ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 521 – “ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΕΞΟΚΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ”..!




ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ 70 ΤΗΣ ΧΑΥΓΗΣ .. ΧΑΛΑΛΙ.. ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ..

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

8 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. 2 Πραγματα:

    1ον Σιλα όντως είσαι κρύος, και δεν ειναι μόνο μια "μικρη φωνασκουσα μερίδα του κόσμου" που στο λεει, μην βρισκεις εκει καταφύγιο. Οποιος ξερω, ολοι ιδια αποψη εχουν, και κανεις δεν εχει κατσει να ασχοληθει να στο πει, οπως και εγω μεχρι τώρα (παρόλο που προσπάθησα να μου αρέσουν τα σκερτσάκια πχ..).

    Το 2ο πρόβλημα είναι οτι η "σατιρα" είναι αναμάσημα των τελευταίων νεων τα οποια οποιος δεν τα εχει διαβάσει απο τις ιδιες πηγες με εσενα ή δεν ξερει για τι πράγμα μιλας, η είναι τύπου μπογδανο-αριστερο-καικαλα-διανοουμενος. Το κακό με αυτο το συνάφι είναι οτι ειναι λέτε τις φασόν κριτικές μεταξύ σας και τραβατε μαλακία ο ενας στον αλλο για συγχαριτήρια και δεν βλέπετε απλά πράγματα. Η "σάτιρα" δηλαδή είναι η φασόν (και ηλίθια) κριτική, ή κατι πολύ πολύ προφανές ("ω! η χρυσή αυγή είναι ναζιστές ΧΑΧΑ!") Αυτο δεν είναι σάτιρα ή αστείο και δεν γίνεται να γίνει αστείο, χωρίς δοση υπερρεαλιστικού, του διαφορετικού η γελοίου γενικότερα, αλλα είναι απλα βαρετό.

    Σαν full disclosure να πω πως δεν ανηκω σε καποιο κόμα κλπ και δε με ενδιαφέρει να ψηφίσω, αλλα μηπως κερδίσει κανεις λίγα απο τα λεπτά που εχασε με αυτο το βίντεο να δωσω ενα παράδειγμα για μια απο τις φασόν βλακείες που εχει μεσα:

    Οταν κανει δηλώσεις ενας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος στις δημοσκοπήσεις φένεται να είναι πρώτος, και φένεται να εχει την δυναμη να ανατρεψει και την κυβερνηση συντομα μαλιστα απλα με μια του απόφαση, αυτο το ισοδυναμούμε με "φήμες"; Γιατι εγω σαν αγορές/εξωτερικός παρατηρητής το ισοδυναμώ με δήλωση του συντόμως επόμενου πρωθυπουργού, κατι το οποιο ειναι πολυ πιο σοβαρο και απο τις δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού

  2. Διάρρηξη στα γραφεία του διεφθαρμένου εισαγγελέα νταγιακου ( "Παναθηναικακίας" )
    που διαχειρηζεται την σκευωρία Χρυσής Αυγής…..Εξαλος  τηλεφωνεί το αφεντικό του,υπουργός (δήθεν) δικαιοσύνης αθανασίου με την ερώτηση εάν υπάρχουν απώλειες…

    νταγιάκος: Τίποτε το ιδιαίτερο κύριε υπουργέ….μόνο έναν υπολογιστή και τις
                    καταδικαστικές αποφάσεις του δικαστηρίου κατά της Χρυσής Αυγής…