ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 500 – Που θα ξαναδείς.. 500άρικο




9.6.14
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ “ΤΕΛΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ”.-

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

33 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ευτυχώς εγώ πρόλαβα το 500σαρικο σε δραχμή μου το δινε ο πατέρας μου του 90 όταν πήγαινα 3 Λυκείου για να πάρω κάτι απτό κυλικείο

  2. Βρε σύντροφοι ακούω που λένε βρε ξέρεις πόσοι εκατομμύρια έχουν αντε αυτοί πρώτοι φορά αριστερά να τους δημοσιεύσουμε να τους μάθουμε και εμείς έμαθα πως ο Παπαδήμουλης έχει 800000000 εκατομυρια ευρώ και το άλλο που άκουσα πως ο Σταθάκης έχει αυτός έχει σαν τον παπαδημουλη αλλά αυτός ξέχασε να βάλει 38 ακίνητα στο εσχες του μου είπανε βρε είναι καμία 20 σαρία με τα εκατομμύρια να τους δημοσιεύσουμε να το μάθουν και άλλοι γιατί εγώ μόνο αυτούς δυο ξέρω γιαυτο σας λέω κόκκινο ψηφοδέλτιο αυτό που το τρέμουν όλοι

  3. Κόψτο ρε Σίλα αφου μιλάς για πράγματα που ούτε ξέρεις ούτε καταλαβαίνεις. Κάνε την εκπομπούλα σου στο κρατικοδιάιτο καναλάκι και άσε το youtube (το οποίο δεν ξέρω αν το ήξερες αλλά είναι προιόν του καπιταλισμού και υπόκειται σε τελείως φιλελεύθερες φιλοσοφίες) τράβα στη σοσιαλιστική σου τηλεορασούλα και άσε τα άλλα για παιδάκια που ξέρουν λίγο τι τους γίνεται.

  4. ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ" ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΙΛΑ !!
    ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ (ΣΟΣΙΑΛ-ΛΗΣΤΡΙΚΗ) ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ! ! !

  5. μολις γυρισουμε σπιτι αραζουμε καναπε και ανοιγουμε Utube fb να χαζεψουμε τα uploads. ο τυπος γυρναει και σκαλιζει το μυαλο του και την επικαιροτητα για να γραψει το αυριανο "μυαλο του σιλα"
    500 respects απο μενα Σιλα
    και δεν θα σου ευχηθω να τα 1000ασεις αλλα να 500ισεις σε κατι νεο!
    γτ εχθρος του καλου θα ειναι παντα το καλυτερο τιτανομεγιστε καραφλα

  6. παρακαλας τον μικευς να μπει στο πλανο μπας και παρεις κανενα βιου παραπανω ρε ξεφτιλα

  7. δεν μπορώ να τον ακούω τον κωλόβλαχο να μιλάει ρε φίλε…
    το καταλαβαίνω ότι θα με βρίσουν οι φαν αλλά όταν ακούω τ' χωριάτκη' τ'προφορ'ατ με γυρνάντάνετρα… μπορεί να φταίει ότι είμαι από χωριό..