ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 526 – Οργανώνω εθνικές παρελάσεις ιδιωτικά




Ο PRETENDΕΡΗΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΩΜΑ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ Ή ΑΠ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ Ή ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ. ΔΛΔ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ?

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

4 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Ο PRETENDΕΡΗΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΩΜΑ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ Ή ΑΠ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ Ή ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ. ΔΛΔ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ?

    έλεος.ναι ρε σίλα οι καταθέτες είναι φορολογούμενοι και οι φορολογούμενοι καταθέτες.και τώρα εσύ νομίζεις ότι του την είπες του PRETENDΕΡΗΣ με αυτήν την απάντηση στο ψευτοδίλλημα που έθεσε όταν έγινε ολόκληρος χαμός στην ευρώπη με το χρέος των κυπριακών να τραπεζών να βάλουν τον κόσμο στην λογική ότι οι καταθέτες πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μέτοχοι στην θέση των μετόχων κόντρα σε κάθε οικονομική λογική και τραπεζική πίστη.πιο λιανά γιατί δεν είμαι σίγουρος αν το έπιασες και οι φορολογούμενοι καταθέτες και οι καταθέτες φορολογούμενοι θα πληρώσουν εκτός βέβαια των τραπεζιτών μετόχων και και των μετόχων τραπεζιτών που σου αποσιωπά ο PRETENDΕΡΗΣ αλλά εσύ δεν λές να το πιάσεις και αυτό που σκέφτηκες όλο και όλο ήταν ένα ΔΛΔ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ?'έεελεος.

    όπως λέει και το ρητό χιούμορ its a reason gone wild.πρώτα βρές την αιτία τουλάχιστον κατανοώντας που πάνε τα τέσσερα σε κάθε θέμα που επιλέγεις και μετά προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι σοβαρός επ'αυτής της αιτίας για να γίνεις αστείος αργότερα.Με μια εξυπνάδα της ανάποδης λογικής του αστείου του τροχονόμου και του μπουζουκιού για να κάνεις τον πρεντεντ να φανεί πιο χαζός γενικά και εσύ πιο έξυπνος κανείς δεν μπορεί να γελάσει γιατί φαίνεστε στο τέλος και οι δύο απλώς χαζοί.έλεος.
    τα λέω με συμπάθεια γιατί αποπνέεις την αίσθηση ότι είσαι τουλάχιστον καλός άνθρωπος με πηγαίο ταλέντο που όμως βιάζεται νομίζω πολύ να ανεβάζει συνεχώς βίντεο. επίσης αν θές κόψε την μουσική και τον τύπο που γελάει.δεν βοηθάνε το αντίθετο μάλιστα.και ο χρόνος είναι σημαντικός για παύσεις όχι όμως γκριμάτσες και γέλια.αν είναι πράγματι αστείο το να είσαι σοβαρός σε μια ακολουθούμενη παύση θα το κάνει ακόμα καλύτερο.

  2.                                                   ΕΡΏΤΗΣΗ
    Γιατί οι αριστεροί θέλουν να καταργήσουν την Εθνική Επετειο της 28. 10. 1940 ;;;;
                                                     ΑΠΆΝΤΗΣΗ
    Επειδή τους ενοχλεί το ΌΧΙ του Μεταξα στους φασίστες , ενω οι ίδιοι είπαν ΝΑΙ στους
    φασίστες!