ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 224 – Ο Σιλαλισμός τώρα ξεκινάει




30.11.2012
Έχει κανείς μαντήλι; Μου τέλειωσαν τα δικά μου…
Κλαίω για Γιουροβίζιον..
Μουσική – “Fast Talking” Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

44 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Απ' ότι φέναιτε το κάνεις επείτηδές.
    ΜΟνοπώλια ΥΠΑΡΧΟΎΝ ΚΡΑΤΙΚΆ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΌΛΑ ΑΥΤΛΆ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΛΑΙΚΉ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΔΈΝ ΓΊΝΕΤΕ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΕΝΤΌς ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΎ.

  2. οτι να ναι…εσυ γυρω σου δε βλεπεις ιδιωτικες επιχειρησεις μονο κρατικα μονοπωλια βλεπεις?

  3. Κρατικομονοπωλιακός καπιταλισμός λέγεται και υπάρχει για να κάνει υγιής τις επιχειρήσεις ώστε να ξαναπουληθούν φτηνά στους καπιταλιστές.

  4. Τα στέλεχη του ΚΚΕ παίρνουν το χρήματα απο το ΚΚΕ για την δουλειά του κόμματος και όχι για τον εαυτό τους.

  5. Είσαι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η αστική τάξη, δηλαδή ένας πάρα πολύ καλός ψεύτης, το ΚΚΕ κάτα 45 βασίζεται στον λαό το υπόλοιπο 'ενα πέμπτό είναι απο την χρηματοδότηση του κράτους την οποία έχει προτείνει να καταργηθεί τελείως σε όλα τα κόμματα.

  6. μην ανησυχεις δεν χτυπιομαστε. εμενα με χτυπαει κ με ποναει να μου καθαριζουν την τουαλετα γυναικες που μετα δεν γυρνανε ουτε με 1 ευρω στο σπιτι.

  7. αυτο που λεει δεν ισχυει… εχοντας κανει αγωνα τοσους μηνες δε σταματας στα ψιχουλα που σου δινουν… για να το βουλωσεις επειδη βλεπουν τη δυναμη σου. σαφως κ δεν θα τους εδιναν τα δεδουλευμενα. κ αφου τα ειχαν… γιατι δεν τα εδιναν απ την αρχη να μη γινει αυτο το χαος; κοροιδια. αυτο τους εχει προτεινει το απθ. το βλεπουμε καθε μερα.

  8. ψιλα γραμματα. ξερουμε οτι δε θα το εκανε ποτε. διοτι ευθυνεται κ ο ιδιος για την κατασταση στο απθ κ για τις εργολαβιες. κ υπ οψιν τουλαχιστον στη σχολη θετικων επιστημων για την οποια μπορω να μιλησω, δεν ανταποκριθηκαμε στο απεργοσπαστικο καλεσμα, μονο κατι γλυφτες καθηγητες κ γραμματεις βαλανε γαντια κ μαζευαν. ουτε 1 φοιτητη δεν ειδα! εδω εφεραν φορτηγα απο το δημο… οχι γιατι ακουγεται πως συσσωμη η πανεπιστημιακη κοινοτητα εδρασε κτλ…

  9. και κατι τελευταιο… οταν ο διπλανος σου αγωνιζεται για την αδικια που γινεται εις βαρος του, αγωνιζεσαι μαζι του . ειτε σε θιγει αμεσα το προβλημα (οπως σκουπιδια ) ειτε οχι . σε ολες τις συνελευσεις ο πρυτανης κατεληγε στην ποινικοποιηση του αγωνα ως αλλος παπαδοπουλος. μια φορα δεν ειπε ρε παιδια ας κανουμε ολο το απθ μια μαζικη κινηση να πληρωθουν να ληξει η απεργια. γιατι αραγε? αλλα μειλ σε ολους τους φοιτητες να παμε να καθαρισουμε εστειλε! δεν εστειλε ομως να παμε να πιεσουμε ολοι μαζι!

  10. σε ποιον ομως θα ριξω την ευθυνη; σ αυτον που αποφασιζει να μην κανει πλεον τη δουλεια τζαμπα ή σε αυτον που ενω εχει παρει τα λεφτα απο το δημοσιο πανεπιστημιο-κρατος-εμενα δηλαδη δεν τα δινει στους εργαζομενους να μαζεψουν τα σκουπιδια ? ή ακομα ακομα σε αυτον που τα εδωσε στον εργολαβο κ δν πιεσε ωστε να εχουμε μονιμο προσωπικο καθαριοτητας στο απθ κ οχι να εξαρτιομαστε απο επιχειρηματιες του κωλου ?

  11. δεν δειραμε κανεναν….
    επιπλεον εγω δε θα "εδινα" στην αστυνομια τον εργαζομενο στο χωρο που διοικω (για τον πρυτανη λεω) που απεργει γιατι δεν εχει να ζησει… ουτε θα τον πιεζα να δουλεψει τζαμπα μωρε… να μαζεψει τα σκατα μου τζαμπα… κ να μη μιλαει κ το βουλωσει κ να μην απεργει γιατι αλλιως…. ξερω εγω τι θα τον κανω… φυλακη … ετσι για να μαθει να μην αγωνιζεται..
    τα σκουπιδια κ εμενα με εξαγριωνουν.. σπουδαζω κ ειμαι αναγκασμενη να τα βλεπω καθε μερα…

  12. κι επισης οπως λες κ εσυ δεν χρειαζεται να ερθει η σειρα σου για να καταλαβεις το δικιο απο το αδικο. στην προκειμενη περιπτωση οι απεργοι ειναι κ γδαρμενοι κ χεσμενοι …. που λεει ο λαος! κ απληρωτοι μηνες ολοκληρους κ συλλαμβανονται επειδη αγωνιζονται κ δικαζονται 11 απο αυτους σε 8μηνη φυλακιση… ολα αυτα στο απθ των ελευθερων φασιστικων μυλοπουλικων ιδεων! ελπιζω ολη η αυτη η σατιρα να εγινε απο λαθος κ λαθος ενημερωση γιατι αλλιως μονο φασιστικη μπορω να την αποκαλεσω.

  13. ΑΙΣΧΟΣ…. αισχος …. εγω θα σου πω κατι αλλο σιλα… οταν λεμε ελευθερη διακινηση ιδεων στο απθ δεν εννοουμε απληρωτους αυτους που μας ξεσκατιζουν, ουτε αστυνομια για να σπασουν οι απεργιες , ουτε ξεπουλημενους καθηγητες που τους επιασε ο πονος για τα σκουπιδια αλλα που δεν τους νοιαζει καθολου η βρωμα κ τα εκατομμυρια που εχουν φαει εκει μεσα… η διαφθορα στο μεγαλείο της. ΑΙΣΧΟΣ ΣΙΛΑ.

  14. οσο για το φασισμο [που οντος ειναι χολερα] δεν ευθηνεται παρα η ανικανοτητα της /αριστερας/ και η προδοσια των εμισθων στελεχων της

  15. το οικονομικο συστημα που ζουμε λεγεται μικτο αινσταν.εκτος κιαν νομιζεις οτι οι δημοσιοι υπαλ. και οι δεκο,οι κρατικες αδειες επαγγελματιων και επιχειρησεων,τα μονοπωλια του κρατους και αλλα ειναι οικονομια ελευθερης αγορας.τωρα το ποιος κοιμιζει τον κοσμο εδω και 40 χρονια λεγοντας οτι ακομα δεν ειναι //ωριμες οι συνθηκες// ενω τσεπωνει τη /καπιταλιστικη/ χρηματοδοτηση για να βολεψει τα επαγγελματικα του στελεχη και διοριζει στα δσ των δεκο και προστατευει τη βουλη με το παμε ειναι γνωστο.

  16. Γενίκευση είναι αρχή φασισμού δηλαδή χολέρας.
    Το σύστημα που ζούμε όλοι μας λέγεται καπιταλισμός δηλ εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο , μέσα σε αυτό το σύστημα υπάρχουν εκφραστές του αλλά και μη εκφραστές του που επιδιώκουν να πείσουν τον κόσμο, αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν απογοήτευση για να μην αντιδράση ο κόσμος(συριζα,πασοκ,νδ,χα,αν.ελλ) και αυτοί που προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να σκεφτεί να μήν γενικεύει και να αντιδράση χωρίς να μειώνει τις απαιτήσεις του(ΚΚΕ).

