Στέφανος: Είμαι αλλού | House of Fame | 28/05/2021




Δείτε περισσότερα στο

Στον πιο εντυπωσιακό τελικό μας υποδέχεται, απόψε η Ελένη Φουρέιρα! Μετά από δώδεκα live concerts όπου η κριτική επιτροπή αξιολογούσε τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων, απόψε ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος δίνουν απλόχερα τις ευχές και τις πολύτιμες συμβουλές τους στους σπουδαστές και αφήνουν στο κοινό να επιλέξει τον μεγάλο νικητή.
Στο πλατό κοντά τους θα βρίσκονται όπως πάντα οι καθηγητές και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος. Αυτή τη φορά όμως οι σπουδαστές θα έχουν μία επιπλέον ενθάρρυνση καθώς έχουν το δικαίωμα να καλέσουν έως δύο άτομα, από το φιλικό ή από το συγγενικό τους περιβάλλον.
Ειδικά για τη βραδιά του τελικού η Ελένη Φουρέιρα έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό performance. Στη σκηνή θα ανέβει επίσης ο Διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος αλλά και παλιοί σπουδαστές οι οποίοι θα ερμηνεύσουν ένα μοναδικό medley.
Τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν οι διαγωνιζόμενοι απόψε θα είναι δύο. Μία νέα ανάθεση και ένα το οποίο επέλεξαν οι ίδιοι από τα τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live concert.

House of Fame La Academia Τελικός
Live Concert
Παρασκευή 28/05 στις 21.00

Βίντεο από το κανάλι House Of Fame GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *