ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ ”Interview” Unplugged Sessions @ ΣΟΚ FM 104.8




Ένα μοναδικό event με τον φοβερό Στέλιο Λεγάκη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Το πρώτο Unplugged Sessions Lounge Edition του ΣοκFM 104.8 έγινε στo παραλιακό καφέ Gaston, το οποίο πλημμύρισε απο τις “sokers” και φυσικά τις φαν του Λεγάκη..τις αποκαλούμενες “legakiers”.

Ο Στέλιος Λεγάκης αφού αποθεώθηκε απο το κοινό, πήρε το μικρόφωνο του Σοκ και απάντησε στις ερωτήσεις της Βάσιας. Ο Στέλιος άνετος, ευδιάθετος και χαμογελαστός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και πολλές φορές απευθυνόταν στο κοινό και με διάφορα πιράγματα ξετρέλενε τις sokers και τις legakiers.

Στην ερώτηση με τι είναι ερωτευμένος απάντησε: “Είμαι ερωτευμένος με την κιθάρα μου και τη μουσική μου, είμαι ερωτευμένος με όλες τις Legakiers.
Τις αγαπάω πάρα πολύ, τις λατρεύω και πρέπει να πω πως ό,τι κάνω το κάνω γι’ αυτές, γιατί πιστεύω οτι τις βοηθάω μέσα από τη μουσική μου να περνάνε καλά, να είναι χαρούμενες και να ξεφεύγουν λίγο από την πραγματικότητα.”
Ενώ όταν η Βάσια τον ρώτησε αν έχει περάσει η σχέση του με legakier σε ποιο προσωπικό επίπεδο, ο Στέλιος απάντησε “όχι” παρά τα πολλά επιφωνήματα που ακούστηκαν απο το κοινό.

Στην συνέχεια έπαιξε ένα παιχνίδι ερωτήσεων όπου στην ερώτηση πόσους κοιλιακούς έχει απάντησε : “προς το παρών 4”!
με τις sokers και τις legakiers να ξεσπάνε σε γέλια.

Το μοναδικό απόγευμα έκλεισε, πως αλλιώς θα μπορούσε να κλείσει άλλωστε… με τον Στέλιο Λεγάκη να τραγουδάει live unplugged παλιά και νέα του τραγούδια.

Στο τέλος ο νεαρός τραγουδιστής έβαγλε φωτογραφίες με όλες τις sokers και τις legakiers, οι selfies πολλές αλλά και ο Στέλιος σε όλες χαμογελαστός!

Μείνετε συντονισμένοι.. έρχονται και άλλες τέτοιες εκπλήξεις από τον ΣΟΚFM 104.8!

Βίντεο από το κανάλι Sok FM 1048


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

3 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *