Σκεπτικός Κάφρος #5 – Φαρμακοβιομηχανίες




Γιατί το φάρμακο για τον καρκίνο δεν έχει εφευρεθεί ακόμα; Τι μας κρατούν μυστικό οι παγκόσμιες βιομηχανίες φαρμάκων;

Βίντεο και σχόλια από το κανάλι Mikeius Official


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

30 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Μάλλον ξέχασες ότι υπάρχουν εμβόλια για κάποια είδη καρκίνου στην κουβά αλλά έχουν φάει εμπραργκο από Αμερική φίλε μου

  2. epeses mesa me tin phizer, den therapeyse ton karkino alla ton korodoio kai kapws etsi egine plousia kai mporei na agorasei diko tis kratos opws proevlepses poli swsta sto video.

  3. Αυτά τα συμπεράσματα που βγάζεις στο τέλος και με υφακι αρκετών καρδιναλιων…αυτα να έλειπαν! BTW εν ετει 2021 και με τις ανακοινώσεις των εταιριών που εμπλέκονται με το εμβόλιο, όλως τυχαίως οι ίδιες σε 3 χρόνια θα είναι έτοιμες να παράξουν εμβόλιο κατά του καρκίνου. Αποδομηθηκε στην πράξη το σκεπτικό στο βίντεο σου. ΝΑΙ! Οι big pharma ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος. Αν αυτό συμπίπτει με το καλό των πολιτών, όλα οκ. Αν πάλι όχι, ας πρόσεχαν οι πολίτες. Όταν λέω κέρδος δεν μιλώ αυστηρά σε έναν τραπεζικό λογ που αυξάνεται, αλλά κέρδος σε επιρροή, σε προβολές 10ετιων σε νέες τεχνολογιες που θα της καθιστούν στο κέντρο των εξελίξεων.
    Τα εμβόλια τους εκτός του ότι τις εκτόξευσαν οικονομικά, τους παρείχαν δωρεάν & τις μαζικοτερες κλινικές μελέτες για το επόμενο πρότζεκτ. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ο σύγχρονος καιαδας που τους κάνει και αθώους του αίματος.

  4. Καφρε (sic), αντι να ασχολεισαι με αστηριχτες θεωριες συνομωσιας που σε παιρνει, για να ισχυριστεις οτι οι φαρμακοβιομηχανιες λειτουργουν ηθικα και τα φαρμακα τους δεν ειναι προιοντα διαφθορας, θα επρεπε να στηριξεις τις παρακατω ιδεες.

    1. Μια πολυεθνικη με τζιρους δισεκατομμυριων και αποκλειστικο δηλωμενο σκοπο υπαρξης το κερδος για τους μετοχους της ειναι ανθρωπομορφη, διαγεται απο ηθικη και θετει ορια στον εαυτο της. Δηλαδη, αν υπαρχει οτιδηποτε που μπορουν να κανουν για να διαφθειρουν το συστημα και να κερδισουν λιγα δολαρια παραπανω χωρις συνεπειες δε θα το κανουν γιατι θα ειχαν συνηδεισιακο προβλημα.

    2. Οτι υπαρχουν αδιαβλητοι μηχανισμοι ελεγχου. Οτι η FDA που ηγειται απο τον Michael Taylor, προηγουμενα Vice President for Public Policy της Μονσαντο (2) υπαρχει για να θετει ορια στην απληστια των πολυεθνικων φαρμακων και τροφιμων επειδη ετσι δηλωνει στο σκοπο της.

    3. Οτι οι χρηματοδοτες των senators και των προεδρων στην Αμερικη, οι πολυεθνικες οργανωμενες σε superPACs, τους εκλεγουν γιατι συμφωνουν με την 'ιδεολογια' τους και οτι η χρηματοδοτηση δεν ειναι επενδυση που αναμενει αποδοση με τη μορφη νομων και δικαστικων αποφασεων.

    4. Οτι υπαρχει ενα αδιαβλητο απο τα παραπανω διεσκατομμυρια συστημα αυτο-ελεγχου της επιστημης, οτι οι απο τις φαρμακευτικες χρηματοδοτουμενες ερευνες (1) ειναι για το καλο μας και οτι δε γλυστρανε καποια εκατομμυρια σε 'ανεξαρτητες' ιδιωτικες εταιριες πειραματων και αναλυσεων για να 'φτιαχνουν' αποτελεσματα. Ουτε σε journals και peers που κανουν review.

