Ρεπόρτερ Πασσάς: Ποιο είναι το χειρότερο πέσιμο που σου έχουν κάνει ποτέ σε παραλία;




Σε αυτό το επεισόδιο, ο δαιμόνιος Ρεπόρτερ, Θανάσης Πασσάς, ρωτάει τον κόσμο για το χειρότερο πέσιμο που τους έχουν κάνει ποτέ.

Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

37 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το μωρό στο 1:00 τα λέει πάρα πολύ ωραία, για όσους καταλαβαίνουν βέβαια. Για τους υπόλοιπους δεν πειράζει παιδιά, εσείς να πηγαίνεται να τους λέτε ''αττάκες'' για φωτιές στα κόκκινα. Αλλά τελικά πολλοί δεν καταλαβαίνουν ακόμα και όταν τα ακούνε ξεκάθαρα. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το πως θα ρίξεις μία γυναίκα, είναι ευρύτερο. Πολλοί δεν ξέρουν να ακούν!

  2. τι έξυπνες ατάκες και βλακίες. απλά πας συστήνεσαι και της λες μου άρεσες. αν της αρέσεις θα σου μιλήσει. αν όχι οκ, πάς στην επόμενη.

  3. Αρα τι συμπερασμα βγαζουμε? οσο και να γαμιομαστε εμεις να σκευτομαστε κατι εξυπνο, αστειο η σοβαρο καμια δε θα πεσει, αλλα αντιθετα θα λενε οτι οι ανδρες εχουν πεθανει και κατα τα αλλα αυτες θελουν να ειναι και οι κυνηγοι!
    Μακαρι μερικες να ξερα (και να ξεραν) τι θελανε.

  4. κοριτσι οσο χαλια και να ταν το παλικαρι ειναι απαραδεκτη απαντηση λες και δουλευεις νταλικα ή στη λαχαναγορα

  5. to prwto tsoli sthn arxh ektos apo zwon ine kai agamhth..krima k ine wreos munos alla…anhkeis th kathgoria ths ellhnidas pu den thn gamaei kaneis kai perimenei to prigipa alla de xerei oute h idia pion prigipa..xaxaxa kai afto bgainei pros ta eksw!!!

  6. Στο επομενο βιντεακι μη το κανετε 2 λεπτα ρε βαλτε σκετο το ιντρο να παιξει παει υπερβολη

  7. Μόνο 2 μιση λεπτά βίντεο ? η κάτι δεν πήγε καλά η το χωρίσατε σε πολλά μέρη για άγνωστους λόγους …

  8. Το χειρότερο μου πέσιμο ηταν κάτω τούμπα με 4 λιτες στην παραλία δεν μου έτυχε

  9. Ναι… Όλοι γουστάρουμε το πέσιμο στην παραλία… Αλλά όταν την πέφτουν στην κοπέλα μας δεν μας αρέσει

  10. Σας πόνεσε η πρώτη, ε ; Που ήταν και η πιο ωραία. Καλά του είπε του χλέμπουρα, αν δεν ξέρετε να μιλήσετε μην πηγαίνετε σε 9ρια, χτυπάτε από 6 και κάτω, γίδια.

  11. "Η μάνικα στο κώλο σου", του είπε το άλλο το ζωντόβολο 0χα0χ0α0χα0χα0χ0α0χα0χ0α0χα0χα0χ0α0χα0χα0χ0α0χα0α0χ0α0χα

  12. "Δεν χρειάζονται λόγια οι άντρες πρέπει να μιλάνε με τα μάτια.."…Εσυ μαρή οταν όταν σε κοιτάξει απλά καποιος πηγαινε στήσου να σε γαμησει ένας άγνωστος…Οι εξυπνες ατακες ειναι για εξυπνες όχι για σουργελα σαν εσένα ….3 λαλούν και 2 χορεύουν..που τις βρίσκουν…..Αλλα να μου πεις παντου υπαρχουν και ειναι πολλες..Κάρχια χαμηλού επιπέδου πάνω σε καλάμι…Με τέτοια μυαλά μονο με καλάμια θα βολεύεται.Βλάχα βλαχάρα τελευταία

  13. Να κανουμε εναν ερανο να φαει τιποτα το κοριτσακι με το ροζ μαγιο. Σε λιγο θα σπασει και μονο που υπαρχει. Πεσιμο με merito θα της εκανα της σιδερωστρας 🙂