ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 606 – #proti_fora_poutana_ola




Πηγαν οι αλλοι να ληστεψουν τραπεζα σημερα το πρωι, 60€ τους δωσαν.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

20 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. bravo sila meneis antikimenikos 606 epeisodia tora simxatiria polla xeretismata apo Sofia Bulgarias 🙂 elpizo kapote ma na se do live !

  2. hr8an ena swro casuals na doyne sila kai perimenan na doyne mpraf h kati… 
    kai ayth h kybernhsh perimenei oti o ellhnikos laos 8a 3erei ti na perimeneithn epomenh mera me opoia toy apofash thn kyriakh… wraia malaka dn mporoyme na problepoyme ti 8a doyme apo ton sila meta apo 600 + episodeia kai 8a 3eroyme ti 8a doyme meta to molis 8o dhmopshfisma mas san laos "chuck noris approves!!!"

  3. Η κυβέρνηση θα πρέπει
    Α. άμεσα να ανακαλέσει της άδειες λειτουργίας τον τηλεοπτικών σταθμών (εκτός ερτ)
    Β. των εντύπων μμε (εκτός Αυγής)
    Γ. ραδιοφώνου (εκτός ερα)
    Δ. τηλεπικοινωνιών {εκτός on telecom (γιατι δεν εχεί και κανενάς)}
    Ε. το διαδίκτυο γενικός
    Ώστε οι ψηφοφόροι να προσέλθουν ανεπηρέαστοι δημοκρατικά στις κάλπες

  4. Και φτανει η στιγμη που περιγραφει την κατασταση και… απλα ειναι αστειο! Χωρις ΤΟ κειμενο, χωρις ΤΗΝ ατακα, χωρις κοπο πλεον.
    Δραματικες στιγμες για γελια!

  5. Σίλα,το 1940,όταν οι ιταλοί χτυπούσαν την Ελλάδα,η σάτιρα διακωμωδούσε τον μουσολίνι,όχι τους έλληνες,ούτε καν τον μεταξά!Σκέψου το λίγο…..η σάτιρα δεν έχει όρια,αλλά έχει υπευθυνότητα….Με όλον μου τον θαυμασμό.

  6. Σε θυμάμαι να βρίζεις Χ.Α Βενιζελο Σαμαρα(τοτε με την ΕΡΤ) κκε- ανελ  Τσιπρα δεν το συζητάω ,το ποτάμι με τους φτωχούς απο λάθος επιλογές δεν παίζει ε ?

  7. Μαλάκες, η όλη συζήτηση που έχει ανοίξει για το τι σημαίνει το ΝΑΙ και τι το ΟΧΙ μοιάζει πολύ με τις φιλοσοφικές ερμηνείες της κβαντομηχανικής. Υπάρχουν καμιά εικοσάρα και βάλε. Ουσιαστικά κανένας δεν Φυσικός δεν ξέρει πώς λειτουργεί η κβαντική μηχανική. Κανείς δεν την καταλαβαίνει, όπως είπε ο Feynman. Κάπως έτσι και το θέμα του ΝΑΙ/ΟΧΙ. Κατάντησε φιλοσοφικό πρόβλημα. Έλεος γαμώ την χώρα των φιλοσόφων, του Σωκράτη και του Πλάτωνα γαμώ.

  8. Σίλα λανθάνεις στο "ή τη χώρα ή το κόμμα". Υπήρχε τρίτη κρυφή απάντηση "δημοψήφισμα". Έτσι αν ψηφιστεί το ΝΑΙ υπογράφεις μνημόνιο και δεν χαρακτηρίζεσαι μνημονιακός (αφού κάνεις αυτό που θέλει ο λαός) και αν ψηφιστεί ΟΧΙ επιστρέφεις στη δραχμή χωρίς να πάρεις πάνω σου την ευθύνη (αφού το επέλεξε ο λαός). Πουτ@νι@;;;;;
    Μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις ο Τσίπρας θα ανακηρυχθεί δημοκράτης και "υπηρέτης" του λαού.
    (Ναι ναι. Το ΟΧΙ  δεν σημαίνει επιστροφή στη δραχμή, σημαίνει όχι στα μέτρα. Και θα τους πούμε ΟΧΙ και ο Σόιμπλε θα αλλάξει πάνες. Δείτε τις δηλώσεις του φίλου του Τσίπρα, Ρέντσι για το τι σημαίνει το ΝΑΙ και ΟΧΙ. Και αν ο Ρέντσι είναι …νι και λαμόγιο δανειστής, ας είχα τα κάκαλα ο Τσίπρας να πει "εκεί μέσα συνομιλώ με μαφιόζους" και να βάλει δημοψήφισμα "μέσα ή έξω απ' την Ευρώπη". Αντίθετα παίζει σφαλιάρες και χαζογελάει όσο οι τράπεζες στεγνώνουν.)

  9. ρε Σίλα κωλοτούμπας και εσύ τόσο καιρό άλλα μας έλεγες και τώρα κράζεις; δηλαδή τι ήθελες να κάνει να σηκώσει τα χέρια και να πεί ξεσκίστε μας σα τον Σαμαρά; πιστεύεις ότι ο λαός έχει να πληρώσει αυτά τα μέτρα που προτείνουν ή σε 6 μήνες που δε θα φτάνουν θα μας βάλουνε κι άλλους φόρους; δεν το βλέπεις; 3 μνημόνια μέσα σε 5 χρόνια στα 15 χρόνια που χρωστάμε 340δις πόσα ακόμα μνημόνια θα υποστούμε;

  10. εγώ σίλα ως ψηφοφόρος θεωρώ οτι κέρδισε ο συριζα απο το γαμήσι που έριξε η ζωή στη σία.