    Οσο για το μυθο σου περι καπιταλισμου αυτο-ελεγχομενου μεσω του ανταγωνισμου, αντε ισχυρισου οτι δεν υφιστανται μονοπωλια και καρτελ (3).

    (1) https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/196846#:~:text=Most%20clinical%20trials%2C%20however%2C%20are,in%20the%20products%20being%20evaluated.&text=Clinical%20trials%20make%20up%20the,each%20new%20drug%20to%20market.

    (2) https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_R._Taylor

    (3) https://www.economicsonline.co.uk/Business_economics/Cartels.html

  5. Παπαριλίκια.. το παράδειγμα του καρκίνου ακραίο.. για τσέκαρε άλλα σκευάσματα πανάκριβα όπου οι εταιρείες εξαγόρασαν μικρότερες εταιρείες όπου οι πρώτες μελέτες ήταν επιτυχής ανταγωνιστικού πολύ φθηνότερου φαρμάκου στο στάδιο των δοκιμών και μετά όλως τυχαίως θάφτηκε.. έχω περιστατικό στην οικογένεια από άνθρωπο μου που είχε μπει εθελοντικά στο στάδιο δοκιμών τέτοιου σκευάσματος.. όπως είπες ο καπιταλισμός μοναδική αξία έχει το κέρδος και δεν επιτρέπεται να βγαίνουν "τσάμπα θεραπείες" έτσι εύκολα..

  6. TON Burzynski ?
    Κανείς δεν τον ξέρει?
    Πολωνός γιατρός που ζει στην αμερική (απο το 1970 περιπου) που τουλάχιστον για όγκο στον εγκέφαλο
    ειχε θεαματικά αποτελέσματα.
    Υπάρχουν άπειρες αποδείξεις αλλα ο ΕΟΦ αμερικης συνεχεια του κανει μηνύσεις και αθωώνεται.
    Για ψάξτε το και δείτε και σχετικα ντοκιμαντερ να μην πιστευετε στα ματια σας
    The Burzynski Clinic is a controversial clinic offering an unproven cancer treatment. It was founded in 1976 and is located in Texas, United States

  7. Επειδη δουλευω στη συγκεκριμενη βιομηχανια, θα σταθω σε αυτο που λες για το βιαγκρα. Βγαζουν τοσα λεφτα οι εταιριες απο παραιατρικα, καλλυντικα και ψευτοβιταμινες που αγοραζουν πανακριβα τα κοροϊδα, που πραγματικα στην πουτσα τους τα πραγματικα φαρμακα. Ειναι απλα για να γινουν γνωστες και να ανεβασουν το κυρος τους. Ενδεικτικα η ομαδα πωλησεων για ενα απ τα γενόσημα του βιαγκρα στην ελλαδα το 2018 χτυπησε 400% over του ετησιου στοχου σε πωλησεις. Το ιδιο ισχυει και για «βιταμινες» που ειναι αποδεδειγμενο με μελετες πως ειναι σα να πινεις νερακι. Το να ακουω τον καθε πανιβλακα να λεει οτι η φαρμακοβιομηχανια περιμενει να πλουτισει απο εμβολια κλπ ειναι τουλαχιστον αστειο.

  8. nai re exeis dikio ok esei twra mpwreis na milisis gia farmakoviomixanies kai epistimones enas katoikos ths kipselis pou pezei sto youtube kai zei monos tou esh den ksereis pws na riksis mia gomena e baglama exeis kai apopsi gia auta ahahahhaahhaha

  9. Το ενα παραδιγμα ηλιθιων που εφερες δεν ακυρονει οτι ξαφνικα τα τελευτεα 20 χρονια εχουμε μια εξαρση μεταδοτικων ιων προς τον ανθρωπο πρωτα απο την τροφη και μετα απο τον αερα…οποτε ξετεις και εσυ πως δουλευει η ζητιση και η αγορα ξερω και εγω και σιγουρα οταν εχουν κανει τοσα τρανα πυραματα με επεμβασης στην φυση οπ ς το να διασταυρωνουν dna ζωων απο αλλους κοσμους το να δοσουν σε ενα ιο τον καταλιλο τιπο να αποκτισει και αλους ξενιατες εινε καπως ευκολο "σκεπτομενε"

  10. Ε, Mikeous. Πρέπει όπωσδήποτε να κάνεις επεισόδιο Σκεπτικός Κάφρος για τον "ΚΟΡΩΝΟΙΟ"…