  17. προς εσενα και τα πραγματακια σου
    1πριν ξετυλιξεις τη σοφια σου και πεις τα αυτονοητα μπες στον κοπο να διαβασεις τι σχολιαζεις
    2δεν σχολιασα το βιντεο αλλα τα σχολια καποιων
    3ο συλας και ταλεντο εχει και μυαλο [γιαυτο και τον βλεπω]
    ΥΓ το ιντερνετ δεν ειναι ανταγωνιστικο ως προς την τηλεοραση και επιπλεον οταν κανειςσχολια σε ενα βιντεο και οταν το βλεπεις δεν του κανεις κακο αλλα καλο

  18. Μερικα πραγματακια:
    α) οποιος σατιριζει και κοροΪδευει τα κακος κειμενα της κοινωνιας δεν σημαινει οτι ειναι και επαναστατης
    β)το comedylab δεν ειπε πουθενα οτι ειναι επαναστατες!
    γ) το λεει η λεξη "COMEDYlab" που σημανει οτι ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ -ασχετα αν σ'αρεσει ή οχι
    δ) επειδη εσεις δεν εχετε αισθηση του χιουμορ δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει
    Υ.Γ. Θα καταλαβαινα το αχτι σας αν ειστε απο κανα καναλι που εχει εκπομπη που την ανταγωνιζετε ο Συλας -πχ ΣΚΑΙ!

  19. καλη η θερμη αρκει να μην γινει θερμοπληξια.αυτη τη στιγμη πολεμαει η μητερα του κακου [διεθνες τραπεζικο συστημα] με το δημιουργημα της [ντοπιο πολιτικο συστημα] και την πληρωνουν πρωτα οι φτωχοι και οι μη προνομοιουχοι.το οτι ειμαι με τους φτωχους δε παει να πει οτι ειμαι υπερ καποιου απ τους δυο τους.να πανε να γαμηθουνε και οι δυο.καταλαβες???????????????

  20. Κατάλαβα όποιος υποστηρίζει κάτι με θέρμη είναι κομματόσκυλο επειδή δεν αρέσει.
    Η ερωτησή σου πρέπει να απαντηθεί πρώτα για τον εαυτό σου.

  21. αραγε εισαι μαλακας γιατι εισαι κοματοσκυλο η εισαι κοματοσκυλο γιατι εισαι μαλακας?ιδου η απορια

  22. Τρικυμία εν κρανίο και μπαρούφες απο τον akislina2008.
    Ωραία κριτική βλέπω είσαι και γαμώ τους μορφωμένους.

  23. τι μαλακιες γραφετε ρε?απο ποτε οι βολεμενοι απο το συστημα γιναν επαναστατες?αλλο πραμα να εισαι εναντιον της μαφιας κι αλλο να σε αφησε η μαφια απληρωτο.οταν χρεωκοπισει το μπουρδελο η τσατσα ξυπναει σουφραζετα.αει σιχτιρ

  24. Και το πολυτεχνείο κατάληψη ήταν θεωρείς ότι και αυτό ήταν ανέξοδο;
    Τα σκουπίδια που έχει στο ΑΠΘ υπάρχουν επειδή οι άνθρωποι δεν πληρώνονται και αυτό τι δείχνει ότι όταν ο κόσμος δέν μπορεί να ζήσει πιέζει με οποιοδήποτε μέσο (κατάληψη,απεργία,εμφύλιος) όχι γιατί το θέλει αλλά γιατί τον σέρνουν πρός τα εκεί καταστρέφοντας την ζωή του.
    Η ιστορία έχει δείξει ότι όταν οι λαοί σε ένα σύστημα καταπιέζονται το ανάτρέπουν για να ζήσουν καλύτερα.

