Σκεπτικός Κάφρος #10 – Η προσελήνωση του Apollo 11




Μερικοί λένε ότι η αποστολή του Apollo 11 στο φεγγάρι ήταν σκηνοθετημένη κι ότι στην πραγματικότητα, όλα ήταν γυρίστηκαν σε στούντιο. Μάθε τι πραγματικά έγινε, πώς να αντιμετωπίζεις παρόμοιες θεωρίες και γιατί μια προσελήνωση που έγινε πριν από μισό αιώνα πρέπει να σε νοιάζει ακόμα και σήμερα.

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Το ξέρατε ότι τους αστροναύτες που πήγαν στην Σελήνη τους είχε ασφαλίσει ο όμιλος ΑΣΠΙΣ – ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ των Ταμπουρά – Κοντομηνα?

  2. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΤΟ ΕΨΑΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΡΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, ΟΤΑΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΩΣ ΓΥΡΙΣΜΑ Ο ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑΣ Η ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΜΠΑΡΙΝΓΚΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ[ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΦΑΚΟΥΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ] Ο ΣΤΑΝΛΕΙ ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 2001 [1968] ….. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ !

  3. Ακού θεωρία συνομωσίας. Οι Αμερικάνοι πήγαν στο φεγγάρι, αλλά πήγαν 1 μήνα/χρόνο αργότερα προκειμένουν να προλάβουν τους Σοβιετικούς. Η KGB το έμαθε αλλά χρειάστηκε 2-3 μήνες να αποκαλύψει τη συνομωσία. Στο μεταξύ οι Αμερικάνοι είχαν ήδη φτάσει.

  4. Να αγιασει το στόμα σου για τους ψευδοεξυπνακιδες πλην έξυπνους συνωμοσιολογους… Κάνεις εκπληκτικές εκπομπές Μιχάλη (Σκεπτικός Καιρός, What the fact) συγχαρητήρια και συνέχισε με θέρμη να εκθειάζεις με αυτό τον τρόπο την επιστήμη τη τεχνολογία και κύριο την ωραία εποχή που ζούμε…έτσι για να χαιρόμαστε εμείς οι λάτρεις και αισιόδοξοι και να σκάνε οι haters και αχάριστοι

  5. Είσαι ο πιο μεγάλος βλάκας που υπάρχει.! Είσαι το ίδιο σάπιος με όλους τους υπόλοιπους.

  6. Χρειαζόμουν λιγάκι Σκεπτικό Κάφρο (και συγκεκριμένα αυτό το επεισόδιο) σήμερα γιατί έπεσα σε ένα Ελληνικό group από flat earthers, και λίγο το αίμα που μου ανέβηκε στο κεφάλι, λίγο ότι ανατινάχτηκε ο εγκέφαλος μου από αυτά που είδα, λίγο το σοκ που πέρασα μέχρι να καταλάβω αν πρόκειται για trolling ή όντως αληθινές πεποιθήσεις (συν το δεύτερο σοκ όταν κατάλαβα ότι οι τύποι δεν τρόλλαραν)…. Πως να το κάνουμε ήθελα λίγο μία ενεσούλα ορθολογισμού και κριτικής σκέψης. Thank you Mike!

  7. Δεν μας λες ρε φίλε,πως η σημαία κυματιζε,είχε μποφορια στο διάστημα;Οποίος πιστεύει πως οι Αμερικανοί πήγαν στο φεγγάρι ας κρατήσει την αναπνοή του 1 ώρα κάτω από το νερό της θάλασσας να δω λίγο τι θα γίνει.