Σάκης: Ο Τριαντάφυλλος είναι σαν μικρό παιδί, τον παίρνεις από το χέρι και έρχεται




Το SURVIVOR, το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι στον ΣΚΑΪ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, συναρπαστικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Ξεκίνησαν ως Διάσημοι και Μαχητές και πλέον ως Κόκκινη και ως Μπλε ομάδα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγώνες επάθλου, ασυλίας και επικοινωνίας δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Στο Συμβούλιο γίνονται οι πιο κρίσιμες ψηφοφορίες όμως η τελική απόφαση για το ποιος παραμένει στον Άγιο Δομίνικο είναι του τηλεοπτικού κοινού. Ο έμπειρος παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών σε κάθε δοκιμασία και ψηφοφορία βάζοντας τους τηλεθεατές στο κλίμα. Το SURVIVORδίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και απόΔευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

Ακολουθήστε το Survivor στα social media:

#SurvivorGR

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Βίντεο από το κανάλι Survivor Greece


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

45 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο τριανταφυλλος είναι το μασκότ του σορβαιβορ πλακα έχει λετε εσεις ? Και ο τριανταφυλλος μας έχει γραμμένους.και γίνεται και τόσος ντόρος γύρω από το όνομα του που δεν έγινε ποτέ . Άρε μπαγάσα τριανταφυλλε.

  2. Παππανταφυ ειμαστε 2 ειμαστε 3 ειμαστε 1013….
    Ειμαστε χιλιαδες κ ολοι σ αγαπαμε!!!
    Ασε τα γατακια να σε βριζουνε ζηλευουνε…??
    Υ.Γ Κ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝΕ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ…
    ΑΡΧΟΝΤΑ ΝΤΑΦΥ ΜΟΥ??

  3. Οσω. Και. Να. Θελουν Να. Μηωσουν. Τον. Τριανταφυλο. Δεν. Μπορουν. Να. Τον φτασουν ΟΜεγαλος. Ειναι. Δασκαλος. Εχει. Φαει. Με Το. Κουταλι. Την. Νυχτα. Οσο. Για. Την Πησηνα. Με Την Αξηατου. Την. Αποκτησε Ουτε. Στο. Μηκρο. Δακτιλακη. Δεν. Μπορουν. Να. Τον. Φτασουν Ουτε κορος Ουτε. Ηλιας. Ουτε κανενας Ειναι. οΜεγαλος. Καζαζτσιδης

  4. Απορώ με αυτούς που υποστηρίζουν τον τριαντάφυλλο τρολάρετε την κατάσταση δηλαδή πραγματικά μάλλον συγγενείς του πρέπει να είναι πάλι ο άνθρωπος είναι Καραγκιόζης πήγε εκεί για να κάνει ριάλιτι και το γουστάρετε συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!

  5. Τα.σχολια.που.διάβασα.μερχη.τώρα.για.30φυλλο.και.παπα.είναι.σχεδόν.αρνητικά.πως.παραμένουν.στο.παιχνίδι.δεν.καταλαβενω.ελεος

  6. Ααχ τυχερέ Τριαντάφυλλε σε έπιασε το μανάρι ο Σάκης από το χέρι?…. Ζηλεύω?
    Άραγε άμα δηλώσω συμμετοχή στο επόμενο, θα τον ξαναβάλουν τον Σάκη?

  7. Παλτο απο τα λιγα…ουτε καρυδα δεν εμαθε να ανοιγει,οπως ειπε και ο Ασημακο μονο τα νυχια απο τα ποδια δε του χουνε κοψει ακομα..

  8. του κοινο του παπα νταφυ το θελει η 5νταδα αφου τον εμαθε και να ψαρευει αρε δουλεμα που πεφτει χαλαλισου ρε παπα νταφυ ξεκουραστα φραγκακια κοιτα να τα δωσεις στους απορους οπως δηλωσες θα το τσεκαρω .

  9. Γελάει ο ίδιος στην αρχή είναι οκ, ακούει μετά να γελάνε οι μπλε και λέει γιατί γελάτε ρε; Οκ…….