  25. Ελα βρε Σιλα!!! Τι κανεις εδω ρε παιδι μου; Τοση ανεργεια εκει στην Ελλαδα; 🙂 🙂 🙂

  26. Η πρυτανεία έχει προτείνει μισθούς με βάση τα νέα δεδομένα του μνημονίου. Δλδ κι άλλο ρίξιμο στους μισθούς ενώ το φέσι του εργολάβου δεν φεύγει. Τι σκατά δεν καταλαβαίνουμε σε αυτή τη χώρα και θέλουμε ντε και καλά τους μεσάζοντες; (εργολάβοι, ιδιωτικές εταιρείες). 6 εκατομμύρια θα κέρδιζε το ΑΠΘ αν δεν τους είχε! Αλλά αυτά μην τα λέμε, κάνουν κακές τις πρυτανικές αρχές, την κυβέρνηση κλπ.

  27. Η κατάληψη του κτηρίου διοίκησης και η απεργία είναι το μοναδικό όπλο που έχουν οι εργαζόμενοι απέναντι στο σύγχρονο δουλεμπόριο που υφίστανται. Δεν έχουν άλλη διέξοδο. Τι να κάνουμε; Να τους πούμε να σκάσουν; Σκάστε και δουλέψτε; Επίσης αυτές οι εικόνες αφορούν ορισμένα τμήματα. Υπάρχουν σχολές που είναι σε καλή κατάσταση. Επίσης, σε κάθε σχολή καθάριζαν τις τουαλέτες, και αποκλειστικά όλη την ιατρική για ευνόητους λόγους. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. "Αδιαλλαξία" κλπ που χρεώνεται στους απεργούς.

  28. τη λογικη οτι αφου υπαρχουν προβληματα στο "ελληνικο πανεπιστημιο" ας προστεθουν κι αλλα, δε την καταλαβαινω, δε την ασπαζομαι. η απεργεια φτανει μεχρι το δικαιωμα σου να μην δουλεψεις. αν μετα δεν υπαρχουν κοκκινες γραμμες καταληγουμε στο να σπαει ο ενας το κεφαλι του αλλου. αν θελεις αποτελεσματα η αποτελεσματικοτερο εργατικο κινημα, ως λαος δηλαδη, διορθωνεις την ψηφο σου στις εκλογες.
    αλλιως μετα, νομος ειναι το δικιο.. του καθενος..

  29. "Kαι τούτο ποιείν κακείνο μη αφιέναι". τοσο δυσκολο ειναι αυτο? ειπε κανεις οτι υπουργεια και πρυτανεις καναν καλα τη δουλεια τους? απλως μπροστα στα λαθη τους προστιθενται κι αλλα. αυτη τη στιγμη το μονο που "χτυπας" μ αυτον τον τροπο ειναι τους φοιτητες..

  30. Αν όλοι όσοι κόπτονται για τα σκουπίδια (λες και οι υπόλοιποι δεν ενοχλούμαστε!) και τα βάζουν με τους εργαζόμενους που ζητάνε την αποπληρωμή των ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ τους, έστρεφαν τα "πυρά" τους στους πρυτάνεις-εργολάβους-υπουργείο-κυβέρνηση τότε κάτι θα είχε γίνει. Υπάρχει κάτι που λέγεται κοινωνική αλληλεγγύη. Μπορεί να μην χτυπάνε εμένα σήμερα αλλά τον διπλανό μου. Αύριο όμως θα έρθει η δική μου σειρά. Και τότε θα καταλάβω πόσο πολύτιμη είναι η αλληλεγγύη.

  31. δε νομιζω οτι αυτου του ειδους η πιεση θα λυσει το προβλημα. θα δουμε αλλα αυτο δε θα βγαλει πουθενα και παραλληλα ειναι ενα ακομα καρφι στο φερετρο του "ελληνικου πανεπιστημιου". εγω δε θα εδερνα κανεναν που θα πηγαινε να μαζεψει τα σκουπιδια παντως.

  32. ο λαθος τροπος αντιδρασης ειναι για σατιρα κατα τη γνωμη μου. οχι ο εργατης.

  33. Χωρίς ιδιώτες δεν είχαν σκουπίδια τα πανεπιστήμια, με ιδιώτες έχουν!
    “Α ρε ένας ιδιώτης που μας χρειάζεται να δεις πως θα στρώσουν όλα.”

    Σίλα. Ο εργάτης σήμερα δεν είναι αντικείμενο για σάτιρα , αλλά για δράμα.