ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 434 – Περίπλοκη Αναλογική, περίπλοκη Δημοκρατία




30.1.2014
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 58 ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 69..

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

15 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Τελικα δεν ειμαι η μοναδικη με τετοιες αποψεις πανω στο θεμα "πολιτικη" και "δημοκρατια"…. Πφφφ

  2. Όσο κλάμα γέλιου το έριξα στα τελευταία 30 sec με τον Βουτσά που παίζατε , δεν γέλασα τόσο όσο όλο το βίντεο! απλά Respect. Σίλα με όποιο δάσκαλο καθίσεις! Δεν ανεβάζεται ένα standup-μίνι θεατρικό?

  3. Σίλα έχεις όντως ασθενής λήθη γιατί η κυβέρνηση Τζαννετάκη το 89 ήταν συνεργασία ΝΔ και ενιαίου ΣΥΝ (στον οποίο συμμετείχαν ΚΚΕ, ΕΑΡ και άλλοι). Επίσης κανείς απ το ΚΚΕ δεν είχε πάρει υπουργική καρέκλα τότε. Αυτά για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.

  4. Αυτό με το κρατικό θέατρο βορείου Ελλάδος πολύ ενδιαφέρον.
    Και να φανταστείς πως υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί άνθρωποι που θεωρούν ότι με την κατοχή του πτυχίο, σημαίνει ότι έμαθες…

    Επίσης, αυτό που παρατήρησα με το σημερινό σου βίντεο και με το παραπάνω θέμα είναι, ότι γελάω περισσότερο όταν μ' αγγίζει το θέμα προσωπικά. (Όλα γίνονται προσωπικά, αλλά κατάλαβες τι εννοώ)
    Όπως αυτό που θεωρώ το πιο πετυχημένο αστείο στην ταινία του Woody Allen, στην ταινία "Νευρικός εραστής", που λέει ότι στο σχολείο του, υπήρχαν οι χειρότεροι δάσκαλοι, γέροι, αυστηροί (έδειχνε κάτι ασχημόφατσες, μίζερες) και λέει ότι λέγανε, πως όλοι οι αποτυχημένοι γίνονταν δάσκαλοι.
    Το θεωρώ το πιο πετυχημένο αστείο, γιατί λέει αλήθεια με γλαφυρό τρόπο.
    Αυτά. Καλή συνέχεια φιλαράκο! 😉

  5. Από ελληνικής πλευράς δεν υπήρξαν ιδιαίτερα προβλήματα, από ρωσικής πλευράς όμως κατέστη σαφές ότι δεν μπορούσε παρά να πραγματοποιηθεί σε χώρο τον οποίο προηγουμένως θα είχαν επιθεωρήσει οι αρμόδιες για την ασφάλεια του προέδρου Πούτιν ρωσικές υπηρεσίες.http://www.tanea.gr/news/politics/article/5080080/to-mysthrio-ths-plastikhs-kareklas/  (τον δικό μας δεν υπάρχει φόβος…. ή άγχος μήπως και…)
    λέω εγω;

  6. Έλεος με τον Χατζή! Συμβαίνουν τόσα ακόμα ενδιαφέροντα (άχρηστα) καθημερινά… Είχα ξεχάσει πώς ήσουν με φουντωτό μαύρο μαλλί!!