Σάκης: μας είχαν φάει με την αγωνιστική ψήφο αλλά δεν ψήφισαν έτσι




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Παρτάλια εεε παρτάλια αν έδινε τον Πάνο πάλι δεν θα έφευγε γιατί δεν είχε λήξει το συμβόλαιότου όπως και του Αλέξη, μιλάει και το παρτάλι η Ελευθερία και η δική σου δεν ήρθε ακόμη μόλις έρθει ο Τούρκος θα την κάνει τη δουλειά!

  2. Σας παρακαλω αφηστε τους διασημους υσηχους , ειναι ολοι τους αγγελουδια και φτωχαδακια , οτι κλεισανε συμβολαια απο 3000 και πανω καθε βδομαδα δεν εχει καμια σχεση , απλα αν βγουν απτον διαγωνισμο θα χουν ηδη κερδισει το τελικο ποσο ακομα κι αν δεν φτασουν τελικο ???

  3. Οσο κ αν δε μου αρεσουν καποια πραγματα στον χαρακτηρα του Τζειμς πιστευω οτι θα παει προς τελικο επειδη ειναι πολυ καλος αγωνιστικα…Εκτος αν δεν τον κρατησει ο κοσμος…Θα δειξει…Εννοειται θα ηθελα και τον Ηλια!

  4. Eye for an eye!!!! Opws den psifisan autoi agwnistika to idio ekanan kai i triada anna maria james nikos!!!! Giati de sas arese twra ?? Parte ta twra!!! Min ta vazete me tin agia triada reeeeee

  5. Ενα μπαχαλο ειναι ολοι τους μονο οι Αλεξ Κορο Ηλιας Χριστινα Μαριανθη Καρολινα Νικολετα και Ελενη διαφερουν και αυτοι οχι ολες τις φορες.Οποιος μιλαει λιγοτερο ειναι ο πιο ωφελημενος.

  6. Τι λες ρε σακη κοιτα να αλλαξεις μιαλα γιατι ο επομενος θα εισαι εσυ αν συμβουλεσαι τον παππα καηκες

  7. Ο Τζεημς ειναι ο καλύτερος της μπλε ομάδας και ο Ηλίας ο καλύτερος της κόκκινης ομάδας !Ολοι οι αλλοι να φύγουν !
    Τελικό αυτοί οι δυο ,θα ειναι ωραίο δίδυμο για μάχη !

  8. Και η κοντουλα η Ελευθερία πήρε τα πάνω της με την κλίκα το νούμερο που τα έβαλε με την Άννα Μαρία, σειρά έχει ο Καλίδης και μετά οι άλλοι

  9. Να τον δω τον αντιπαθεί Σάκη να πάρει την προτοβουλια να βάλει τον δέκατο πόντο ,αυτόν που τους ταιζει. Και ο Αλέξης πολύ γκόμενος το παίζει,η κοπέλα του έπιασε τα Μάλια γιατί επιτέλους ξεβρωμισαν. Μόνο μπλέ