ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ – 678 – Ντου από παντού




Η Ιστορία της Ελλάδας – Αλλιώς

#μυαλό #Σίλας

Βίντεο από το κανάλι ComedyLab GR


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

36 Σχόλια

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Σιλά βγες και πες ότι ο Μ Αλέξανδρος ήταν δολοφόνος σαν τον Χίτλερ…. όπως όλοι οι στρατηλάτες άλλωστε……….θα σε παραπέμψει ο ΣΥΡΙΖΑ για εσχάτη προδοσία θα σε δικάσει η Χρυσή Αυγή και θα σε σταυρώσει ο Άνθιμος

  2. Για να ξεχάσουμε το θέμα με τον κοντομηναζαξ…ο Αλέξης έπιασε τον Ρίτσαρντ….(τώρα μέχρι να ξαναγίνουν εκλεγες θα φάει με χρυσά κουτάλια)…

  3. Μπράβο ρε Σίλα, είσαι κορυφή! Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει, και κόκαλα τσακίζει, και η δική σου γλώσσα τσακίζει και ατσάλι!!! Πολύ θα ήθελα να σε δω να παίρνεις συνέντευξη από τον Τσίπρα και τον Καμμένο μαζί!!!

  4. Σιλα να πολιτευτεις, να μπεις στην βουλη να κανεις stand up . Καθε μερα κειμενο θα εχεις…Παιδια να πατε στην παρασταση ειναι εξαιρετικη. Με 9-10 ευρω και μαθαινετε και γελατε για μιαμιση ωρα.

  5. ζουμε στη χωρα που πουλαει μονο οποιαδηποτε αντιπολιτευση, σε οποιαδηποτε κυβερνηση, με οποιοδηποτε κοστος. και αυτο πληρωνουμε σε τετοιες φασεις. θα μας κυβερνησει ομως η χρυση αυγη με κουστουμι (βλ. νδ των αδωνοβοριδηδων) και τοτε Σιλα μου θα λεμε συριζα και θα κλαιμε.

  6. Αν και δεν συμφωνώ 100% σε όλα όσα λες (στα τελευταία 677 επεισόδια) στο συγκεκριμένο έχεις ΑΠΌΛΥΤΟ δίκιο και αυτό με βάζει σε σκέψεις μήπως τελικά θα έπρεπε να συμφωνούσα….

  7. Πες τα μωρε γιατι με τα ζώα που εχουμε μπλεξει ποσα χρονια παμε να συνηθισουμε την παρανοια. Ευτυχως υπάρχει και καποιος να μας θυμιζει οτι δεν ειμαστε εμεις οι τρελοι.

  8. Σίλα καλά κάνεις και απαντάς σε όλα αυτά γτ μεγαλύτεροι υποκριτές και αλαζόνες απ'αυτούς δύσκολα θα βρεθούν. Νομίζω αρκετά τους ανεχτήκαμε και ελπίζω οι πολίτες να μην κάνουν το ίδιο λάθος και τους ξαναψηφίσουν.

  9. Σιλας "Πραγματική αριστερά είναι η Διαλεκτική αριστερά" Αυτό για να καταλαβαίνουν οι wanna be αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και οι Ιεχωβάδες του ΚΚΕ

  10. Ανήρτησα το video στον ιστοχώρο μου στο facebook. Ζητώ συγγνώμη που δεν ζήτησα την άδειά σας, αλλά αυτό κείμενο πρέπει να διαδωθεί.

  11. Αυτό που η σειρά έχει φτάσει επεισόδιο 678 και ακόμα υπάρχουν άτομα που λένε ότι δεν τους αρέσει… 677 επεισόδια είχατε να το συνειδητοποιήστε, τώρα το καταλάβατε;

  12. Κορυφαίος ! Εγώ που σε βλέπω μέσα από το κουτί το ευχαριστιέμαι. θέλω να βρείτε ένα άτομο που δεν θα ευχαριστηθεί την παράσταση σου από κοντά!! Επίσης καλά τα λες αλλά για μερικούς η αλήθεια πονάει και προσπαθεί να το κρύψει όπως μόνο ένας ηλίθιος πίθηκος θα μπορούσε!! Συνέχισε Σιλα !!! Το κοινό σου σε ακούει!

  13. Μαλάκας ο Πολάκης και φασίστας αλλά και εσύ δε πας πίσω. Και ναι, με αυτό που έκανες βάζεις στο ίδιο καζάνι τον Πολάκη με τον Κασιδιάρη, οπότε αν κάποτε ο Κασιδιάρης γίνει Υπουργός δε θα έχεις κανένα ΕΠΙΠΛΕΟΝ πρόβλημα. Τα ίδια σκατά θα είναι ε; Απλά να σου πω μπούφο, ότι με τον Πολάκη Υπουργό μια χαρά βγαίνεις και λες ό,τι λες αλλά με τον Κασιδιάρη θα σε κόβανε ροδέλες. Αντι λοιπόν να κάτσεις κάτω και να σκεφτείς με το μυαλό σου, εκνευρίζεσαι και δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Και ναι, είναι αδικαιολόγητο να παίρνεις τέτοιες θέσεις και μετά να θες να βγεις και από πάνω επειδή υπάρχουν συριζαικά τρολς. Και εσύ τρολ είσαι και παίζεις το καθυστερημένο διχαστικό παιχνίδι του ιντερνετ, απλά το κάνεις επώνυμα γιατί είσαι επαγγελματίας. Φάε λοιπόν το σκατό που σου αρμόζει και σε εσένα και σταμάτα να γκρινιάζεις. Όταν γράφεις βλακείες, ο άλλος που δε σε χωνεύει θα είναι στην γωνία να σε κάνει κώλο. Έτσι δουλεύει η χαβούζα του τουίτερ που σε έκανε γνωστό και τώρα μπορείς να έχεις κόσμο στις παραστάσεις σου.