα είναι οι vegan… Δεν θα γίνω ποτέ,Αλλά μη σου πω ότι τους θαυμάζω κιόλας… είδαμε και τα αποτελέσματα του κρέατος….

  7. Ενος λεπτου σιγη για ολα τα baby καροτα, για ολες τις baby πατατες, για ολα τα τοματινια που πεθαινουν με λιγμους και πονο αβασταχτο καθε μερα στο πιατο ενος vegan

  8. Εγώ θα της έλεγα: Ναι αγάπη μου και θα αρχίσω και γυμναστική. Αλλά δεν θα της έλεγα πως Καθε μερα 20:00 με 21:00 θα πηγαίνω για τρέξιμο μέχρι το σουβλατζίδικο,Μετά θα παίρνω ταξί να με πάει ένα τετράγωνο πριν το σπίτι μου θα Ρίχνω λίγες σταγόνες νερό στο πρόσωπο μου και θα μπαίνω στο σπίτι λαχανιασμένος λέγοντας της:μωρό μου μπαίνω για μπάνιο αμέσως και ξανάρχομαι. Θα της το έλεγα αυτό για να μην καταλάβει πως δεν βρομαω ιδρώτα αλλά μυρίζω τσικτα. Το τέλειο σχέδιο.

  9. Να τους βαλεις και ενα πιτογυρο μπροστα στους γενναιους που θα θελαν να γινουν να σου δωσουν ειλικρινη απαντηση..

  10. 2020 έχουμε, δεν ζούνε στα σπήλαια, οι περισσότερες άρρωστιες από τα ψόφια ζώα προέρχονται, δεν υπάρχει λόγος να τρώμε πτώματα πια, υπάρχουν τροφές πολύ καλύτερες από τις αιματηρές σάρκες των άλλων ζώων.

  11. Της λες ότι θα γίνουμε vegetarian και τέλος, χωρίς κρέας μπορεί να παλεύεται αλλά χωρίς γαλακτοκομικά,μέλι και αυγά δεν γίνεται να ζησεις