  10. Και στο 1ο υπηρχαν αντρες πανω απο τα 40..Σπαλιαρας χρανιωτης κοκκινακης τετοια παλτα δεν ηταν ουτε χρησιμοποιουσαν σαν δικαιολογια την ηλικιας τους

  11. Τον πήρε λέει ο Αλέξης από το χέρι και πήγαν για ξύλα ????το μωράκι μας τι μικρό… και μετά του τραγούδησε κουπέ πε-κουπε πε ….τι γελοιοτητες είναι αυτές βρε ?…. πόσο ακόμα θα τσακίζονται οι συμπαίκτες σου για να σου φέρνουν φαγητό και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να δημιουργείς φασαρίες

  12. Τον Τριανταφυλλο και τον Αλεξ τους κραταει η παραγωγη για λογους τηλεθεασης.Για αυτο ο Κωστας οταν μιλαει για ριαλιτι τους τσουζει.Ο Κοψιδας οταν εφυγε το πεταξε το υπονοούμενο για οσους αντιληφθηκαν τι ελεγε.

  13. Να τον υιοθετήσεις και να τον γράψεις στο νηπιαγωγείο ,ρε τι ακούμε , μέγας γλύφτης ο κλαρινογαμπρός .

  14. ο Τριαντάφυλλος και ψήφο να μην πάρει θα τον κρατήσει η παραγωγή με το ζόρι .. συμβούλιο χωρίς Τριαντάφυλλο ,δεν γίνεται .. οι μισοί θα αλλάξουν κανάλι κατευθείαν ..

  15. Σας γλενταει όλους ο Τριαντάφυλλος, κουπέ πε πε κουπέ πε……εκτός το ότι γλενταει όλους τους ζηλιάρηδες του νησιού τώρα γλενταει και εσάς τους πονοψυχους τηλεθεατές…Εγώ στα 46μου θα έλεγα ότι καλά κάνει ο Τριαντάφυλλος στο παιχνίδι και πουλάει τρελα σε όσους τον πάνε κόντρα, κανείς δεν μπορεί να του επιβάλει το οτιδήποτε και για κανέναν λόγο , όπως το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και σ όλο το φάσμα της ζωής των ανθρώπων σε μια πολιτισμένη κοινωνία, επίσης κάνεις δεν μπορεί να βγάλει κακία για την προσωπική ζωή του Τριαντάφυλλου, για το πόσα χρήματα έχει τι σπίτι έχει πόσα παίρνει στο παιχνίδι και πως φτιάχτηκε στον χώρο του επαγγέλματος του….τα σχόλια μείωσης και απαξίωσης ενός ανθρώπου που φαίνεται δείχνει το επίπεδο που βρίσκεται η Ελληνική κοινωνία στο σύνολο της η απαξίωση αξιών και ηθικών προτύπων σχεδόν σε όλες τις ηλικίες, ειδικά οι νέοι της χώρας μας βγάζουν μια απαξίωση ηθική με πρότυπα την ανθρωποφαγια την έλλειψη σεβασμού και την ακαδημαϊκή πλεον σε επίπεδο ισοπέδωση των θεσμών…. Ούτε φανατισμός ούτε πρότυπο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι είναι ο Τριαντάφυλλος και στο φινάλε δεν τον άκουγα ποτέ μιας και δεν μ άρεσε αυτό το είδος τραγουδιών, αλλά σε ότι έχει σχέση στο παιχνίδι ο χαρακτήρας που βγάζει με όλη την γραφικότητα δεν είναι ο χαρακτήρας πολλών εκεί πέρα που διακατεχονται από μανία και εκδικητικότητα για ένα παλτό όπως τον λένε που τους τρώει το φαγητό μιας και είναι κακός παίκτης, δλδ αν υπήρχε η ελευθερία πράξεων θα τον είχαν στήσει για λιθοβολισμό….Για αυτο λοιπόν καλά κάνει ο Τριαντάφυλλος και γλενταει τους πάντες και είναι και πολύ ποιο έξυπνος από αυτούς διοτι έχει κάνει απλά και άνετα την παραγωγή να τον πληρώνει αδρά γιατί προσφέρει τ; νούμερα τηλεθέασης που επιθυμεί….. Έτσι λοιπόν κράξτε τον ελεύθερα, ζηλιάρηδες!!! ?