ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 628 – Προβλητική ταύτιση




Το προβλημα δεν ειναι ο καθε Αμβροσιος. Το προβλημα ειναι οτι αυτα γραφουν τα “ιερα” βιβλια. Το προβλημα ειναι η πιστη σ αυτα.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

10 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Όσοι πιστεύετε ότι η θρησκεια είναι αγάπη κάντε τον κόπο να ανοίξετε καμιά βίβλο

  2. Η θρησκεία, σε όποια μορφή κι αν έχει υπάρξει στο παρελθόν, υπάρχει στο παρόν και θα υπάρχει στο μέλλον, είναι ότι χειρότερο έχει συμβεί στον άνθρωπο! Μιλώ για όλες τις θρησκείες. Το μόνο που έχουν φέρει είναι αρλούμπες για το πώς έχει δημιουργηθεί το σύμπαν και τα έμβια όντα, υποκρισία, μίσος, ρατσισμό, πόνο, πόλεμο, θάνατο, φανατισμό, οπισθοδρομική περιορισμένη σκέψη, ψέμματα, χειραγώγηση, έλεγχο, φόβο,πλαστή ηθική και ενοχική συμπεριφορά! Μακάρι επιτέλους σε αυτή τη χώρα να διαχωριστεί κάποια στιγμή η εκκλησία από το κράτος! Δεν δέχομαι ένα μάτσο από παραδόπιστους ομοφοβικούς μισογύνιδες που βιάζουν μικρά αγοράκια να μου κάνουν ηθικές υποδείξεις για την ζωή μου και να έχουν λόγο και δύναμη στο κράτος μου!

  3. Το ότι το κράτος πληρώνει όλο αυτο το τσίρκο μπόρει να χρησιμοποιήθει μόνο για να δημαγωγηθούν τα άθεα πρόβατα. Να γκρεμίσουμε τις εκκλησίες τότε και πάνω τους να χτίσουμε τράπεζες με δήμοσια επιχορήγηση.(Βαθύ?)

    Μέχρι σήμερα, οι θρησκείες έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στις κοινωνίες καθώς δινουν στους ανθρώπους προσανατολισμό και όραμα βάζοντας την υλική τους ύπαρξη και ό,τι υλικό συνεπάγεται αυτη σε δεύτερη μοιρα.

    Οι γραφές ερμηνεύονται όπως βολεύουν τον καθένα για να κανει την προπαγάνδα του ( σε αυτην κατηγορία/παγίδα πέφτεις και εσύ ). Από ό,τι φαίνεται, για το θέμα της θρησκείας πλέον εκθέτεις μόνο τα τσιτάτα της επικαιρότητας και δεν προσφέρεις κάτι ουσιώδες στο θέμα κάθε φορά που το ξαναπιάνεις. Όσο γαμάτος και αν αισθάνεσαι που είσαι άθεος πρέπει να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω να καταλάβεις και τους γύρω σου.

    Κατ' εμε, ο θεσμός της εκκλησίας στην Ελλάδα και της θρησκείας έχει παρακμάσει επείδη πλέον εξελίσεται πολύ πιο αργά από την κοινωνία. Κουβαλάει κατάλοιπα από άλλες εποχές πιο σκοτεινές και η πυραμιδωτή της δομή την καθίστα αρκετά στατίκη στον χρόνο. Ο κάθε Αμβρόσιος εχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Επέλεξε να ζει στον μικρό του κόσμο κάνοντας κύρηγμα μίσους ότι όλοι αυτοί θα καταστρέψουν την ιδεατή κοινωνία του ενώ αυτός πληρώνοταν και ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για να μπορεί να διαμορφώνει τα οράματα της. Αν πιστεύει αυτά που λέει πρέπει να δεχτεί οτι έχει αποτύχει στο σκοπό του και να αποχωρήσει από το προσκήνιο και κάποιος άλλος να κάνει την δουλειά του. Άλλα αντίθετα κάθεται πάνω στον παχυλό του μισθό και κάνει την ζωάρα του. Και δυστυχώς έτσι είναι οι πιο πολλοί από τους υψηλόβαθμους οι οποίοι φαίνονται να έχουν χάσει κάθε ίχνος ανθρώπιάς.

    Να μην μπερδεύουμε τα πρόσωπα με τους θεσμούς.

  4. με 7 δις θα ειχαμε στειλει 2 αποστολες στον αρη θα τον ειχαμε καταλαβει και θα πουλουσε ο τσιπρας το οσμιο που εχει εκει.(οσμιο βλεπε ιμια) lol

  5. Σορυ Σίλα, αλλά θα διαφωνήσω καθέτως με όσα λές περί θρησκείας. Πρόβλημα στη Γραφή δεν υπάρχει, αλλά με τους ανθρώπους που την κυρήττουν.