ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 632 – Σιλαλιστική Αναγκαιότητα




Γιορταζουμε ενα χρονο, που μας εστησε η Ελπιδα στο ραντεβου σημερα ή καταλαβα λαθος?

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

22 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. α ρε σιλα ποναει η ψυχη μου οταν σε βλεπω στην ερτ..κανε τουλαχιστον λιγο σατυρα στους καλεσμενους να ακουγεται κ καμια αληθεια

  2. Η Δεξιά ξεπουλά,
    Η Αριστερά αξιοποιεί… Έγραψες πάλι!!
    Σίλα μας έλειψες!!!
    ποια εκπομπή κάνεις στην ΕΡΤ??

  3. Αναμένω σχολιασμό στην απαγόρευση κυκλοφορίας από τον Αττικάρχη (αλήθεια τώρα, υπάρχει τέτοιος τίτλος; ) για αυτό το Σάββατο (30/1) στας Αθήνας.

  4. Σίλα μας έλειψες, αλλα επειδή την τηλεόραση την έχουμε κόψει θες να μας πεις τι κάνεις και που να σε δούμε;
    Καλή δύναμη!

  5. ελα βρε μαλάκα σιλα, περιμέναμε για να μας πεις ΤΙΝΑ? πως μας λες για την ελπίδα που μας έστησε μέσω τσίπρα και απο την άλλη τα χώνεις στο βαρουφάκη και απαξιώνεις και συ τους δραχμιστές μέσω γκρεμού? καλα τη ζωή στη μπούκα την έχεις… κρίμας.. βέβαια πάντα ήσουνε λίγο δημαρ οποτε ντάξει … για το λεβέντη .. ακόμα γραφικό το βλέπεις?

  6. Σίλα τώρα που έγινες δημόσιος υπάλληλος στην ΕΡΤ (ήσουν και συ στους βυσματικούς διορισμούς του ΣΥΡΙΖΑ; χεχε!), ελπίζω να μην γίνεις σαν τον Mikeius (να ξεχνάς να βγάλεις βίντεο δηλαδή). Εύχομαι καλή δύναμη σε ότι κι αν κάνεις!

  7. εμενα με ελειψες παντως. σιλα. γτ δν βλεπω τηλεοραση οποτε δν μπορω να σε πετυχω. οχι πως αν εβλεπα θα μπορουσα να δω την ωρα που εχεις την εκπομπη αλλα τεσπα