Ρεπόρτερ Πασσάς: Σε κάνει add στο Facebook. Στα πόσα λεπτά, πατάς accept; Και γιατί;




Υπάρχει στρατηγική ακόμα και στο Accept φίλοι μου (σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε)! Εσύ, είσαι από εκείνους που κάνουν κατευθείαν ή από εκείνους που περιμένουν κάνα μήνα;
Subscribe:
Δες όλα τα νέα βίντεο εδώ:
FB:
Twitter:
Instagram:

Βίντεο από το κανάλι Netwix


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

34 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο γυναικοκεντρισμος στα καλυτερα του. Η καθε γυναικα εχει την απολυτη επιλογη σε ολα οσο αφορα τις σεξουαλικες σχεσεις. Φτανει πλεον με το επιχρυσωμένο αιδιο της καθε γυναικας που το εχετε κανει προϊόν ακριβης ζητησης. Δεν ειναι βραβειο να μιλας σε 50 κ να σου καθετε μια, ειναι κατάντια, φτανει με το να επιβεβαιώνεται την καθε μια. Δεν καταλαβαινετε οτι οσο περισσοτερες επιλογες δινεις σε μια γυναικα τοσο δεν θα σου κατσει ποτε?? απλα μαθηματικα ειναι. Το δογμα της κοινωνιας σας εχει γαμησει τα μυαλα κ ασχολεισται μονο με το μουνι. Ελεος για καθε μπαγλαμα που ασχολειται τοσο πολυ. Μια γυναικα οταν σε γουσταρει στα @@ τι της λες κ πως το λες, ετσι κ αλλιως θα σου κατσει στην πρωτη φαση της γνωριμιας, εχει ατσει κ σε αλλους πιο πριν που δεν κανανε καμια προσπαθεια. Η γυναικα θα βγει απο την ζωνη ανεσης κ θα σε φλερταει μονο οταν εχιε να κερδισει κατι απο εσενα, χρημα δοξα κ ειδικα αντιζηλία για τις φιλες κ τον περιγυρο της, και αυτο δεν το κανει σχεδον ποτε γιατιιιι??? γιατι δεν χρειαζεται, γιατι εχει απειρους μουνοζητιανους που την παρακαλανε κ απλα θα κολλησει με τον πρωτο που θα της ριξει τον εγωισμο στα ταρταρα, οχι γιατι τον γουσταρει απλα γιατι δεν επαιξε κ δεν μπηκε στην λιστα της επιβεβαίωσης της. Οσο μιλατε δεν θα γαματε 🙂 P.S, αν ησουν ο Μαρινακης η ο berlusconi η οποιοσδήποτε με επιρροη θα εκανες ποτε add καποια κοπελα ???? ΟΧΙΙΙΙΙ.

  2. Μια συμβουλη τελειως τζαμπα απ τον μεντορα των ερωτικων τεχνων,η αυτοπεποιθηση στην γυναικα σκοτωνει τον ερωτα !

  3. Χαζή γενιά.με αυτό ξέρετε μόνο να ασχολείστε,με το φλερτ μέσω τσατ.Πόσο ωραίος και Πόσο ωραία είναι.

  4. Ακομα να βγαλετε Παρασκευα. Αντε εφτασε απογευμα Παρασκευης. Αντε θα δω και αυτο το πραγμα αν και βαριεμαι τα facebook . Και ολες εδω λενε αηδιες δεν παλευονται.