ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 636 – Αγρο Security




Οποιος δικηγορος ή κατηγορουμενος ξαναδηλωσει στις καμερες “εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη”, το πρωτο γιαουρτι θα το πεταξω εγω.

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

17 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ YOUTUBE VIDEOS .. ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ.
    .ΕΝΩ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ….ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ??? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ??? .
    ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE..ΣΤΗΝ THΛΕΟΡΑΣΗ..
    . ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ YOUTUBER 300-400 ΧΙΛΙΑΔΕΣ KAI ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΛΙΣ 10-20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΣΟ ΟΡΟ…ΑΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΟΥ ..ΠΑΣΟ !!! ***ΣΗΜΕΙΩΣΗ..ΟΣΟΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ….ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ CHANELL COMEDY LAB…ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 50-100 ΚΑΜΕΝΟΙ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….

  2. Πρώτον γιατί όλα τα καθυστερημένα γράφουν ασυναρτησίες για τα like; Σίλα είσαι καλός αλλά το κοινό σου …μπάζει.
    Δεύτερον, αποφυλακίστηκε ο Ρουπακιάς. Μπράβο. Πρώτη φορά αριστερά, και οι φασοίσταισ ελλεφθαιρη. Είναι άπλες στην αριστερά ρε… Δεν βαριέσαι… φυλακές και μαλακίες… αγάπη μόνο, σιγά, επειδή σκότωσε εκεί έναν άνθρωπο… Έτσι και αλλιώς στον παράδεισο δεν πήγε. Ε, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας… Και τέλος, αυτό με την Google και τον Τσίπρα χΔ … με ξεπερνάει.

  3. Σιλα , εχω την εντυπωση οτι εχει χαλασει λιγο ο ηχος απο τον Γεναρη. Για τσεκαρε το λιγο.Thx

  4. H Ελληνική Δικαιοσύνη είναι το ΠΛΈΟΝ διεφθαρμένο και διαβρωμένο μέλος της Λαθροχουντας του Πολυτεχνείου!