Σάββας για Σπύρο: Ο τύπος είναι πανέξυπνος | Survivor | 29/12/2021




SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.
#SurvivorGR

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ? είναι έξυπνος λέει άμα ο ίδιος είναι μ**** Ποιος του φταίει? ψυχολόγε θέλεις ψυχίατρο η καλύτερη θεραπεία λέγεται εργασιοθεραπεία καιρός να ξεκινήσεις?

  2. Είπε ο Τσολάκης ότι είναι καλό παιδί ο άλλος και θέλει απλά διερμηνέα; Όχι καλέ μου, όταν υποτιμά τις γυναίκες το κάνει συνειδητά, δεν μπέρδεψε καμία γλώσσα, απλά έχει έλλειψη παιδείας και η οικονομική δυσχέρεια ή το να είσαι απο χωριό δεν σημαίνει ότι είσαι μισογύνης, ρατσιστής με τους κοντούς κτλ. Αυτά είναι πεποιθήσεις ζωής. Και καμιά προσλαμβανουσα να μην έχεις. Όλα έχουν να κάνουν με το μέσα μας, την ηθική μας πυξίδα, τους τρόπους με τους οποίους μεγαλώσαμε, την κριτική σκέψη που αναπτύξαμε και την συναισθηματική μας νοημοσύνη γενικότερα. Κανένα άσυλο δεν του δίνει το ότι είναι λαϊκό παιδί. Απλά έχει τοξικές πεποιθήσεις που νομίζει ότι είναι νορμάλ και το δικαιολογεί στο ότι μεγάλωσε σε χωριό. Υπολογιστή στο χωριο έχεις να ανοίξει το μάτι σου με πολλά, με γυναίκες μεγάλωσες μπορείς να κτλβεις πως πρέπει να φέρεσαι κτλ κτλ κτλ.

  3. Σάββα εχει βουήξει το Twitter οτι δεν εισαι Ψυχολόγος , το ποιος ειναι πονηρός θα φανεί στην πορεία….