ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – Λόγοι για να ψηφίσεις ΚΚΕ




ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ. ΑΠ ΤΟ 1918 .. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

35 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σίλα ίσως ο μόνος λογικός κωμικός περί πολιτικής! Συνέχισε να τους γλεντάς! Να τα λες αυτά στον πρώην συνάδελφο σου τον Ζαραλίκα, τον "κόκκινο" επαναστάτη! Χαχαχ!

  2. Πάντως στην Ελλάδα αξίζει να εισαι κομμουνιστης αρκεί να έχεις πολλά λεφτά. Έχω γνωρίσει αρκετούς κομμουνιστές με μεγάλη οικονομική άνεση κι έχουν το προνόμιο να τους συμπαθεί και ο λαουτζίκος,άρα δίπλα κερδισμενοι.

  3. 1000 φορές ο Σίλας που κάνει χιούμορ με τον παραλογισμό του κομμουνισμού, παρά ο άλλος ο ελεεινός Ζαραλίκας που είναι η χειρότερη έκδοση του Λαζόπουλου σε κομμουνιστική μορφή…

  4. Το μονο καλο που εκανε ο κουμουνισμος ηταν τα γαμησια που καναμε με τις Ρωσιδες την δεκαετία του 90…πολλα γαμησια λεμε για ενα ξεροκοματο…γεμισε ο κοσμος πουτανες απο την Ρωσια…εξεχαστες εποχες…α ρε Πουτιν κριμα που δεν εγινες και εσυ κουμουνιστης…ΚΚΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΛΑΕ.

  5. ΚΚΕ με 4% ; 😂 ! Κουμμουνια έχετε τελειώσει ! Το παίζετε δήθεν επαναστάτες αλλά ο λαός ξέρει τι φάρα είστε σταλινοφασιστες ! Κάποιοι περιμένετε η Ελλάδα να γίνει χώρα κομμουνιστική 😂 έχετε πλάκα καημένοι ! Οι πορείες σας είναι ηλικίες των 70 χρονών γεροντακια και άντε και κάνα 2 – 3 αξυριστα μαλλιαουρια των 25 χρονών (Εξαρχειοπαιδα) ! Πιο είναι το ΚΚΕ? Τι θα κάνει το ΚΚΕ? Ξυπνήστε πρόβατα η Ελλαδιτσα καίγεται γαμώ τις κάλπες σας ! Δεν υπάρχει άξιος να σώσει την Ελλάδα ! Κανείς ! Ονειρευτειτε λοιπόν μερικοί επαναστάσεις και ακροδεξιές κυβερνήσεις για να σωθείτε ! Ο μόνος Σωτήρας στον κόσμο αυτόν είναι ο ΕΑΥΤΟΣ μας το μυαλό μας η λογική μας ο αγώνας μας ! Όποιος κατάλαβε κατάλαβε ειδάλλως στα αρχιδια μου ! Γράψτε ότι σχόλιο θέλετε δεν απαντάω πουθενά και σε κανέναν από την στιγμή που τα έχω αναφέρει όλα και είμαι καλυμμένος με τον εαυτό μου !

  6. Βίντεο για ΚΚΕ 800 like 500 dislike, Βίντεο για Χρυσή Αυγή 1000 like 300 dislike
    Μάλλον σε κάποιους αρέσει η σάτιρα, αρκεί να μην περιέχει τους ίδιους

  7. Βίντεο για ΚΚΕ 800 like 500 dislike, Βίντεο για Χρυσή Αυγή 1000 like 300 dislike
    Μάλλον σε κάποιους αρέσει η σάτιρα, αρκεί να μην περιέχει τους ίδιους

  8. Γαμω το κκε σκουπιδια αναρχοαπλυτοι οσοι το ψηφιζουν κατακαθια της κοινωνίας

  9. Ο Σίλας σε κρίση αντικομμουνισμού. Εντάξει αγόρι μου καταλάβαμε ότι είσαι ανιστορητος και δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα. Αλλά τι να περιμένει κανείς από εσένα. You are tragic. Πάρ'τα χαζοσυριζιάρη🖕! Μόνο ΚΚΕ ρε γαμωτο!!!